Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

LEGOLAND®-puisto

Lapsilla ei ole ollut koskaan yhtä hauskaa! Kiidä pitkin vuoristorataa ja tutustu maapallon kulttuurien ja luonnon ihmeisiin maailman suosituimmista rakennuspalikoista luodun maailman keskellä.

Billundissa, LEGOn® syntysijoilla sijaitsevassa LEGOLAND®-puistossa sinua odottavat lohikäärmeet, Han Solon Millenium Falcon ‑alus, Rushmore-vuori ja kokonaiset miniatyyrikaupungit. Jättiläismäisten LEGO®-hahmojen ja ‑luomusten lisäksi LEGOLAND®-puiston vuoristoradat, vesivuoristoradat, interaktiiviset pelit ja läpikäveltävä merenelävien akvaario pitävät takuulla kaikki tyytyväisinä.

LEGOLAND®-puisto on jaettu moniin eri alueisiin. Minilandista löydät 1:20 mittasuhteen mukaisesti rakennetut rakennukset ja ikoniset maamerkit eri puolilta maailmaa. Pienet lapset rakastavat DUPLO® Land ‑alueen junia ja lentokoneita. Pirate Land ‑alueella voit syöksyä pitkin vesivuoristoratoja, haastaa kaverisi ja perheesi vesitykkitaisteluun ja purjehtia seikkailuihin LEGO®-laivalla. Muista ottaa uimapuku mukaan!

Matkusta Villiin länteen LEGOREDO®-kaupungissa, jossa voit huuhtoa kultaa, matkustaa kaivosjunalla, meloa alas koskea ja vierailla intiaanileirissä. Kun olet herätellyt ruokahaluasi eri laitteissa, pistäydy täyttävällä buffetaterialla Knight’s Table ‑ravintolassa KNIGHTS' KINGDOM™ ‑linnassa. Muista kokeilla linnassa jännittävää The Dragon ‑vuoristorataa.

Hieman eri vauhtia löydät LEGO® Studiosin Imagination Zone ‑alueelta, jossa voit katsella 4D-elokuvaa, jonka tehosteet tunnet koko kehollasi! Suuntaa sen jälkeen Atlantikseen, jossa pääset lähietäisyydelle jättiläisrapujen, haiden, merihevosten ja värikkäiden kalojen kanssa. Polar Land ‑alueella voit vierailla pingviinilaumassa ja matkustaa puiston nopeimmalla vuoristoradalla, Polar X-plorerilla.

Jos et ehdi tehdä kaikkea päivässä, ole yötä Hotel LEGOLANDissa®, jonka teemahuoneet ilahduttavat takuulla kaikenikäisiä LEGO®-faneja. Jos kiinnyt ainutlaatuisiin sisustuselementteihin, kuten vessanpöntön päälle kiinnitettyyn LEGO®-hainpäähän tai LEGO®-palikoilla täytettyyn kahvipöytään, voit ostaa omat kappaleesi kotiin vietäviksi LEGOLAND®-kaupasta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 407 majoitusliikettä kohteen Legoland® Billund Resort lähellä
Hotel LEGOLAND, DENMARK 226 €
Hotel LEGOLAND, DENMARK

Hotel LEGOLAND, DENMARK

Aastvej 10, Billund
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Legoland® Billund Resort ja Lalandian vesipuisto ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1 kilometrin päässä.

  Zleep Hotel Billund 151 €
  Zleep Hotel Billund

  Zleep Hotel Billund

  Passager Terminalen 4, Billund
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Legoland® Billund Resort, Lalandian vesipuisto ja Lego House -teemapuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Billundin veistospuisto sijaitsee 2,7 kilometrin päässä.

   LEGOLAND Castle Hotel DENMARK 389 €
   LEGOLAND Castle Hotel DENMARK

   LEGOLAND Castle Hotel DENMARK

   Åstvej 20, Billund
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Lalandian vesipuisto ja Legoland® Billund Resort sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

    Hotel Svanen, Billund 140 €
    Hotel Svanen, Billund

    Hotel Svanen, Billund

    Nordmarksvej 8, Billund
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Billundin veistospuisto, Lalandian vesipuisto ja Legoland® Billund Resort sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Lego House -teemapuisto ja Gyttegardin golfklubi ovat myös 10 kilometrin päässä.

     LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins 157 €
     LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins

     LEGOLAND Wilderness Barrels & Cabins

     Ellehammers Alle 2, Billund
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Lalandian vesipuisto ja Legoland® Billund Resort sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä mökistä. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.

      Lalandia Resort Billund 530 €
      Lalandia Resort Billund

      Lalandia Resort Billund

      Ellehammers Alle 3, Billund
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lalandian vesipuisto ja Legoland® Billund Resort ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta lomakeskuksesta. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,7 kilometrin päässä.

       LEGOLAND NINJAGO Cabins 264 €
       LEGOLAND NINJAGO Cabins

       LEGOLAND NINJAGO Cabins

       Ellehammers Alle 2, Billund
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Lalandian vesipuisto ja Legoland® Billund Resort sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta mökistä. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.

        LEGOLAND Pirates' Inn Motel 260 €
        LEGOLAND Pirates' Inn Motel

        LEGOLAND Pirates' Inn Motel

        Ellehammers Alle 2, Billund
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Lalandian vesipuisto ja Legoland® Billund Resort sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä motellista. Lego House -teemapuisto sijaitsee 1,8 kilometrin päässä.