Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Güellin palatsi

Vieraile tässä Gaudín varhaisimpiin töihin lukeutuvassa rakennuksessa, jossa on suuret kaarevat ikkunat ja runsaasti taiteellisia yksityiskohtia.

Güellin palatsi oli yksi Gaudín arkkitehdin uran ensimmäisistä merkittävistä töistä. Jo siitä on löydettävissä kaikki Gaudín myöhemmille töille ominaiset piirteet, kuten pikkutarkat lasi-, keramiikka- ja valurautakoristelut sekä modernistinen tapa käyttää tilaa ja valoa. Palatsi sijaitsee vain muutaman askeleen päässä La Ramblalta Ravalin kaupunginosassa. Tämä yleisölle avoinna oleva rakennus on ennallistettu alkuperäiseen asuunsa.

Gaudí suunnitteli talon varakkaalle teollisuusmiehelle Eusebi Güellille, joka oli myös Gaudín mesenaatti. Güell asui talossa vaimonsa ja kymmenen lapsensa kanssa 1800- ja 1900-lukujen vaihteessa.

Keskellä taloa on suuri sali, jossa on kupolikatto. Tämä tila suunniteltiin juhlatilaksi. Perheen yksityiset huoneet reunustavat 17 metriä korkeaa salia.

Alle 200 vierailijaa pääsee tutustumaan tähän taloon kerralla. Se tarkoittaa sitä, että talon edessä on useimmiten pitkä jono. Saavu siis ajoissa ja varaudu odottamaan. Lipun hintaan sisältyy audio-opastus, jonka kesto on 40 minuuttia. Sen aikana kuulet huoneen yksityiskohdista ja Gaudín käyttämistä tekniikoista. Lapset voivat kuunnella 20 minuuttia kestävän opastuksen.

Kierros alkaa pohjakerroksesta, jossa olivat perheen hevosten tallit. Katso ylöspäin ja huomaa sienenmuotoiset pylväät. Kierros jatkuu pääkerrokseen, jossa sijaitsevat makuu- ja asuintilat sekä suuri sali. Gaudí palkkasi avukseen taiteilijoita ja käsityöläisiä, jotka auttoivat kaikkien hänen rakennustensa pikkutarkkojen koristelujen toteutuksessa. Güellin palatsi ei ole poikkeus. Jatka matkaa katolle ja näe 20 merkillisen muotoista savupiippua, jotka on koristeltu värikkäin laatanpalasin ja patsain.

Ullakolla järjestetään vaihtuvia Gaudí-aiheisia näyttelyitä.

Güellin palatsi on suljettu maanantaina ja joulu- ja tammikuun juhlapyhinä. Saavu talolle jalkaisin La Ramblalta tai bussilla tai metrolla mistä päin kaupunkia tahansa.


Alueen Güellin palatsi opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 841 majoitusliikettä kohteen Güellin palatsi lähellä
Arc la Rambla
Arc la Rambla

Arc la Rambla

La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Teatre Principal (teatteri), Centre d’Art Santa Monica (taidekeskus) ja Güellin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Arts Barcelona
  Hotel Arts Barcelona

  Hotel Arts Barcelona

  Marina 19–21, Barcelona, Barcelona
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Casino Barcelona ja Port Olímpic (olympiasatama) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Barcelonetan ranta ja Barcelonan eläintarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Ciutadella-Vila Olímpican asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barcelonetan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   H10 Montcada Boutique Hotel 134 €
   H10 Montcada Boutique Hotel

   H10 Montcada Boutique Hotel

   Via Laietana 24, Barcelona, Barcelona
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Placa del Rei (aukio) ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Picasso-museo ja La Rambla ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Catalonia Port 110 €
    Catalonia Port

    Catalonia Port

    C/ Ample, 1, Barcelona, Barcelona
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     La Rambla, Vellin satama ja Merihistoriallinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Güellin palatsi ja Placa Reial (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jaume I:n asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Suizo 76 €
     Hotel Suizo

     Hotel Suizo

     Plaça de l'Àngel, 12, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Placa del Rei (aukio), Barcelonan katedraali ja Picasso-museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. La Rambla ja Palau de la Música Catalana ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Petit Palace Boquería Garden 159 €
      Petit Palace Boquería Garden

      Petit Palace Boquería Garden

      Calle De La Boqueria, 10, Barcelona, Barcelona
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       La Rambla ja Liceu-oopperatalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jaume I:n asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Catalonia Avinyó 90 €
       Catalonia Avinyó

       Catalonia Avinyó

       Calle Avinyó, 16, Barcelona, Barcelona
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Placa Reial (aukio) ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan katedraali ja Sant Josep de la Boquerian markkinat ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema ja Jaume I:n asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel DO Plaça Reial 187 €
        Hotel DO Plaça Reial

        Hotel DO Plaça Reial

        Plaça Reial 1, Barcelona, Barcelona
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Placa Reial (aukio), La Rambla ja Güellin palatsi. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema ja Drassanesin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.