Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kopanin luostari

Nepalissa tapahtui tuhoisa maanjäristys 25. huhtikuuta 2015. Matkailijoita kehotetaan painokkaasti tarkistamaan ajan tasalla olevat tiedot toistaiseksi ennen Nepaliin matkustamista.

Käy meditaatiosaleissa, kävele rituaalin mukaisesti stupien ympäri, rentoudu vehreissä puutarhoissa ja nauti näkymistä Kathmandun laaksoon tiibetinbuddhalaisessa Kopanin luostarissa.

Kopanin luostarissa voit meditoida, kuunnella tiibetinbuddhalaisten munkkien opetuksia ja oppia lisää buddhalaisuudesta. Osallistu pujaan eli aamurukoukseen sekä kursseille ja retriitteihin, ihaile vaikuttavia stupia ja kiertele pyhätöissä ja temppeleissä.

Edesmenneen Lama Yeshen 1970-luvun alussa perustama luostari sijaitsee upealla paikalla Himalajan juurella. Luostarin tehtävänä on vuosisatojen buddhalaisten perinteiden ja opetusten vaaliminen ja levittäminen. Luostarissa asuu yli 300 munkkia, lamaa, opettajaa ja työntekijää.

Kävele luostarialueen ympäri ja nauti sen viehättävästä tunnelmasta sekä luonnollisesta ja arkkitehtonisesta kauneudesta. Ihaile päätemppelin maalauksia neljästä dharmaa suojelevasta Tiibetin kuninkaasta. Tarkastele kuusi metriä korkeaa patsasta, joka esittää tiibetinbuddhalaisuuden Gelugin koulukunnan perustajaa, opettaja Lama Tsong Khapaa. Pyöritä rukousmyllyjä samalla kun kierrät kahdeksan valaistumisen stupaa.

Ihaile luostarin meditaatiosalien tiibetinbuddhalaista arkkitehtuuria. Päivittäiset opetustuokiot järjestetään näissä saleissa. Kuuntele aamu-pujaa Lama Tsong Khapa Gompassa ja käy tantrisessa yliopistossa, jossa munkit opiskelevat. Ylimmässä kerroksessa on pyhättö, jossa säilytetään tärkeän opettajan jäänteitä. Pyöritä luostarin suurta rukousmyllyä ja astu sen jälkeen sisään rukousmyllytaloon, jossa voit ihailla talon maalauksia.

Osallistu päivittäin järjestettävään dharma-keskustelutilaisuuteen, jossa käsitellään buddhalaisia kysymyksiä. Rentoudu, mietiskele ja meditoi kauniissa puutarhoissa. Nauti henkeäsalpaavista maisemista Kathmandun laaksoon ja koeta bongata etäällä näkyvä vaikuttava Boudhanathin stupa.

Kopanin luostari sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kathmandun kaupungin keskustasta. Helpoiten pääset perille taksilla. Julkisen liikenteen bussit kulkevat Ratnan aukion ja Kapanin kylän välillä. Kapanista on luostarille 10 minuutin kävelymatka.

Luostari on avoinna joka päivä, mutta se on kiinni marraskuun puolivälistä joulukuun puoliväliin. Kyseessä on toiminnassa oleva temppeli, joten vierailijoita muistutetaan asianmukaisesta pukeutumisesta. Päiväretkien lisäksi tarjolla on useita kursseja, kuten seitsemän päivän tutustumiskurssi buddhalaisuuteen. Tarjolla on myös retriittejä, mutta ne on varattu ainoastaan buddhalaisille.  Katso luostarin virallisella verkkosivustolta lisätietoja monista eri tavoista, joilla voit tutustua luostarialueeseen ja ‑yhteisöön.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 052 majoitusliikettä kohteen Kopanin luostari lähellä
Hyatt Regency Kathmandu 145 €
Hyatt Regency Kathmandu

Hyatt Regency Kathmandu

Taragaon Boudha, Gpo Box 9609, Kathmandu
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Charumatin stupa ja Boudhanath sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Pashupatinathin temppeli ja Garden of Dreams (puutarha) ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Green Mandala Inn 13 €
  Green Mandala Inn

  Green Mandala Inn

  Kapan Jajdol Marg, Near Amitaba Foundation Monastery, Kathmandu, Central Development Region
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kopanin luostari on 0,6 kilometrin ja Boudhanath on 3,2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Charumatin stupa ja Guhyeshwarin temppeli ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Asian Heritage Inn & Bistro
   Asian Heritage Inn & Bistro

   Asian Heritage Inn & Bistro

   Kapan Akasedhara, Bhudhanilakantha-10, Kathmandu, Central Development Region
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kopanin luostari on 1,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Boudhanath ja Pashupatinathin temppeli sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Charumatin stupa ja Guhyeshwarin temppeli ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Hotel Shambala 61 €
    Hotel Shambala

    Hotel Shambala

    Bansbari Road, Near Narayan Gopal Chowk, Maharjung, Bansbari, Kathmandu
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Charumatin stupa, Pashupatinathin temppeli ja Boudhanath sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Garden of Dreams (puutarha) sijaitsee 4,1 kilometrin päässä.

     Shambaling Boutique Hotel 62 €
     Shambaling Boutique Hotel

     Shambaling Boutique Hotel

     Ramhiti, Teenchuli Marg, Boudha, Kathmandu
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Boudhanath on 0,7 kilometrin ja Pashupatinathin temppeli on 3,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Kopanin luostari ja Guhyeshwarin temppeli ovat myös 3 kilometrin päässä.

      The Boudha Inn 17 €
      The Boudha Inn

      The Boudha Inn

      Boudha - 6, Ramhity Chowk, Kathmandu
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Boudhanath ja Pashupatinathin temppeli sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Kopanin luostari ja Guhyeshwarin temppeli ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Bouddha Boutique Hotel 53 €
       Bouddha Boutique Hotel

       Bouddha Boutique Hotel

       Bouddha, Kathmandu
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Riwochen luostari ja Boudhanath sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kopanin luostari ja Pashupatinathin temppeli ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Bodhi Guest House 22 €
        Bodhi Guest House

        Bodhi Guest House

        Boudha, Kathmandu
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Charumatin stupa ja Boudhanath sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pashupatinathin temppeli sijaitsee 2,8 kilometrin päässä.