Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

HMS Belfast (laivamuseo)

Tutustu toisen maailmansodan taisteluihin osallistuneeseen kuninkaallisen laivaston risteilijään, joka tarjoaa myös mielenkiintoisen pilkahduksen Ison-Britannian laivastohistoriaan.

HMS Belfast tarjoaa laivastohistoriaa yhdeksän kannen verran. Valtavalla risteilijällä ja sen pelottavilla tykeillä oli tärkeä rooli toisessa maailmansodassa. Nykyään HMS Belfast toimii museolaivana telakoituna Thamesin rannalla. Sen näyttelyistä, aikalaiskertomuksista ja näyttelyhuoneista saat kuvan siitä, millaista elämä merellä sota-aikaan oli.

HMS Belfast suojasi Ison-Britannian arktisia saattueita matkalla Neuvostoliittoon. Lisäksi se tuki Normandian maihinnousua. Kevyt risteilijä osallistui myös Korean sotaan. 187 metriä pitkän aluksen tykeillä voitiin kurittaa kohteita jopa 22,5 kilometrin päässä.

Ota mukaasi maksuton ääniopas ja kartta, joiden avulla voit liikkua helposti sokkeloisessa laivassa. Kiipeä terästikkaita tilasta toiseen ja tutustu laivan hermokeskukseen eli operaatiohuoneeseen.

Kurkkaa laivan selleihin, messiin, leipomoon ja muihin huoneisiin, jotka piirtävät mielenkiintoisen kuvan elämästä laivalla. Kuulet myös veteraanien kertomuksia. Istu amiraalin hytin jylhään tuoliin komentosillalla ja tutustu pannuhuoneen putkien ja venttiilien viidakkoon.

Laivan alakannella on juomaa ja pikkupurtavaa tarjoava kahvila. Yläkannen baarissa voit puolestaan nauttia iltapäivän ylellisestä teetarjoilusta samppanjoineen. Yläbaari tarjoaa myös upeat näkymät Lontoon Toweriin ja Tower Bridgen sillalle.

HMS Belfast sijaitsee Thamesin rannassa kävelyetäisyydellä London Bridgen juna- ja metroasemalta. Lähistön kaduilla on maksullisia pysäköintipaikkoja. Laiva on avoinna päivittäin lukuun ottamatta muutamaa päivää joulun aikaan. Sisäänpääsy on maksullinen. Senioreille, opiskelijoille ja 5–15-vuotiaille lapsille on tarjolla alennuksia.


Alueen HMS Belfast opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 383 majoitusliikettä kohteen HMS Belfast lähellä
The Tower Hotel 94 €
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Shard ja ExCeL London ovat myös 15 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 166 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Shangri La Hotel At The Shard London 437 €
   Shangri La Hotel At The Shard London

   Shangri La Hotel At The Shard London

   31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Apex City of London Hotel 106 €
    Apex City of London Hotel

    Apex City of London Hotel

    1 Seething Lane, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sky Garden, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Liverpool Street ja Tower Bridge ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Fenchurch Streetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Hillin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London 111 €
     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

     7 Pepys Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sky Garden, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sea Containers London 197 €
      Sea Containers London

      Sea Containers London

      20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       citizenM Tower of London 118 €
       citizenM Tower of London

       citizenM Tower of London

       40 Trinity Square, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Lontoon Tower ja London Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja Covent Garden Market ovat myös 5 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Marlin Waterloo 145 €
        Marlin Waterloo

        Marlin Waterloo

        111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         St. Thomas' Hospital, Westminster Bridge ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Big Ben ja Westminster Abbey ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.