Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Junibackenin teemapuisto

Tässä museossa ja teemapuistossa perheen pienimmät voivat tavata kirjallisuudesta tuttuja satuhahmoja, matkata leikkijunan kyydissä ja katsella teatteriesityksiä.

Junibackenissa voit hypätä minijunan kyytiin ja tavata tuttuja satuhahmoja, kuten Peppi Pitkätossun ja veljekset kirjasta Veljeni, Leijonamieli. Tämä museo, joka esittelee ruotsalaisten satukirjailijoiden hahmoja, on erinomainen kohde pienimmille Tukholman-kävijöille.

Pysähdy ensin satukirja-aukiolle. Siellä voit tavata useita lastenkirjallisuudesta tuttuja satuhahmoja. Käy Mikko Mallikkaan talossa tai kokkaa ruokaa Muumien kanssa. Junibackenin taidenäyttelytilassa on ruotsalaisten taiteilijoiden Björn Bjergin, Ingrid Vang Nymanin ja Ilon Wiklandin kuvituksia. Nämä taiteilijat ovat vastanneet Peppi Pitkätossun ja monien muiden Astrid Lindgrenin tarinoiden kuvituksista. 

Nouse satujunaan ja lähde seikkailulle Astrid Lindgrenin kirjojen maailmaan. Matkusta tähtitaivaalle, sukella tummaan metsään ja katso, miten Veljeni, Leijonamieli -kirjan veljekset taistelevat lohikäärmettä vastaan. Selostus on saatavana englanniksi ja 11 muulla kielellä. Alle 15-vuotiaat pääsevät junaan vain aikuisen seurassa. Junamatka päättyy Huvikumpuun, Peppi Pitkätossun kotiin. Siellä lapset voivat laskea liukumäkeä, maalata, pukea ylleen erilaisia asuja ja ratsastaa leikkihevosella.

Muista myös lasten teatteri, jossa järjestetään yli 1 500 esitystä vuodessa. Katso esitysaikataulut museon virallisilta verkkosivuilta. Junibackenissa on myös myymälä, jossa myydään kirjoja, vaatteita ja muita lastenkirjallisuuteen liittyviä oheistuotteita.

Lasten leikkiessä aikuiset voivat odotella museon ravintolassa. Sen valikoimissa on runsaasti erilaisia tee- ja kahvituotteita, mehuja ja esimerkiksi ohukaisia. Anna katseesi levätä Tukholman Nybroviken-lahdelle avautuvissa maisemissa.

Djurgårdenissa sijaitsevan Junibackenin lähellä on monia muita Tukholman tärkeitä nähtävyyksiä, kuten Nordiska museet -museo ja Vasa-museo. Lähistöllä on pysäköintimittarillisia pysäköintipaikkoja, mutta ne ovat kalliita ja niitä on rajallisesti. Bussit ja raitiovaunut pysähtyvät Djurgårdsvägenillä, mistä on vain viiden minuutin kävelymatka Junibackeniin. Kävelymatka keskusrautatieasemalta kestää noin 30 minuuttia. 

Junibacken on avoinna muina päivinä paitsi maanantaisin syyskuusta toukokuuhun. Kesäkuusta elokuuhun se on avoinna joka päivä.


Alueen Junibackenin teemapuisto opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 439 majoitusliikettä kohteen Junibackenin teemapuisto lähellä
Hotel C Stockholm
Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Casino Cosmopol Stockholm ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 117 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 136 €
   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Vasagatan 1, Tukholma
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Downtown Camper by Scandic
    Downtown Camper by Scandic

    Downtown Camper by Scandic

    Brunkebergstorg 9, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     At Six
     At Six

     At Six

     Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Comfort Hotel Xpress Stockholm Central 75 €
      Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

      Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

      Kungsbron 1, Tukholma
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hötorgetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hôtel Stockholm 254 €
       Grand Hôtel Stockholm

       Grand Hôtel Stockholm

       Södra Blasieholmshamnen 8, Tukholma
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ruotsin kansallismuseo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kungsträdgårdenin T-Bana-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Continental
        Scandic Continental

        Scandic Continental

        Vasagatan 22, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.