COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

London Bridge
Matkaopas

London Bridge joka esittää kaupunki

Englanninkielisessä maailmassa myös tunnetusta lastenlorusta tuttu legendaarinen London Bridgen silta on ollut olemassa eri muodoissa jo yli 2 000 vuoden ajan.

London Bridge on ehdottomasti yksi maailman kuuluimmista siltojen nimistä. Lisäksi sen paikalla on sijainnut vanhin tunnettu silta Thamesin yli. Ylitä Thames siltaa pitkin ja ihaile kauniita jokimaisemia tai tutustu sillan historiaan sen maanalaisissa holveissa.

Thamesin yli on kulkenut silta tässä kohdassa jo vuodessa 50 saakka. Vuonna 1962 sillan 1800-luvulla rakennettu versio purettiin tiili tiileltä ja siirrettiin Arizonaan. Robert McCulloch osti tuolloin sillan turistinähtävyydeksi Lake Havasun järvelle. Nykyinen silta on peräisin vuodelta 1973, ja se edustaa 70-luvulle tyypillistä yksinkertaista tyyliä.

Kun ylität siltaa, kiinnitä huomiota sen eteläpuolella olevaan piikkiveistokseen. Se on kunnianosoitus vanhan sillan 30 piikille, joihin iskettiin aikoinaan pettureiden päät. Pysähdy hetkeksi ihailemaan kauniita Thamesin maisemia: hieman kauempana alajuoksulla näet esimerkiksi Tower Bridgen sillan. Monet turistit usein sekoittavatkin London Bridgen ja tämän mahtipontisen viktoriaanisen sillan.

Kun olet ylittänyt sillan, jatka matkaasi sen alle, mistä löytyy London Bridge Experience. Se on interaktiivinen nähtävyys, joka tuo esiin sillan ja sen lähialueiden synkkää historiaa 2 000 vuoden ajalta. Näyttelijät johtavat sinut matkalle läpi museon, ja näet monia vuosisatojen takaista Lontoota simuloivia erikoistehosteita. Näet Boudiccan taistelevan roomalaisia vastaan, kuulet tarinoita Viiltäjä-Jackista ja koet Lontoon suurpalon.

London Bridge ylittää Thamesin Lontoon talouskeskustan ja Southwarkin välillä Keski-Lontoossa. Pääset sillalle tietysti London Bridgen metroasemalta, mutta kätevin tapa saapua paikalle on itse asiassa Monumentin metroasema. Sillan molemmissa päissä on runsaasti vilkkaita baareja ja ravintoloita, joista voit ostaa virvokkeita. Jos aiot käydä London Bridge Experiencessä, ota huomioon, että se on avoinna päivittäin ja että se on maksullinen.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta London Bridge

Dorsett City London
Dorsett City London
4 out of 5
9 Aldgate High Street, Lontoo, Englanti
Hinta on 110 € per yö ajalle 4. heinäk. viiva 4. heinäk.
Bankenviertel, The Gherkin ja Liverpool Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja Lontoon Tower ovat myös 15 minuutin ...
4.5/5Wonderful! (979 arvostelua)
Suosittelen
"Hyvä ja rauhallinen sijainti"

Arvosteltu 16.7.2019

Dorsett City London
The Tower Hotel
The Tower Hotel
4 out of 5
St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
Hinta on 121 € per yö ajalle 27. kesäk. viiva 27. kesäk.
Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Shard ja ExCeL London ovat myös 15 ...
4.2/5Excellent! (2,646 arvostelua)
"Palvelu oli erittäin ystävällistä, ja asiakaspalveluhenkistä. Aamupala tuntui kalliilta, niin mentiin muualle sitten aamupalalle. WiFi-yhteys hyvä ja tärkeäkin. Siisteys ei ihan ykköslaatua, sängyn alla oli paljon roskia, ja ammekin ehkä olisi kaivannut tarkempaa otetta, mutta pääosin oikein hyvä ..."

Arvosteltu 2.3.2020

The Tower Hotel
Shangri La Hotel At The Shard London
Shangri La Hotel At The Shard London
5 out of 5
31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
Hinta on 518 € per yö ajalle 22. heinäk. viiva 22. heinäk.
Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ...
4.7/5Exceptional! (976 arvostelua)
"Näkymät Lontooseen ovat hienot, jos niitä arvostaa"

Arvosteltu 29.1.2020

Shangri La Hotel At The Shard London
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Melia White House Hotel
Trebovir Hotel
Rose Park Hotel
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> London Bridge
Näytä kaikki matkat

Suositut vierailukohteet – London Bridge

London Bridge

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat hotellitarjoukset