Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Junibackenin teemapuisto

Tässä museossa ja teemapuistossa perheen pienimmät voivat tavata kirjallisuudesta tuttuja satuhahmoja, matkata leikkijunan kyydissä ja katsella teatteriesityksiä.

Junibackenissa voit hypätä minijunan kyytiin ja tavata tuttuja satuhahmoja, kuten Peppi Pitkätossun ja veljekset kirjasta Veljeni, Leijonamieli. Tämä museo, joka esittelee ruotsalaisten satukirjailijoiden hahmoja, on erinomainen kohde pienimmille Tukholman-kävijöille.

Pysähdy ensin satukirja-aukiolle. Siellä voit tavata useita lastenkirjallisuudesta tuttuja satuhahmoja. Käy Mikko Mallikkaan talossa tai kokkaa ruokaa Muumien kanssa. Junibackenin taidenäyttelytilassa on ruotsalaisten taiteilijoiden Björn Bjergin, Ingrid Vang Nymanin ja Ilon Wiklandin kuvituksia. Nämä taiteilijat ovat vastanneet Peppi Pitkätossun ja monien muiden Astrid Lindgrenin tarinoiden kuvituksista. 

Nouse satujunaan ja lähde seikkailulle Astrid Lindgrenin kirjojen maailmaan. Matkusta tähtitaivaalle, sukella tummaan metsään ja katso, miten Veljeni, Leijonamieli -kirjan veljekset taistelevat lohikäärmettä vastaan. Selostus on saatavana englanniksi ja 11 muulla kielellä. Alle 15-vuotiaat pääsevät junaan vain aikuisen seurassa. Junamatka päättyy Huvikumpuun, Peppi Pitkätossun kotiin. Siellä lapset voivat laskea liukumäkeä, maalata, pukea ylleen erilaisia asuja ja ratsastaa leikkihevosella.

Muista myös lasten teatteri, jossa järjestetään yli 1 500 esitystä vuodessa. Katso esitysaikataulut museon virallisilta verkkosivuilta. Junibackenissa on myös myymälä, jossa myydään kirjoja, vaatteita ja muita lastenkirjallisuuteen liittyviä oheistuotteita.

Lasten leikkiessä aikuiset voivat odotella museon ravintolassa. Sen valikoimissa on runsaasti erilaisia tee- ja kahvituotteita, mehuja ja esimerkiksi ohukaisia. Anna katseesi levätä Tukholman Nybroviken-lahdelle avautuvissa maisemissa.

Djurgårdenissa sijaitsevan Junibackenin lähellä on monia muita Tukholman tärkeitä nähtävyyksiä, kuten Nordiska museet -museo ja Vasa-museo. Lähistöllä on pysäköintimittarillisia pysäköintipaikkoja, mutta ne ovat kalliita ja niitä on rajallisesti. Bussit ja raitiovaunut pysähtyvät Djurgårdsvägenillä, mistä on vain viiden minuutin kävelymatka Junibackeniin. Kävelymatka keskusrautatieasemalta kestää noin 30 minuuttia. 

Junibacken on avoinna muina päivinä paitsi maanantaisin syyskuusta toukokuuhun. Kesäkuusta elokuuhun se on avoinna joka päivä.


Alueen Junibackenin teemapuisto opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 554 majoitusliikettä kohteen Junibackenin teemapuisto lähellä
At Six 154 €
At Six

At Six

Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Clarion Hotel Stockholm 90 €
  Clarion Hotel Stockholm

  Clarion Hotel Stockholm

  Ringvaegen 98, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vitabergsparkenin puisto ja Globen sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tele2 Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Skanstullin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Downtown Camper by Scandic 137 €
   Downtown Camper by Scandic

   Downtown Camper by Scandic

   Brunkebergstorg 9, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Waterfront Hotel 103 €
    Radisson Blu Waterfront Hotel

    Radisson Blu Waterfront Hotel

    Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Park 110 €
     Scandic Park

     Scandic Park

     Karlavägen 43, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Stureplan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Ruotsin kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Stadionin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tekniska högskolanin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Anglais 114 €
      Scandic Anglais

      Scandic Anglais

      Humlegårdsgatan 23, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Stureplan ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman olympiastadion ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Östermalmstorgin T-Bana-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hôtel Stockholm 276 €
       Grand Hôtel Stockholm

       Grand Hôtel Stockholm

       Södra Blasieholmshamnen 8, Tukholma
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ruotsin kansallismuseo, Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vasa-museo ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kungsträdgårdenin T-Bana-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Gamla Stan 95 €
        Scandic Gamla Stan

        Scandic Gamla Stan

        Lilla Nygatan 25, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.