Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

GreenwichLontoo

Koe museoistaan, elävästä musiikistaan ja kahviloistaan tunnettu Greenwich!

Tämän baareista ja museoista tunnetun alueen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluu The O2 Arena ja Greenwich Park.

Huippuhotellit kohteessa Greenwich

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
InterContinental London - The O2
InterContinental London - The O2
4 out of 5
Waterview Drive, Greenwich Peninsula, Lontoo, Englanti
Hinta on 319 € per yö

The O2 Arena on 0,3 kilometrin ja päässä tästä luksusluokan hotellista. Cutty Sark (laivamuseo) ja Royal Observatory (observatorio) sijaitsevat 5 kilometrin ...

4.7/5Exceptional! (1,177 arvostelua)
Kokonaisuudessaan erittäin hyvä hotelli

"Hotellin henkilökunta oli mukavaa, aamupala hyvä ja huone siisti. Kokonaisuudessaan erittäin hyvä hotelli. Ainoa miinus oli conciergen palvelut. Vs esim Marriotin & Hiltonin concierget, palvelualttius ja osaaminen olivat huomattavasti heikommat."…"

Arvosteltu 23.2.2020

InterContinental London - The O2
Holiday Inn Express London - Greenwich
Holiday Inn Express London - Greenwich
3.5 out of 5
85 Bugsbys Way, Greenwich, Lontoo, Englanti
Hinta on 73 € per yö

The O2 Arena on 1,3 kilometrin ja National Maritime Museum (merenkulkumuseo) on 2,2 kilometrin päässä tästä hotellista. ExCeL London ja Lontoon Tower ovat myös ...

4.1/5Very Good! (1,240 arvostelua)
Solid experience

"Great staff and nothing to really complain about the hotel. Nothing fancy but good basic hotel experience. Would've liked a fridge in the room tho."…"

Arvosteltu 4.7.2019

Holiday Inn Express London - Greenwich
ibis London Greenwich
ibis London Greenwich
3 out of 5
30 Stockwell Street, Lontoo, Englanti
Hinta on 88 € per yö

The O2 Arena on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja London Bridge sijaitsevat 10 kilometrin päässä. The Shard ja Lontoon Tower ovat myös ...

4/5Very Good! (1,246 arvostelua)
Pettymys

"Wcn viemäri haisi, ilmanvaihto ei vienyt hajua pois. Aamiainen oli cafe rougessa, tarjonta oli huonoa, koska valinnat oli valmiiksi ryhmitelty. Monien allergien takia buffee-tyylinen valinta toimisi paremmin."…"

Arvosteltu 29.9.2019

ibis London Greenwich
London City View
London City View
3.5 out of 5
10 Woolwich New Road, Lontoo, Englanti
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 89 € per yö

The O2 Arena on 6,2 kilometrin päässä tästä majatalosta. The Shard ja London Eye sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Lontoon Tower ja Tower Bridge ovat myös 20 ...

4/5Very Good! (6 arvostelua)

"・Google Mapを使ったが、地図が間違っていた。地下鉄のwoolwhich arsenal席をを降りたらすぐの白い建物です。 ・入口が分かりずらいです。バーの入り口ではなく、地下鉄を上がった目の前に小さく看板が出ています。 ・浴室のシャワーが水圧が弱いです。 ・部屋の鍵がカードキーではなく手動の鍵です。"…"

Arvosteltu 11.11.2019

London City View
DoubleTree by Hilton London - Greenwich
DoubleTree by Hilton London - Greenwich
4 out of 5
Catherine Grove, Lontoo, Englanti
Hinta on 101 € per yö

The O2 Arena on 4,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Tower Bridge ja The Shard sijaitsevat 10 kilometrin päässä. London Bridge ja Tate Modern ovat myös 10 ...

4.4/5Excellent! (994 arvostelua)
London Greenwich hotelli

"Huone oli hieman äänekäs, jos olisin etukäteen tiennyt saavani huoneen, jonka ulkopuolella oli hotellin ilmanvaihtolaitteisto, en olisi valinnut tätä hotellia!"…"

Arvosteltu 25.7.2016

DoubleTree by Hilton London - Greenwich
Greenland Townhouse
Greenland Townhouse
4 out of 5
9 Charlton Road, Blackheath, Lontoo, Englanti

The O2 Arena on 3,4 kilometrin päässä tästä majatalosta. Lontoon olympiastadion ja ExCeL London sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Brick Lane ja The Shard ovat ...

3.1/5 (61 arvostelua)

"Amazing services"…"

Arvosteltu 21.10.2019

Greenland Townhouse

Suositut vierailukohteet – Greenwich

The O2 Arena
Kuva majoitusliikkeestä The O2 Arena

The O2 Arena

4/5(26 arvostelua)

Käy musiikki- ja urheilutapahtumissa, katso elokuva tai käy keilaamassa tässä maailman suosituimpiin kuuluvassa monitoimiareenassa, joka sijaitsee Thames-joen varrella ja erottuu selvästi ympäristöstään omaperäisen valkoisen kupolinsa ansiosta.

