Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

London Bridge (silta)

Englanninkielisessä maailmassa myös tunnetusta lastenlorusta tuttu legendaarinen London Bridgen silta on ollut olemassa eri muodoissa jo yli 2 000 vuoden ajan.

London Bridge on ehdottomasti yksi maailman kuuluimmista siltojen nimistä. Lisäksi sen paikalla on sijainnut vanhin tunnettu silta Thamesin yli. Ylitä Thames siltaa pitkin ja ihaile kauniita jokimaisemia tai tutustu sillan historiaan sen maanalaisissa holveissa.

Thamesin yli on kulkenut silta tässä kohdassa jo vuodessa 50 saakka. Vuonna 1962 sillan 1800-luvulla rakennettu versio purettiin tiili tiileltä ja siirrettiin Arizonaan. Robert McCulloch osti tuolloin sillan turistinähtävyydeksi Lake Havasun järvelle. Nykyinen silta on peräisin vuodelta 1973, ja se edustaa 70-luvulle tyypillistä yksinkertaista tyyliä.

Kun ylität siltaa, kiinnitä huomiota sen eteläpuolella olevaan piikkiveistokseen. Se on kunnianosoitus vanhan sillan 30 piikille, joihin iskettiin aikoinaan pettureiden päät. Pysähdy hetkeksi ihailemaan kauniita Thamesin maisemia: hieman kauempana alajuoksulla näet esimerkiksi Tower Bridgen sillan. Monet turistit usein sekoittavatkin London Bridgen ja tämän mahtipontisen viktoriaanisen sillan.

Kun olet ylittänyt sillan, jatka matkaasi sen alle, mistä löytyy London Bridge Experience. Se on interaktiivinen nähtävyys, joka tuo esiin sillan ja sen lähialueiden synkkää historiaa 2 000 vuoden ajalta. Näyttelijät johtavat sinut matkalle läpi museon, ja näet monia vuosisatojen takaista Lontoota simuloivia erikoistehosteita. Näet Boudiccan taistelevan roomalaisia vastaan, kuulet tarinoita Viiltäjä-Jackista ja koet Lontoon suurpalon.

London Bridge ylittää Thamesin Lontoon talouskeskustan ja Southwarkin välillä Keski-Lontoossa. Pääset sillalle tietysti London Bridgen metroasemalta, mutta kätevin tapa saapua paikalle on itse asiassa Monumentin metroasema. Sillan molemmissa päissä on runsaasti vilkkaita baareja ja ravintoloita, joista voit ostaa virvokkeita. Jos aiot käydä London Bridge Experiencessä, ota huomioon, että se on avoinna päivittäin ja että se on maksullinen.


Alueen London Bridge opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 322 majoitusliikettä kohteen London Bridge lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 155 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Leman Locke 88 €
  Leman Locke

  Leman Locke

  15 Leman St, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   The Gherkin ja Tower Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lontoon Tower ja London Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema ja Aldgaten metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Shangri La Hotel At The Shard London
   Shangri La Hotel At The Shard London

   Shangri La Hotel At The Shard London

   31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London 96 €
    DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

    DoubleTree by Hilton Hotel London -Tower of London

    7 Pepys Street, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bankenviertel, The Gherkin ja Lontoon Tower sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja Liverpool Street ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Leonardo Royal London St Paul’s 108 €
     Leonardo Royal London St Paul’s

     Leonardo Royal London St Paul’s

     10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tower Bridge ja British Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Marlin Apartments London Bridge - Empire Square 122 €
      Marlin Apartments London Bridge - Empire Square

      Marlin Apartments London Bridge - Empire Square

      34 Long Lane, Lontoo, Englanti
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       The Shard ja Borough Market (tori) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. London Bridge ja Sky Garden ovat myös 2 kilometrin päässä. Borough'n metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Modern 2 Bedroom Flat in London Bridge 8S
       Modern 2 Bedroom Flat in London Bridge 8S

       Modern 2 Bedroom Flat in London Bridge 8S

       Flat 8 , 34-36 Southwark Street, Lontoo, Englanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        London Bridge ja Bankenviertel sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lomakodista. Borough Market (tori) ja The Shard ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. London Bridgen metroasema ja London Bridgen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Cheval Three Quays
        Cheval Three Quays

        Cheval Three Quays

        40 Lower Thames Street, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bankenviertel, Lontoon Tower ja Tower Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. The Gherkin ja London Bridge ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.