Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kungsträdgårdenin puisto

Tässä Tukholman suosituimmassa tapaamispaikassa on patsaita, suihkulähteitä, kahviloita ja gallerioita. Siellä järjestetään myös konsertteja ja joulumarkkinat.

Kungsträdgårdenin puistossa voit nähdä entisten Ruotsin kuninkaiden patsaita, kuunnella ilmaiskonsertteja, katsella taidenäyttelyitä ja aterioida puiston monissa ravintoloissa. Kuningas Kustaa III avasi tämän aiemmin hautausmaana ja sittemmin kuninkaallisena kasvimaana toimineen keskustapuiston yleisölle 1700-luvun lopulla. Nykyään se on yksi Tukholman suosituimmista tapaamispaikoista.

Taiteen ja arkkitehtuurin ystävät ihastuvat puiston moniin patsaisiin ja veistoksiin. Keskellä puistoa sijaitsee uusklassinen Kuningas Kaarle XIII:n patsas. Sitä ympäröivät ruotsalaisen kuvanveistäjän Bengt Erland Fogelbergin neljä leijonaa. Lähellä on myös Johan Peter Molinin veistämä Molinin suihkulähde. Suihkulähteen hahmot perustuvat pohjoismaiseen mytologiaan. Molin on suunnitellut myös kuningas Kaarle XII:n patsaan, joka sijaitsee puiston eteläisessä päässä. Kesällä patsasta ympäröivät viheralueet ovat täynnä piknikeväitään syöviä ja aurinkoa ottavia ihmisiä.

Kävele puiston itäistä reunaa ja löydä useita kahviloita, ravintoloita ja pikaruokakojuja. Useilla niistä on istumapaikkoja ulkona. Perinteistä ruotsalaista ruokaa tarjoavien ravintoloiden lisäksi puistossa on esimerkiksi italialainen ravintola sekä monikansallisia ketjuravintoloita. Taiteesta kiinnostuneet voivat tutustua lähellä kuningas Kaarle XIII:n patsasta sijaitsevan Wetterling-gallerian ilmaisnäyttelyihin. Vaihtuvat näyttelyt esittelevät nykytaidetta, kuten brittiläisen poptaiteilijan Richard Hamiltonin teoksia.

Kungsträdgårdenin puistossa järjestetään runsaasti erilaisia tapahtumia. Lapsiperheet voivat katsella taikuri- ja akrobatiaesityksiä Stockholm Street Festival -katufestivaaleilla. Elokuussa puistossa järjestetään We Are Stockholm -festivaali, joka on 13–19-vuotiaille nuorille suunnattu musiikki- ja urheilutapahtuma. Muista myös joulumarkkinat, joilta voit ostaa käsitöitä ja muita lahjaesineitä. Puiston verkkosivuilta saat lisätietoja tapahtumista.

Tukholman keskustassa sijaitseva Kungsträdgårdenin puisto on kävelymatkan päässä useista kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Vanhakaupunki ja Sergelin tori ovat vain 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bussit ja metro pysähtyvät lähelle puiston sisäänkäyntejä.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 553 majoitusliikettä kohteen Kungsträdgården lähellä
At Six 154 €
At Six

At Six

Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Downtown Camper by Scandic 129 €
  Downtown Camper by Scandic

  Downtown Camper by Scandic

  Brunkebergstorg 9, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Hotel Stockholm 91 €
   Clarion Hotel Stockholm

   Clarion Hotel Stockholm

   Ringvaegen 98, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Vitabergsparkenin puisto ja Globen sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tele2 Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Skanstullin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hobo 78 €
    Hobo

    Hobo

    Brunkebergstorg 4, Tukholma, Stockholms Laen
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Ruotsin kuninkaallinen ooppera, NK-tavaratalo (Nordiska Kompaniet) ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Waterfront Hotel 104 €
     Radisson Blu Waterfront Hotel

     Radisson Blu Waterfront Hotel

     Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Clarion Hotel Sign 105 €
      Clarion Hotel Sign

      Clarion Hotel Sign

      Östra Järnvägsgatan 35, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Norra Bantorget, Casino Cosmopol Stockholm ja Strindbergs Intima Teater sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Oscarsteattern ja Drottninggatan ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja T-Centralenin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Gamla Stan 95 €
       Scandic Gamla Stan

       Scandic Gamla Stan

       Lilla Nygatan 25, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Continental 120 €
        Scandic Continental

        Scandic Continental

        Vasagatan 22, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus), Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.