Matkat – Keuruu 2023

Varaa hotelli ja lento tai auto yhdessä ja säästä!

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Mukauta lomaasi helposti yhdessä paikassa

Täysin hyvitettävissä olevat hinnat useimmissa hotelleissa. Koska joustavuus on tärkeää.

Säästä varaamalla lentosi + hotellisi yhdessä ja kerää Expedia Rewards -pisteitä tulevia matkoja varten

Huippuhotellit kohteessa Keuruu

Vacation home Kanervakallio in Multia - 6 persons, 2 bedrooms
Vacation home Kanervakallio in Multia - 6 persons, 2 bedrooms
Multia, Central Finland
Hinta on 383 € per yö ajalle 18. helmik. viiva 19. helmik.
383 €
per yö
18. helmik.–19. helmik.
5/5 Exceptional! (1 arvostelu)
Das Blockhaus entsprach voll und ganz unseren Erwartungen. Man fühlte sich wie zu Hause.
"Der See eignet sich sich hervorragend zum erkunden mit dem Ruderboot. Auch das Fischen liess keine Wünsche offen. Auch zum Velofahren eignet sich die Gegend gut."

Arvosteltu 15.8.2016

Vacation home Kanervakallio in Multia - 6 persons, 2 bedrooms
Hotelli Viikinhovi
Hotelli Viikinhovi
3.5 out of 5
Unio Sarlinintie 2, Keuruu, 42720
4,1/5 Very Good! (61 arvostelua)
"Lattioiden ja seinien kylmyys. Petyimme. Henkilökunta 1 teki parhaansa ja hänelle kiitos. Olosuhteet kaipaavat päivitystä. Tulen kun saisi takkaan aamiaiselle kynttilöiden sijaan tekisi vaikutuksen, myös lämmittäisi."

Arvosteltu 29.12.2019

Hotelli Viikinhovi
Vacation home Keitaanniemen lomamökki in Keuruu - 7 persons, 3 bedrooms
Vacation home Keitaanniemen lomamökki in Keuruu - 7 persons, 3 bedrooms
Keuruu, Central Finland
Hinta on 402 € per yö ajalle 9. helmik. viiva 10. helmik.
402 €
per yö
9. helmik.–10. helmik.
Vacation home Keitaanniemen lomamökki in Keuruu - 7 persons, 3 bedrooms
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon kohteen Keuruu pakettimatka maksaa?
Voit lisätä pakettiisi esimerkiksi lennot, hotellin ja vuokra-auton, ja maksaa kohteen Keuruu lomasta jopa niinkin vähän kuin . Ja mitä useamman osan pakettiisi lisäät, sitä enemmän voit säästää. Unelmalomasi ei ole koskaan ollut näin halpa.
Kuinka voin varata halvan pakettimatkan kohteeseen Keuruu?
Jos teet lomapakettivarauksen kauttamme, voit säästää huomattavasti. Valikoimaamme kuuluu yli 500 lentoyhtiön lentoja ja yli 1 000 000 majoituspaikkaa ympäri maailman, joten voit helposti muokata kohteen Keuruu lomapakettisi vastaamaan vaatimuksiasi. Ja säästämilläsi rahoilla voit lisätä matkaasi esimerkiksi pari kokemusta ja aktiviteettia. Unelmalomasi kohteessa Keuruu on lähempänä kuin luuletkaan!
Mikä on paras vuodenaika vierailla kohteessa Keuruu?
Jos haluat matkustaa halvemmalla, on paras kuukausi saapua kohteeseen Keuruu. Ja on yleensä kallein kuukausi, jolloin voit odottaa kaiken maksavan hieman enemmän. ovat suosituimpia kuukausia täällä, ja vuodenaika, jolloin tämä kohde on yleensä jännittävimmillään. Jos kuitenkin haluat nauttia omasta rauhasta, ovat parhaimpia kuukausia lomalle.
Kuinka pitkälle etukäteen minun kannattaa varata loma kohteessa Keuruu?
Jos haluat löytää mahdollisimman halvat lennot, varaus kannattaa tehdä pitkälle etukäteen. Lentoyhtiöt julkaisevat lentolippujensa hinnat useimmiten vuoden etukäteen. Kannattaa varata myös vuokra-auto, aktiviteetit ja hotelli hyvissä ajoin etukäteen, jotta et tule pettymään. Jos haluat lähteä viime hetken lomalle kohteeseen Keuruu, Expedian sivuilla on aina paljon loistavia tarjouksia. Tutustu niihin nyt!
Mitä kohteen Keuruu pakettimatkaan sisältyy varatessa Expedialta?
Voit sisällyttää pakettiisi esimerkiksi lennot, hotellin ja vuokra-auton, mutta mikään ei estä sinua yhdistelemästä näitä erilaiseksi kokonaisuudeksi luodaksesi täydellisen loman kohteessa Keuruu. Voit myös lisätä pakettiisi aktiviteetteja varauksen tehtyäsi. Kun varaat matkapaketin Expedian kautta, voit säästää huomattavasti.
Mitä minun tulisi tietää ennen kuin varaan pakettimatkan kohteeseen Keuruu?
Voit hyödyntää tarjoukset varaamalla pakettimatkan Expedian kautta. Voit lisätä pakettiisi esimerkiksi majoituksen, lennot ja vuokra-auton. Olitpa lähdössä laskettelulomalle vuoristoon tai lämmittelemään rantalomalle unelmamatkasi on vain muutaman napsautuksen päässä.
Voinko valita lentoyhtiön, jos varaan pakettimatkan kohteeseen Keuruu Expedian kautta?
Olitpa lentämässä kohteeseen Keuruu business- tai economy-luokassa, voit yksinkertaisesti valita haluamasi lentoyhtiön lennot. Expedian sivuilla on tarjolla yli 500 lentoyhtiön lentoja maailmanlaajuisesti.
Voinko matkustaa kohteeseen Keuruu tällä hetkellä?
Saat viimeisimmät tiedot matkustamisesta kohteeseen Keuruu vierailemalla COVID-19-matkustusneuvontasivullamme. Täällä on lisätietoa muun muassa matkustusrajoituksista, karanteenikäytännöistä sekä monista muista aiheista.

Suositut vierailukohteet