Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

London Millennium Footbridge

Ylittäessäsi London Millennium Footbridgen voit ihailla näköalaa Thames-joelle ja muille Lontoon nähtävyyksille.

Liity niin töihin kiirehtivien paikallisten kuin turistienkin joukkoon ja astu tälle Lontoon maamerkkeihin kuuluvalle sillalle, joka tunnetaan parhaiten nimellä Millennium Bridge. Ota samalla kuvia Lontoon kuuluisimmista jokivarren nähtävyyksistä, kuten The Shard -pilvenpiirtäjästä, St Paulin katedraalista sekä Tate Modenista, joka on vanhaan tehtaaseen perustettu taidemuseo.

Vuonna 1996 järjestettiin kilpailu uuden jalankulkusillan rakentamisesta Thamesin yli. Kilpailun voitti arkkitehti Sir Norman Fosterin ja veistäjä Sir Anthony Caron ainutlaatuinen design. Silta rakennettiin ensi kertaa vuonna 2000, mutta se suljettiin vain parin päivän jälkeen heilumisen vuoksi. Sillan rakennetta paranneltiin tukevammaksi ja se avattiin uudelleen vuonna 2002.

Silta on noin 300 metriä pitkä, ja sen rakentamisessa on käytetty pääasiassa alumiinia, betonia ja terästä. Kun kävelet siltaa pitkin, huomaat, kuinka sen rakennetta tukevat kaapelit on aseteltu silmän alapuolelle, minkä ansiosta ne eivät ole joelle ja rantaan avautuvan maiseman tiellä. Sillan eteläpuolella näet Elisabetin aikaisen Shakespearen Globe-teatterin, kaakkoispuolella taas korkeuksiin kohoavan pilvenpiirtäjän The Shardin.

Voit vierailla sillan eteläpäässä olevassa Tate Modernissa. Tämä nykytaiteen museo sijaitsee entisen voimalaitoksen tiloissa. Tutustu kansainvälisiin ja brittiläisiin taideteoksiin 1900-luvun alkupuolelta tähän päivään. Sillan pohjoispäässä kohoaa St Paulin katedraali, jonka kupoli on yksi Lontoon tunnistettavimmista maamerkeistä.

Palaa sillalle illan tullen nähdäksesi kaupungin valaistuna. Kävele pohjoiseen päin nähdäksesi St Paulin vaikuttavassa yövalaistuksessa.

London Millennium Footbridge sijaitsee Southwark Bridgen ja Blackfriars Railway Bridgen välissä Lontoon keskustassa. Lähimmät metroasemat ovat Mansion House ja St. Paul's sillan pohjoispuolella. Eteläpuolella siltaa lähimmät asemat ovat Southwark ja London Bridge.

Millenium Bridgeä pitkin pääset useille Lontoon nähtävyyksille, minkä lisäksi voit ihailla upeita maisemia sillalta.


Alueen London Millennium Footbridge opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 14 233 majoitusliikettä kohteen London Millennium Footbridge lähellä
Club Quarters Hotel, St. Paul's 130 €
Club Quarters Hotel, St. Paul's

Club Quarters Hotel, St. Paul's

24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 186 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Strand Palace Hotel 175 €
   The Strand Palace Hotel

   The Strand Palace Hotel

   372 The Strand, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Tower Hotel 127 €
    The Tower Hotel

    The Tower Hotel

    St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Marlin Waterloo 127 €
     Marlin Waterloo

     Marlin Waterloo

     111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Leonardo Royal London St Paul’s 139 €
      Leonardo Royal London St Paul’s

      Leonardo Royal London St Paul’s

      10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Sea Containers London 197 €
       Sea Containers London

       Sea Containers London

       20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Park Plaza London Waterloo 148 €
        Park Plaza London Waterloo

        Park Plaza London Waterloo

        6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.