Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Lambeth Bridge

Tutustu Thames-joen ylittävän Lambeth Bridgen ympärillä sijaitseviin, muistomerkkeinä toimiviin puutarhoihin, taidegallerioihin ja historiallisiin rakennuksiin.

Vaikka Lambeth Bridge onkin tuntemattomampi Lontoon muihin siltoihin verrattuna, tällä holvisillalla on kuitenkin yksi etu: sen päältä avautuu loistava näköala kaupunkiin. Ihastele tällä sillalla seisoessasi Lontoon eri nähtävyyksiä, kuten Victoria Tower Gardensia ja tutustu sitten sillan molemmissa päissä oleviin puutarhoihin, taidegallerioihin ja muihin historiallisiin rakennuksiin.

Vuonna 1932 valmistuneen nykyisen sillan rakenteen suunnittelivat brittiläinen rakennusinsinööri Sir George W. Humphreys sekä arkkitehdit Sir Reginald Blomfield ja G. Topham Forrest. Huomaa sillassa käytetyt teräs-, valurauta- ja graniittirakenteet sekä sillan punainen värimaailma, joka viittaa lähistöllä sijaitsevan parlamentin ylähuoneen punaisiin nahkapenkkeihin. Vieressä sijaitseva Westminster Bridge on maalattu vihreällä värillä, joka taas viittaa parlamentin alahuoneen vihreisiin istuimiin.

Ylitä silta kävellen, bussilla tai autolla ja yritä bongata niin monta Lontoon kuuluista nähtävyyttä kuin voit. Sillalta voit nähdä useita tunnistettavia maamerkkejä, kuten London Eyen ja Big Benin.

Suuntaa sitten Lambeth Bridgen länsipuolella sijaitsevaan Victoria Tower Gardensin puistoon, josta löytyy Auguste Rodinin veistos Burghers of Calais. Puistossa voit nähdä myös Buxton Memorial Fountainin, joka toimii kunnianosoituksena orjuutta vastaan taistelleelle Thomas Fowell Buxtonille, sekä Emmeline Pankhurstin muistomerkin, joka esittää naisten äänioikeuden puolesta taistelleen suffragettiliikkeen johtohahmoa.

Goottilaisesta tyylistään tunnettu Westminster Abbey sijaitsee puutarhan luoteispäädyssä. Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentin päämajana toimiva Westminsterin palatsi taas sijaitsee aivan puutarhan pohjoispuolella. Puutarhan eteläpuolella taas voit nähdä maan salaisen palvelun MI5-osaston päämajan. Tästä etelään sijaitsee Tate Britain, jonka maailmanluokan taidekokoelmiin kuuluu teoksia Britannian ylistetyimmiltä taiteilijoilta. Taidemuseon kokoelmiin kuuluu muun muassa lähes 2 500 teosta englantilaiselta romantiikan ajan maisemamaalarilta William Turnerilta.

Pääset Lambeth Bridgelle kävelemällä noin vartin verran etelään Westminsterin metroasemalta. Pääset sillalle samassa ajassa myös Lambeth North -metroasemalta.


Alueen Lambeth Bridge opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 594 majoitusliikettä kohteen Lambeth Bridge lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 141 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza London Riverbank 141 €
  Park Plaza London Riverbank

  Park Plaza London Riverbank

  18 Albert Embankment, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   St. Thomas' Hospital ja Parlamenttitalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Westminster Abbey ja Coca-Cola London Eye ovat myös 2 kilometrin päässä. Vauxhallin liikenneasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lambeth Northin metroasema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sea Containers London 168 €
   Sea Containers London

   Sea Containers London

   20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Strand Palace Hotel 148 €
    The Strand Palace Hotel

    The Strand Palace Hotel

    372 The Strand, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza London Waterloo 132 €
     Park Plaza London Waterloo

     Park Plaza London Waterloo

     6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Rubens At The Palace 213 €
      The Rubens At The Palace

      The Rubens At The Palace

      39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja St. James Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster 138 €
       DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

       DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

       30 John Islip Street, Westminster, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tate Britain ja Parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Westminster Abbey ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pimlicon metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westminsterin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Park Plaza County Hall London 142 €
        Park Plaza County Hall London

        Park Plaza County Hall London

        1 Addington Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.