Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kopanin luostari

Nepalissa tapahtui tuhoisa maanjäristys 25. huhtikuuta 2015. Matkailijoita kehotetaan painokkaasti tarkistamaan ajan tasalla olevat tiedot toistaiseksi ennen Nepaliin matkustamista.

Käy meditaatiosaleissa, kävele rituaalin mukaisesti stupien ympäri, rentoudu vehreissä puutarhoissa ja nauti näkymistä Kathmandun laaksoon tiibetinbuddhalaisessa Kopanin luostarissa.

Kopanin luostarissa voit meditoida, kuunnella tiibetinbuddhalaisten munkkien opetuksia ja oppia lisää buddhalaisuudesta. Osallistu pujaan eli aamurukoukseen sekä kursseille ja retriitteihin, ihaile vaikuttavia stupia ja kiertele pyhätöissä ja temppeleissä.

Edesmenneen Lama Yeshen 1970-luvun alussa perustama luostari sijaitsee upealla paikalla Himalajan juurella. Luostarin tehtävänä on vuosisatojen buddhalaisten perinteiden ja opetusten vaaliminen ja levittäminen. Luostarissa asuu yli 300 munkkia, lamaa, opettajaa ja työntekijää.

Kävele luostarialueen ympäri ja nauti sen viehättävästä tunnelmasta sekä luonnollisesta ja arkkitehtonisesta kauneudesta. Ihaile päätemppelin maalauksia neljästä dharmaa suojelevasta Tiibetin kuninkaasta. Tarkastele kuusi metriä korkeaa patsasta, joka esittää tiibetinbuddhalaisuuden Gelugin koulukunnan perustajaa, opettaja Lama Tsong Khapaa. Pyöritä rukousmyllyjä samalla kun kierrät kahdeksan valaistumisen stupaa.

Ihaile luostarin meditaatiosalien tiibetinbuddhalaista arkkitehtuuria. Päivittäiset opetustuokiot järjestetään näissä saleissa. Kuuntele aamu-pujaa Lama Tsong Khapa Gompassa ja käy tantrisessa yliopistossa, jossa munkit opiskelevat. Ylimmässä kerroksessa on pyhättö, jossa säilytetään tärkeän opettajan jäänteitä. Pyöritä luostarin suurta rukousmyllyä ja astu sen jälkeen sisään rukousmyllytaloon, jossa voit ihailla talon maalauksia.

Osallistu päivittäin järjestettävään dharma-keskustelutilaisuuteen, jossa käsitellään buddhalaisia kysymyksiä. Rentoudu, mietiskele ja meditoi kauniissa puutarhoissa. Nauti henkeäsalpaavista maisemista Kathmandun laaksoon ja koeta bongata etäällä näkyvä vaikuttava Boudhanathin stupa.

Kopanin luostari sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kathmandun kaupungin keskustasta. Helpoiten pääset perille taksilla. Julkisen liikenteen bussit kulkevat Ratnan aukion ja Kapanin kylän välillä. Kapanista on luostarille 10 minuutin kävelymatka.

Luostari on avoinna joka päivä, mutta se on kiinni marraskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin. Kyseessä on toiminnassa oleva temppeli, joten vierailijoita muistutetaan asianmukaisesta pukeutumisesta. Päiväretkien lisäksi tarjolla on useita kursseja, kuten seitsemän päivän tutustumiskurssi buddhalaisuuteen. Tarjolla on myös retriittejä, mutta ne on varattu ainoastaan buddhalaisille.  Katso luostarin virallisella verkkosivustolta lisätietoja monista eri tavoista, joilla voit tutustua luostarialueeseen ja ‑yhteisöön.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 939 majoitusliikettä kohteen Kopanin luostari lähellä
Hyatt Regency Kathmandu 115 €
Hyatt Regency Kathmandu

Hyatt Regency Kathmandu

Taragaon Boudha, Gpo Box 9609, Kathmandu
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Chabahil ja Boudhanath sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Pashupatinathin temppeli ja Garden of Dreams (puutarha) ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Green Mandala Inn 14 €
  Green Mandala Inn

  Green Mandala Inn

  Kapan Jajdol Marg, Near Amitaba Foundation Monastery, Kathmandu, Central Development Region
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kopanin luostari on 0,5 kilometrin ja Boudhanath on 3,2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Chabahil ja Guhyeshwarin temppeli ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Bouddha Boutique Hotel 40 €
   Bouddha Boutique Hotel

   Bouddha Boutique Hotel

   Bouddha, Kathmandu
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Riwochen luostari ja Boudhanath sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kopanin luostari ja Pashupatinathin temppeli ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Hotel Tibet International 78 €
    Hotel Tibet International

    Hotel Tibet International

    Boudha, PO Box: 908, Kathmandu
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Guhyeshwarin temppeli ja Boudhanath sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pashupatinathin temppeli sijaitsee 2,3 kilometrin päässä.

     Asian Heritage Inn & Bistro 17 €
     Asian Heritage Inn & Bistro

     Asian Heritage Inn & Bistro

     Kapan Akasedhara, Bhudhanilakantha-10, Kathmandu, Central Development Region
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotelli, jonka lähellä on Kopanin luostari, Boudhanath ja Pashupatinathin temppeli Lähistöllä sijaitsee myös Chabahil ja Guhyeshwarin temppeli.

      The Boudha Inn 16 €
      The Boudha Inn

      The Boudha Inn

      Boudha - 6, Ramhity Chowk, Kathmandu
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Boudhanath ja Pashupatinathin temppeli sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Kopanin luostari ja Guhyeshwarin temppeli ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Shambaling Boutique Hotel 44 €
       Shambaling Boutique Hotel

       Shambaling Boutique Hotel

       Ramhiti, Teenchuli Marg, Boudha, Kathmandu
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Boudhanath on 0,7 kilometrin ja Pashupatinathin temppeli on 3,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Kopanin luostari ja Guhyeshwarin temppeli ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Lavee Residence 45 €
        Lavee Residence

        Lavee Residence

        Ramhiti, Boudha, Kathmandu
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Boudhanath, Kopanin luostari ja Pashupatinathin temppeli sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huvilasta. Durbar Marg ja Garden of Dreams (puutarha) ovat myös 10 kilometrin päässä.