Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Jungle Island – Miami

Leiki tiikerinpentujen kanssa ja kävele vapaasti lentävien lintujen keskellä tässä trooppisessa eläintarhassa.

Jungle Islandin eläintarha on ollut perheiden suosikki jo yli 75 vuoden ajan vapaina lentelevine petolintuineen ja temppuilevine aroineen ja kakaduineen. Se on selvinnyt trooppisista hurrikaaneista ja kasvanut lintuparatiisista todelliseksi viidakkoeläintarhaksi.

Vuonna 1936 Franz Scherr perusti suuren lintutarhan, jossa linnut saivat lentää vapaina luonnonmukaisissa ympäristöissään. Paikka sai nimen Parrot Jungle. Lintutarhaa laajennettiin tuomalla sinne Floridan alkuperäiskasveja ja -eläimiä sekä rakentamalla luontopolkuja, ja pian paikasta tuli tunnettu Miamin nähtävyys. Winston Churchill toi puistoon vuonna 1946 kaksi kalkkunaansa Teksasista, ja sittemmin puisto on myös esiintynyt useissa elokuvissa. Saatat myös tunnistaa Flamingo Laken televisiosarja Miami Vicen alusta. Parrot Jungle siirtyi vuonna 2003 Biscayne Bayhin, jonne rakennettiin viidakkomaiset olosuhteet. Pian tämän jälkeen puisto nimettiin uudelleen, jotta nimi ei enää viittaisi vain lintuihin vaan kokonaiseen trooppiseen eläintarhaan.

Voit päästää sisäisen tutkimusmatkailijasi valloilleen VIP Safari Tour -retkellä tai nähdä villieläimiä läheltä Lemur Experience- ja Jungle Encounter -kierroksilla. Pitkin päivää voit seurata myös useita erilaisia eläinesityksiä. Muista nähdä polkupyörällä nuoraa pitkin ajava Pinky-kakadu sekä pitkäkaulainen kasuaari, joka ei osaa lentää – mutta osaa nielaista omenan kokonaisena. Osana uhanalaisia eläimiä käsittelevää koulutusohjelmaa pääset katselemaan läheltä puumia ja tiikerinpentuja. Tapaa lisäksi orankikaksoset Peanut ja Pumpkin sekä muut apinat ja käy ladossa ottamassa kuva Otis-laamasta.

Puiston reunalla sijaitseva La Playa on suosittu ranta-alue, jonne voit viedä lapset kuumana päivänä. Sisäänkäynnin luona on myös Lakeside Café, josta saa esimerkiksi jäätelöä.

Jungle Island sijaitsee Watson Islandilla noin viiden kilometrin päässä Miamin keskustasta. Puisto on avoinna joka päivä, ja sieltä on ilmainen kuljetuspalvelu South Beachille. Myös useat Miami-Dade Transitin julkiset linjat liikennöivät alueelle.


Alueen Jungle Island opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 708 majoitusliikettä kohteen Jungle Island lähellä
Hilton Miami Downtown 98 €
Hilton Miami Downtown

Hilton Miami Downtown

1601 Biscayne Blvd, Miami, FL
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Adrienne Arsht Center for the Performing Arts of Miami-Dade County, Perez Art Museum Miami ja American Airlines -areena sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Miami Design Shopping District (ostoskeskus) ja James L. Knight Centerin tapahtumakeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Adrienne Arsht Center Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja School Board Metromoverin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Miami Marriott Biscayne Bay 138 €
  Miami Marriott Biscayne Bay

  Miami Marriott Biscayne Bay

  1633 N Bayshore Dr, Miami, FL
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Adrienne Arsht Center for the Performing Arts of Miami-Dade County, Phillip and Patricia Frost Museum of Science ja Perez Art Museum Miami sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. American Airlines -areena ja Bayside Marketplace ovat myös 2 kilometrin päässä. Adrienne Arsht Center Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bicentennial Park Metromoverin raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   105 Jalka 4 Makuuhuoneen Yacht Kanssa Butler Nukkuu 8
   105 Jalka 4 Makuuhuoneen Yacht Kanssa Butler Nukkuu 8

   105 Jalka 4 Makuuhuoneen Yacht Kanssa Butler Nukkuu 8

   888 MacArthur Causeway, Negoseator, Miami Beach, FL
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Miami Children’s Museum (museo) ja Perez Art Museum Miami sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä asuntolaivasta. Phillip and Patricia Frost Museum of Science ja Downtown Miami Shopping District ovat myös 3 kilometrin päässä. Bicentennial Park Metromoverin raitiovaunupysäkki on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Eleventh Street Metromoverin raitiovaunupysäkki on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    YVE Hotel Miami 101 €
    YVE Hotel Miami

    YVE Hotel Miami

    146 Biscayne Blvd, Miami, FL
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Bayfront Park ja Bayside Marketplace sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. American Airlines -areena ja Perez Art Museum Miami ovat myös 2 kilometrin päässä. College-Bayside Metromoverin raitiovaunupysäkki ja First Street Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Modern Villa Venetia - Oceanfront, Panoraamanäkymät Uima-altaalle
     Modern Villa Venetia - Oceanfront, Panoraamanäkymät Uima-altaalle

     Modern Villa Venetia - Oceanfront, Panoraamanäkymät Uima-altaalle

       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Adrienne Arsht Center for the Performing Arts of Miami-Dade County ja Phillip and Patricia Frost Museum of Science sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lomakodista. American Airlines -areena ja Bayside Marketplace ovat myös 3 kilometrin päässä. Adrienne Arsht Center Metromoverin raitiovaunupysäkki on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bicentennial Park Metromoverin raitiovaunupysäkki on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      6 Bedroom Homes in Miami Beach by TMG
      6 Bedroom Homes in Miami Beach by TMG

      6 Bedroom Homes in Miami Beach by TMG

      1142 N Venetian Dr, Miami Beach, FL
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Adrienne Arsht Center for the Performing Arts of Miami-Dade County, Phillip and Patricia Frost Museum of Science ja American Airlines -areena sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan lomakodista. Bayside Marketplace ja Downtown Miami Shopping District ovat myös 5 kilometrin päässä. Adrienne Arsht Center Metromoverin raitiovaunupysäkki on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bicentennial Park Metromoverin raitiovaunupysäkki on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

       DoubleTree by Hilton Grand Hotel Biscayne Bay 104 €
       DoubleTree by Hilton Grand Hotel Biscayne Bay

       DoubleTree by Hilton Grand Hotel Biscayne Bay

       1717 N Bayshore Dr, Miami, FL
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        American Airlines -areena on 1,4 kilometrin ja James L. Knight Centerin tapahtumakeskus on 2,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Lincoln Road Mall ja Vizcaya Museum and Gardens ovat myös 10 kilometrin päässä. Adrienne Arsht Center Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bicentennial Park Metromoverin raitiovaunupysäkki 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Holiday Inn Port of Miami - Downtown 98 €
        Holiday Inn Port of Miami - Downtown

        Holiday Inn Port of Miami - Downtown

        340 Biscayne Blvd, Miami, FL
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Bayside Marketplace ja American Airlines -areena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Collins Avenuen ostosalue ja Ocean Drive ovat myös 10 kilometrin päässä. College-Bayside Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Freedom Tower Metromoverin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.