Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

LEGOLAND®-puisto

Lapsilla ei ole ollut koskaan yhtä hauskaa! Kiidä pitkin vuoristorataa ja tutustu maapallon kulttuurien ja luonnon ihmeisiin maailman suosituimmista rakennuspalikoista luodun maailman keskellä.

Billundissa, LEGOn® syntysijoilla sijaitsevassa LEGOLAND®-puistossa sinua odottavat lohikäärmeet, Han Solon Millenium Falcon ‑alus, Rushmore-vuori ja kokonaiset miniatyyrikaupungit. Jättiläismäisten LEGO®-hahmojen ja ‑luomusten lisäksi LEGOLAND®-puiston vuoristoradat, vesivuoristoradat, interaktiiviset pelit ja läpikäveltävä merenelävien akvaario pitävät takuulla kaikki tyytyväisinä.

LEGOLAND®-puisto on jaettu moniin eri alueisiin. Minilandista löydät 1:20 mittasuhteen mukaisesti rakennetut rakennukset ja ikoniset maamerkit eri puolilta maailmaa. Pienet lapset rakastavat DUPLO® Land ‑alueen junia ja lentokoneita. Pirate Land ‑alueella voit syöksyä pitkin vesivuoristoratoja, haastaa kaverisi ja perheesi vesitykkitaisteluun ja purjehtia seikkailuihin LEGO®-laivalla. Muista ottaa uimapuku mukaan!

Matkusta Villiin länteen LEGOREDO®-kaupungissa, jossa voit huuhtoa kultaa, matkustaa kaivosjunalla, meloa alas koskea ja vierailla intiaanileirissä. Kun olet herätellyt ruokahaluasi eri laitteissa, pistäydy täyttävällä buffetaterialla Knight’s Table ‑ravintolassa KNIGHTS' KINGDOM™ ‑linnassa. Muista kokeilla linnassa jännittävää The Dragon ‑vuoristorataa.

Hieman eri vauhtia löydät LEGO® Studiosin Imagination Zone ‑alueelta, jossa voit katsella 4D-elokuvaa, jonka tehosteet tunnet koko kehollasi! Suuntaa sen jälkeen Atlantikseen, jossa pääset lähietäisyydelle jättiläisrapujen, haiden, merihevosten ja värikkäiden kalojen kanssa. Polar Land ‑alueella voit vierailla pingviinilaumassa ja matkustaa puiston nopeimmalla vuoristoradalla, Polar X-plorerilla.

Jos et ehdi tehdä kaikkea päivässä, ole yötä Hotel LEGOLANDissa®, jonka teemahuoneet ilahduttavat takuulla kaikenikäisiä LEGO®-faneja. Jos kiinnyt ainutlaatuisiin sisustuselementteihin, kuten vessanpöntön päälle kiinnitettyyn LEGO®-hainpäähän tai LEGO®-palikoilla täytettyyn kahvipöytään, voit ostaa omat kappaleesi kotiin vietäviksi LEGOLAND®-kaupasta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 388 majoitusliikettä kohteen Legoland® Billund Resort lähellä
Zleep Hotel Billund 101 €
Zleep Hotel Billund

Zleep Hotel Billund

Passager Terminalen 4, Billund
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Legoland® Billund Resort, Lalandian vesipuisto ja Lego House -teemapuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Billundin veistospuisto sijaitsee 2,7 kilometrin päässä.

  Hotel LEGOLAND, DENMARK 164 €
  Hotel LEGOLAND, DENMARK

  Hotel LEGOLAND, DENMARK

  Aastvej 10, Billund
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Legoland® Billund Resort ja Lalandian vesipuisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1 kilometrin päässä.

   Hotel Svanen, Billund 108 €
   Hotel Svanen, Billund

   Hotel Svanen, Billund

   Nordmarksvej 8, Billund
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Billundin veistospuisto, Lalandian vesipuisto ja Legoland® Billund Resort sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Lego House -teemapuisto ja Gyttegardin golfklubi ovat myös 10 kilometrin päässä.

    LEGOLAND Castle Hotel DENMARK 332 €
    LEGOLAND Castle Hotel DENMARK

    LEGOLAND Castle Hotel DENMARK

    Åstvej 20, Billund
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Lalandian vesipuisto ja Legoland® Billund Resort sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

     Lalandia Resort Billund 531 €
     Lalandia Resort Billund

     Lalandia Resort Billund

     Ellehammers Alle 3, Billund
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Lalandian vesipuisto ja Legoland® Billund Resort ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta lomakeskuksesta. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,7 kilometrin päässä.

      LEGOLAND Pirates' Inn Motel 204 €
      LEGOLAND Pirates' Inn Motel

      LEGOLAND Pirates' Inn Motel

      Ellehammers Alle 2, Billund
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lalandian vesipuisto ja Legoland® Billund Resort sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä motellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.

       Hotel Propellen 136 €
       Hotel Propellen

       Hotel Propellen

       Nordmarksvej 3, Billund
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Billundin veistospuisto, Legoland® Billund Resort ja Lalandian vesipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,7 kilometrin päässä.

        LEGOLAND NINJAGO Cabins 227 €
        LEGOLAND NINJAGO Cabins

        LEGOLAND NINJAGO Cabins

        Ellehammers Alle 2, Billund
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lalandian vesipuisto ja Legoland® Billund Resort sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta mökistä. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.