Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kadriorgin palatsi

Anna lastesi taiteilla työpajoissa ja kiertele katselemassa ulkomaisen taiteen näyttelyitä Kadriorgin palatsissa, joka on yksi Viron kauneimmista rakennuksista.

Kadriorgin palatsi on Pietari I Suuren rakennuttama barokkityylinen rakennus keskellä kaunista puutarha- ja puistomaisemaa. Katariina I:lle rakennetulla palatsilla on takanaan pitkä historia, ja tänään sen tiloissa toimii yksi Viron taidemuseon näyttelytiloista. Ihastele värikkään palatsin valkeita parvekkeita, kermanvärisiä koristeluja sekä kirkkaanpunaista julkisivua.

Palatsi ja sen etualalla olevat suihkulähteet ja hoidetut puutarhat mahdollistavat täydelliset valokuvausmahdollisuudet. Palatsi on rakennettu ympäröivä luonto mielessä pitäen, ja se sopiikin harmonisesti vehreään ympäristöönsä. Rakennuksessa näyttää olevan edestä katsottuna kolme kerrosta ja puutarhan puolelta taas kaksi kerrosta. Talvella alue peittyy tunnelmallisesti paksuun lumivaippaan.

Osallistu opastetulle kierrokselle, jonka aikana pääset perehtymään palatsin monipuoliseen historiaan. Palatsi toimi alun perin kuninkaallisten kesäasuntona 1700-luvulla. Se on säilynyt erinomaisessa kunnossa tähän päivään. Palatsi tarjoaa lapsille ohjelmaa, jonka aikana perheen pienimmät kulkevat läpi rakennuksen kuullen kiehtovia tarinoita palatsin menneisyydestä.

Jatka dosenttien matkassa Kadriorgin taidemuseoon, joka on erikoistunut 1500–1900-lukujen ulkomaisiin taideteoksiin. Tutustu muun muassa vaikuttaviin 1800-luvun venäläisiin realismin ajan taideteoksiin, 1500-luvun hollantilaisiin maalauksiin ja moniin muihin teemoihin.

Osallistu Soivia teoksia -esitykseen, jonka aikana yhteen taideteokseen perehdytään niin asiantuntijan sanoin kuin teoksen teemaan sopivan musiikin kautta.

Museo on auki tiistaista torstaihin aamusta alkuiltaan, keskiviikkoisin myöhempään. Museo on suljettu aina maanantaisin ja talvella myös tiistaisin. Museoon on pääsymaksu, josta lapset ja perheet saavat alennusta. Voit ostaa myös yhdistelmälipun, jolla pääset sisään myös Mikkelin museoon ja muihin taidenäyttelyihin.

Kadriorgin palatsi sijaitsee saman nimisessä puistossa Tallinnan itäpuolella. Lähin raitiovaunupysäkki on Kadriorgin pysäkki, minkä lisäksi puistoa ympäröi useita bussipysäkkejä. Lähialueen nähtävyyksiä ovat muun muassa Kadriorgin lastenmuseo Miiamilla, Kumun taidemuseo ja Kadrioru staadion.


Alueen Kadriorgin palatsi opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 160 majoitusliikettä kohteen Kadriorgin palatsi lähellä
Hilton Tallinn Park 105 €
Hilton Tallinn Park

Hilton Tallinn Park

Kreutzwaldi 23, Tallinna
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tallinnan keskustori, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.

  Nordic Hotel Forum 89 €
  Nordic Hotel Forum

  Nordic Hotel Forum

  Viru Väljak 3, Tallinna
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Original Sokos Hotel Viru 89 €
   Original Sokos Hotel Viru

   Original Sokos Hotel Viru

   Viru väljak 4, Tallinna
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel Olumpia 89 €
    Radisson Blu Hotel Olumpia

    Radisson Blu Hotel Olumpia

    33 Liivalaia Street, Tallinna
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Viihde- ja elämäntapakeskus Solaris, Viron kansallisooppera ja Rotermannin alue sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Raatihuoneentori ja Kohtuotsan näköalatasanne ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 64 €
     Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

     Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

     Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinna
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Aleksanteri Nevskin katedraali, Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Paras Sijainti Tallinnassa
      Paras Sijainti Tallinnassa

      Paras Sijainti Tallinnassa

      28 L. Koidula, Tallinna, Harjumaa
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kadriorgin taidemuseo ja Kumun taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Raatihuoneentori ja Tallinnan satama ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Liivaoja Luxury Apartament
       Liivaoja Luxury Apartament

       Liivaoja Luxury Apartament

       4 Liivaoja, Tallinna, Harjumaa
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kadriorgin palatsi ja Kumun taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Tallinnan satama ja Raatihuoneentori ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Swissotel Tallinn 126 €
        Swissotel Tallinn

        Swissotel Tallinn

        Tornimae 3, Tallinna
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.