Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Jungle Island – Miami

Leiki tiikerinpentujen kanssa ja kävele vapaasti lentävien lintujen keskellä tässä trooppisessa eläintarhassa.

Jungle Islandin eläintarha on ollut perheiden suosikki jo yli 75 vuoden ajan vapaina lentelevine petolintuineen ja temppuilevine aroineen ja kakaduineen. Se on selvinnyt trooppisista hurrikaaneista ja kasvanut lintuparatiisista todelliseksi viidakkoeläintarhaksi.

Vuonna 1936 Franz Scherr perusti suuren lintutarhan, jossa linnut saivat lentää vapaina luonnonmukaisissa ympäristöissään. Paikka sai nimen Parrot Jungle. Lintutarhaa laajennettiin tuomalla sinne Floridan alkuperäiskasveja ja -eläimiä sekä rakentamalla luontopolkuja, ja pian paikasta tuli tunnettu Miamin nähtävyys. Winston Churchill toi puistoon vuonna 1946 kaksi kalkkunaansa Teksasista, ja sittemmin puisto on myös esiintynyt useissa elokuvissa. Saatat myös tunnistaa Flamingo Laken televisiosarja Miami Vicen alusta. Parrot Jungle siirtyi vuonna 2003 Biscayne Bayhin, jonne rakennettiin viidakkomaiset olosuhteet. Pian tämän jälkeen puisto nimettiin uudelleen, jotta nimi ei enää viittaisi vain lintuihin vaan kokonaiseen trooppiseen eläintarhaan.

Voit päästää sisäisen tutkimusmatkailijasi valloilleen VIP Safari Tour -retkellä tai nähdä villieläimiä läheltä Lemur Experience- ja Jungle Encounter -kierroksilla. Pitkin päivää voit seurata myös useita erilaisia eläinesityksiä. Muista nähdä polkupyörällä nuoraa pitkin ajava Pinky-kakadu sekä pitkäkaulainen kasuaari, joka ei osaa lentää – mutta osaa nielaista omenan kokonaisena. Osana uhanalaisia eläimiä käsittelevää koulutusohjelmaa pääset katselemaan läheltä puumia ja tiikerinpentuja. Tapaa lisäksi orankikaksoset Peanut ja Pumpkin sekä muut apinat ja käy ladossa ottamassa kuva Otis-laamasta.

Puiston reunalla sijaitseva La Playa on suosittu ranta-alue, jonne voit viedä lapset kuumana päivänä. Sisäänkäynnin luona on myös Lakeside Café, josta saa esimerkiksi jäätelöä.

Jungle Island sijaitsee Watson Islandilla noin viiden kilometrin päässä Miamin keskustasta. Puisto on avoinna joka päivä, ja sieltä on ilmainen kuljetuspalvelu South Beachille. Myös useat Miami-Dade Transitin julkiset linjat liikennöivät alueelle.


Alueen Jungle Island opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 229 majoitusliikettä kohteen Jungle Island lähellä
Hilton Miami Downtown 214 €
Hilton Miami Downtown

Hilton Miami Downtown

1601 Biscayne Blvd, Miami, FL
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Adrienne Arsht Center for the Performing Arts of Miami-Dade County, Perez Art Museum Miami ja American Airlines -areena sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Miami Design Shopping District (ostoskeskus) ja James L. Knight Centerin tapahtumakeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Adrienne Arsht Center Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja School Board Metromoverin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  YVE Hotel Miami 165 €
  YVE Hotel Miami

  YVE Hotel Miami

  146 Biscayne Blvd, Miami, FL
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Bayfront Park ja Bayside Marketplace sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. American Airlines -areena ja Perez Art Museum Miami ovat myös 2 kilometrin päässä. College-Bayside Metromoverin raitiovaunupysäkki ja First Street Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Rodeway Inn & Suites 86 €
   Rodeway Inn & Suites

   Rodeway Inn & Suites

   100 SE 4th St, Miami, FL
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    James L. Knight Centerin tapahtumakeskus ja Bayside Marketplace sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Vizcaya Museum and Gardens ja Miami Seaquarium ovat myös 10 kilometrin päässä. Riverwalk Metromoverin raitiovaunupysäkki ja Knight Center Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    6 Bedroom Homes in Miami Beach by TMG
    6 Bedroom Homes in Miami Beach by TMG

    6 Bedroom Homes in Miami Beach by TMG

    1142 N Venetian Dr, Miami Beach, FL
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Adrienne Arsht Center for the Performing Arts of Miami-Dade County, American Airlines -areena ja Phillip and Patricia Frost Museum of Science sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan lomakodista. Bayside Marketplace ja Downtown Miami Shopping District ovat myös 5 kilometrin päässä. Adrienne Arsht Center Metromoverin raitiovaunupysäkki on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bicentennial Park Metromoverin raitiovaunupysäkki on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

     DoubleTree by Hilton Grand Hotel Biscayne Bay 184 €
     DoubleTree by Hilton Grand Hotel Biscayne Bay

     DoubleTree by Hilton Grand Hotel Biscayne Bay

     1717 N Bayshore Dr, Miami, FL
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      American Airlines -areena on 1,4 kilometrin ja James L. Knight Centerin tapahtumakeskus on 2,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Lummus Park Beach ja Art Deco Welcome Center ovat myös 10 kilometrin päässä. Adrienne Arsht Center Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bicentennial Park Metromoverin raitiovaunupysäkki 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Loews Miami Beach Hotel – South Beach 313 €
      Loews Miami Beach Hotel – South Beach

      Loews Miami Beach Hotel – South Beach

      1601 Collins Ave, Miami Beach, FL
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Collins Avenuen ostosalue, Miami Beach Boardwalk ja Española Way and Washington Avenue ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Lincoln Road Mall ja Ocean Drive ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Maaginen Venetsialainen Saari-allas ja Poreallas Kotiin
       Maaginen Venetsialainen Saari-allas ja Poreallas Kotiin

       Maaginen Venetsialainen Saari-allas ja Poreallas Kotiin

       1339 s venetian way, Miami Beach, FL
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Adrienne Arsht Center for the Performing Arts of Miami-Dade County, Lincoln Road Mall ja Phillip and Patricia Frost Museum of Science sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lomakodista. American Airlines -areena ja Bayside Marketplace ovat myös 5 kilometrin päässä. Adrienne Arsht Center Metromoverin raitiovaunupysäkki on 25 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bicentennial Park Metromoverin raitiovaunupysäkki on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

        Miami Marriott Biscayne Bay 395 €
        Miami Marriott Biscayne Bay

        Miami Marriott Biscayne Bay

        1633 N Bayshore Dr, Miami, FL
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Adrienne Arsht Center for the Performing Arts of Miami-Dade County, Phillip and Patricia Frost Museum of Science ja Perez Art Museum Miami sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. American Airlines -areena ja Bayside Marketplace ovat myös 2 kilometrin päässä. Adrienne Arsht Center Metromoverin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bicentennial Park Metromoverin raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.