Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kadriorgin palatsi

Anna lastesi taiteilla työpajoissa ja kiertele katselemassa ulkomaisen taiteen näyttelyitä Kadriorgin palatsissa, joka on yksi Viron kauneimmista rakennuksista.

Kadriorgin palatsi on Pietari I Suuren rakennuttama barokkityylinen rakennus keskellä kaunista puutarha- ja puistomaisemaa. Katariina I:lle rakennetulla palatsilla on takanaan pitkä historia, ja tänään sen tiloissa toimii yksi Viron taidemuseon näyttelytiloista. Ihastele värikkään palatsin valkeita parvekkeita, kermanvärisiä koristeluja sekä kirkkaanpunaista julkisivua.

Palatsi ja sen etualalla olevat suihkulähteet ja hoidetut puutarhat mahdollistavat täydelliset valokuvausmahdollisuudet. Palatsi on rakennettu ympäröivä luonto mielessä pitäen, ja se sopiikin harmonisesti vehreään ympäristöönsä. Rakennuksessa näyttää olevan edestä katsottuna kolme kerrosta ja puutarhan puolelta taas kaksi kerrosta. Talvella alue peittyy tunnelmallisesti paksuun lumivaippaan.

Osallistu opastetulle kierrokselle, jonka aikana pääset perehtymään palatsin monipuoliseen historiaan. Palatsi toimi alun perin kuninkaallisten kesäasuntona 1700-luvulla. Se on säilynyt erinomaisessa kunnossa tähän päivään. Palatsi tarjoaa lapsille ohjelmaa, jonka aikana perheen pienimmät kulkevat läpi rakennuksen kuullen kiehtovia tarinoita palatsin menneisyydestä.

Jatka dosenttien matkassa Kadriorgin taidemuseoon, joka on erikoistunut 1500–1900-lukujen ulkomaisiin taideteoksiin. Tutustu muun muassa vaikuttaviin 1800-luvun venäläisiin realismin ajan taideteoksiin, 1500-luvun hollantilaisiin maalauksiin ja moniin muihin teemoihin.

Osallistu Soivia teoksia -esitykseen, jonka aikana yhteen taideteokseen perehdytään niin asiantuntijan sanoin kuin teoksen teemaan sopivan musiikin kautta.

Museo on auki tiistaista torstaihin aamusta alkuiltaan, keskiviikkoisin myöhempään. Museo on suljettu aina maanantaisin ja talvella myös tiistaisin. Museoon on pääsymaksu, josta lapset ja perheet saavat alennusta. Voit ostaa myös yhdistelmälipun, jolla pääset sisään myös Mikkelin museoon ja muihin taidenäyttelyihin.

Kadriorgin palatsi sijaitsee saman nimisessä puistossa Tallinnan itäpuolella. Lähin raitiovaunupysäkki on Kadriorgin pysäkki, minkä lisäksi puistoa ympäröi useita bussipysäkkejä. Lähialueen nähtävyyksiä ovat muun muassa Kadriorgin lastenmuseo Miiamilla, Kumun taidemuseo ja Kadrioru staadion.


Alueen Kadriorgin palatsi opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 190 majoitusliikettä kohteen Kadriorgin palatsi lähellä
Swissotel Tallinn 90 €
Swissotel Tallinn

Swissotel Tallinn

Tornimae 3, Tallinna
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Viron taideakatemia ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tallinnan satama sijaitsee 1,8 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Tallinn Park 82 €
  Hilton Tallinn Park

  Hilton Tallinn Park

  Kreutzwaldi 23, Tallinna
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tallinnan keskustori, Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Viron taideakatemia ja Viron juutalaiskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.

   Paras Sijainti Tallinnassa
   Paras Sijainti Tallinnassa

   Paras Sijainti Tallinnassa

   28 L. Koidula, Tallinna, Harjumaa
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kadriorgin taidemuseo, Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kadriorgin palatsi ja Viron metodistikirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Park Inn by Radisson Central Tallinn 54 €
    Park Inn by Radisson Central Tallinn

    Park Inn by Radisson Central Tallinn

    7c Narva Road, Tallinna
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Viru Keskus -ostoskeskus ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tallinnan satama sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

     Liivaoja Luxury Apartament 417 €
     Liivaoja Luxury Apartament

     Liivaoja Luxury Apartament

     4 Liivaoja, Tallinna, Harjumaa
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kadriorgin palatsi, Kadriorun puisto ja Kadriorgin taidemuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Original Sokos Hotel Viru 74 €
      Original Sokos Hotel Viru

      Original Sokos Hotel Viru

      Viru väljak 4, Tallinna
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Viru Keskus -ostoskeskus ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tallinnan satama sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hilltop Apartments City Centre 30 €
       Hilltop Apartments City Centre

       Hilltop Apartments City Centre

       Narva maantee 40, Tallinna
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Tallinnan yliopisto, Tallinnan satama ja Tallinnan raatihuone sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Viron metodistikirkko ja Viron juutalaiskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Metropol 38 €
        Hotel Metropol

        Hotel Metropol

        Roseni 13, Tallinna
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Olavin kirkko, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tallinnan yliopisto ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.