Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Junibackenin teemapuisto

Tässä museossa ja teemapuistossa perheen pienimmät voivat tavata kirjallisuudesta tuttuja satuhahmoja, matkata leikkijunan kyydissä ja katsella teatteriesityksiä.

Junibackenissa voit hypätä minijunan kyytiin ja tavata tuttuja satuhahmoja, kuten Peppi Pitkätossun ja veljekset kirjasta Veljeni, Leijonamieli. Tämä museo, joka esittelee ruotsalaisten satukirjailijoiden hahmoja, on erinomainen kohde pienimmille Tukholman-kävijöille.

Pysähdy ensin satukirja-aukiolle. Siellä voit tavata useita lastenkirjallisuudesta tuttuja satuhahmoja. Käy Mikko Mallikkaan talossa tai kokkaa ruokaa Muumien kanssa. Junibackenin taidenäyttelytilassa on ruotsalaisten taiteilijoiden Björn Bjergin, Ingrid Vang Nymanin ja Ilon Wiklandin kuvituksia. Nämä taiteilijat ovat vastanneet Peppi Pitkätossun ja monien muiden Astrid Lindgrenin tarinoiden kuvituksista. 

Nouse satujunaan ja lähde seikkailulle Astrid Lindgrenin kirjojen maailmaan. Matkusta tähtitaivaalle, sukella tummaan metsään ja katso, miten Veljeni, Leijonamieli -kirjan veljekset taistelevat lohikäärmettä vastaan. Selostus on saatavana englanniksi ja 11 muulla kielellä. Alle 15-vuotiaat pääsevät junaan vain aikuisen seurassa. Junamatka päättyy Huvikumpuun, Peppi Pitkätossun kotiin. Siellä lapset voivat laskea liukumäkeä, maalata, pukea ylleen erilaisia asuja ja ratsastaa leikkihevosella.

Muista myös lasten teatteri, jossa järjestetään yli 1 500 esitystä vuodessa. Katso esitysaikataulut museon virallisilta verkkosivuilta. Junibackenissa on myös myymälä, jossa myydään kirjoja, vaatteita ja muita lastenkirjallisuuteen liittyviä oheistuotteita.

Lasten leikkiessä aikuiset voivat odotella museon ravintolassa. Sen valikoimissa on runsaasti erilaisia tee- ja kahvituotteita, mehuja ja esimerkiksi ohukaisia. Anna katseesi levätä Tukholman Nybroviken-lahdelle avautuvissa maisemissa.

Djurgårdenissa sijaitsevan Junibackenin lähellä on monia muita Tukholman tärkeitä nähtävyyksiä, kuten Nordiska museet -museo ja Vasa-museo. Lähistöllä on pysäköintimittarillisia pysäköintipaikkoja, mutta ne ovat kalliita ja niitä on rajallisesti. Bussit ja raitiovaunut pysähtyvät Djurgårdsvägenillä, mistä on vain viiden minuutin kävelymatka Junibackeniin. Kävelymatka keskusrautatieasemalta kestää noin 30 minuuttia. 

Junibacken on avoinna muina päivinä paitsi maanantaisin syyskuusta toukokuuhun. Kesäkuusta elokuuhun se on avoinna joka päivä.


Alueen Junibackenin teemapuisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 579 majoitusliikettä kohteen Junibackenin teemapuisto lähellä
Downtown Camper by Scandic
Downtown Camper by Scandic

Downtown Camper by Scandic

Brunkebergstorg 9, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  At Six
  At Six

  At Six

  Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Castle House Inn 63 €
   Castle House Inn

   Castle House Inn

   Brunnsgränd 4, Tukholma
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Nobel-museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Hôtel Stockholm 236 €
    Grand Hôtel Stockholm

    Grand Hôtel Stockholm

    Södra Blasieholmshamnen 8, Tukholma
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ruotsin kansallismuseo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kungsträdgårdenin T-Bana-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel C Stockholm
     Hotel C Stockholm

     Hotel C Stockholm

     Vasaplan 4, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman suurkirkko (Storkyrkan) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      First Hotel Reisen 103 €
      First Hotel Reisen

      First Hotel Reisen

      Skeppsbron 12, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nobel-museo, Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Gamla Stan 120 €
       Hotel Gamla Stan

       Hotel Gamla Stan

       Skeppsbron 22a, Tukholma
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Radisson Collection, Strand Hotel, Stockholm 170 €
        Radisson Collection, Strand Hotel, Stockholm

        Radisson Collection, Strand Hotel, Stockholm

        9 Nybrokajen, Tukholma
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Ruotsin kansallismuseo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kungsträdgårdenin T-Bana-asema ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.