Old Royal Naval College
Kuva majoitusliikkeestä Old Royal Naval College

Old Royal Naval College

Voit oppia lisää kohteen Lontoo paikallisesta historiasta, kun vierailet kohteen Old Royal Naval College kaltaisilla tärkeillä muistomerkeillä. Kävele tämän eloisan alueen jokirannalla tai käy tutkimassa sen maineikkaita teattereita.

Cutty Sark
Kuva majoitusliikkeestä Cutty Sark

Cutty Sark

Tutustu 1800-luvun komean puisen purjelaivan kansiin ja runkoon. Kyseessä on maailman ainoa jäljellä oleva teeklipperi.

Greenwich Park
Kuva majoitusliikkeestä Greenwich Park

Greenwich Park

Tutki luontoa kohteessa Lontoo sijaitsevalla suositulla viheralueella Greenwich Park. Käy tutkimassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen maineikkaita teattereita ja kiehtovia museoita.

National Maritime Museum
Kuva majoitusliikkeestä National Maritime Museum

National Maritime Museum

4/5(1 arvostelu)

National Maritime Museum (merenkulkumuseo) on kohteessa Lontoo sijaitseva loistava museo, jolla on värikäs historia. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kiehtoviin museoihin ja merkittäviin muistomerkkeihin.

University of Greenwich
Kuva majoitusliikkeestä University of Greenwich

University of Greenwich

Lähde kiertämään kampusaluetta kohteeseen University of Greenwich (yliopisto), kun lomailet kohteessa Lontoo. Käy tutkimassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen maineikkaita teattereita ja kiehtovia museoita.

Muut kaupunginosat kohteessa Lontoo

Canary Wharf johon kuuluu kaupungin liikealue, silta ja kaupunki

Canary Wharf

4/5Very Good!(7 aluearvostelua)

Matkustajat pitävät kohteen Canary Wharf loistavasta yöelämästä. Täällä ollessa kannattaa tutustua myös lähialueeseen; South Quayn DLR-liikenneasema ja Canary Wharfin metroasema varmistavat, että se on helppoa. Alueen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Museum of London Docklands ja Trinity Buoy Wharf.

Canary Wharf
Stratford, Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Stratford

Matkustajat pitävät kohteen Stratford suosituista kaupoista. Täällä ollessa kannattaa tutustua myös lähialueeseen; Leytonin metroasema ja Stratford High Street DLR-asema varmistavat, että se on helppoa. Alueen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Westfield Stratford City ja Lontoon olympiastadion.

Stratford
Lontoo johon kuuluu markkinat ja katunäkymät

Shoreditch

4.5/5Wonderful!(2 aluearvostelua)

Matkustajat pitävät kohteen Shoreditch loistavasta yöelämästä. Täällä ollessa kannattaa tutustua myös lähialueeseen; Old Streetin metroasema ja Aldgate Eastin metroasema varmistavat, että se on helppoa. Alueen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Liverpool Street ja Brick Lane.

Shoreditch
Lontoon City johon kuuluu auringonlasku, kaupunki ja moderni arkkitehtuuri

Lontoon City

4.5/5Wonderful!(11 aluearvostelua)

Lontoon City tunnetaan upeasta katedraalista, ja halutessasi voit myös vierailla suosituilla nähtävyyksillä, esimerkkeinä Pyhän Paavalin katedraali ja Barbican Arts Centre. Tutustu kohteeseen Lontoo lähemmin hyppäämällä julkisen kulkuneuvon kyytiin – Mansion Housen metroasema tai Bankin metroasema sijaitsevat lähellä.

Lontoon City
Lontoo joka esittää perintökohteet, kyltit ja markkinat

Covent Garden

Tällä alueella voit nauttia upeista baareista ja kuvankauniista puutarhoista, ja vierailla paikallisissa nähtävyyksissä, kuten Royal Opera House ja Covent Garden Market. Lisäksi Covent Gardenin metroasema takaa, että kaupunkiin tutustuminen on vaivatonta.

Covent Garden
Regent Street featuring katunäkymät ja vanha arkkitehtuuri

Lontoon keskusta

5/5Exceptional!(1 aluearvostelu)

Lontoon keskusta tarjoaa suosittuja nähtävyyksiä, joihin kuuluvat Piccadilly Circus ja Leicester Square. Läheiset Piccadilly Circusin metroasema ja Green Parkin metroasema takaavat, että kaupunkiin on helppoa tutustua. Täällä ollessa kannattaa myös nauttia alueen kiehtovista museoista, upeista näkymistä joelle ja maineikkaista taidegallerioista.

Lontoon keskusta