Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Konstantinovskin palatsi

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Konstantinovskin palatsi. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Konstantinovskin palatsi, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Konstantinovskin palatsi paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Konstantinovskin palatsi upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Konstantinovskin palatsi? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Konstantinovskin palatsi lähellä kohdetta Konstantinovskin palatsi. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Konstantinovskin palatsi, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 801 hotellia lähellä kohdetta Konstantinovskin palatsi
Consular Village

Consular Village

Strelna, Berezovaya, 3,7, SAINT-PETERSBURG
2.5 kautta 5.0

Konstantinin palatsi on 0,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Pietarhovin palatsi ja puutarha ja Alexandria-puisto sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Voiton aukio ja Çeşmen kirkko ovat myös 25 kilometrin päässä.

Consular VIP Villa

Consular VIP Villa

Strelna, Berezovaya, 3,3, SAINT-PETERSBURG
4.0 kautta 5.0

Konstantinin palatsi on 0,5 kilometrin päässä tästä huvilasta. Pietarhovin palatsi ja puutarha ja Alexandria-puisto sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Voiton aukio ja Çeşmen kirkko ovat myös 25 kilometrin päässä.

35 €
Usadba Strelingof hotel

Usadba Strelingof hotel

Sankt-Peterburgskoe Shosse 38 Liter A, Strelna
2.5 kautta 5.0

Konstantinin palatsi on 7,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Pietarhovin palatsi ja puutarha ja Voiton aukio sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Çeşmen kirkko ja Alexandria-puisto ovat myös 20 kilometrin päässä.

36 €
Svet Mayaka Hotel

Svet Mayaka Hotel

Kommuny street, 19, bld 2, Strelna
3.0 kautta 5.0

Konstantinin palatsi on 2,9 kilometrin ja Pyhän kolminaisuuden luostari on 4,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Maatilapalatsi ja Alexandria-puisto ovat myös 10 kilometrin päässä.

61 €
Grand Peterhof Spa Hotel

Grand Peterhof Spa Hotel

Lit. A, 2, Gofmeysterskaya str., Petergof
4,2
/ 5 (23 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Maatilapalatsi, Konstantinin palatsi ja Alexandria-puisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Pietarhovin puutarha ja Pietarhovin palatsi ja puutarhaovat myös 10 kilometrin päässä.

50 €
New Peterhof Hotel

New Peterhof Hotel

St. Peterburgskiy Prospekt, 34, Petergof
4,2
/ 5 (28 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Pietarhovin puutarha ja Pietarhovin palatsi ja puutarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Alexandria-puisto ja Monplaisirin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä.

39 €
Hotel Samson

Hotel Samson

Saint-Petersburg Prospect 44, Petergof
4,1
/ 5 (10 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Pietarhovin puutarha ja Pietarhovin palatsi ja puutarha sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Alexandria-puisto ja Monplaisirin palatsi ovat myös 3 kilometrin päässä.

34 €
Heuriger Spa Hotel

Heuriger Spa Hotel

Tsentralnaya ulitsa 1, Avistriyskaya Derevnya
3.0 kautta 5.0

Alexandria-puisto on 15,1 kilometrin ja Pietarhovin palatsi ja puutarha on 16,4 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Katariinan palatsi ja puisto Tsarskoje Selossa ja Iisakinkirkko ovat myös 40 kilometrin päässä.