Kensington matkavinkit

Lontoo
Albert Memorial featuring vanha arkkitehtuuri

Rentoudu upeassa puistossa, josta on näkymät palatsiin, tutustu alueen varakkaaseen pääkatuun ja vieraile tämän valtavan asuinalueen gallerioissa ja museoissa.

Matka Kensingtoniin takaa, että voit tutustua yhteen Lontoon varakkaista asuinalueista, joka tunnetaan tyylikkäistä kaupunkitaloistaan ja valtavasta Kensington Gardensista. Alueella on useita ylellisiä ostospaikkoja, komeita hotelleja ja upeita museoita. Vietä aikaa gallerioissa ja museoissa tällä hienostuneella alueella.

Kävele pitkin Kensington High Streetiä nähdäksesi valikoiman kauppoja, jotka kuvaavat tätä ylellistä ja aristokraattista aluetta. Astu sisään Kensington Arcadeen sen stukkokaarten ali ja ihaile tyylikkäiden puotien näyteikkunoita. Aseta viltti Kensington Gardensin nurmelle kauniin lammen rannalle.

Vieraile ikonisessa Thackeray Galleryssä nähdäksesi laajan valikoiman edelleen elossa olevien brittiläisten taiteilijoiden teoksia. Galleria on samalla aktiivinen kauppapaikka, jossa hinnat ovat kiinteät. Tutustu myös The Mosaic Roomsin näyttelyihin, jotka keskittyvät arabimaiden nykytaiteeseen.

Kensingtonin matka ei ole täydellinen ilman vierailua kiehtovassa RCM Musical Instruments -museossa. Täällä voit tutustua kiehtovaan kokoelmaan, joka koostuu noin 1000 instrumentista 1400-luvulta 1900-luvun puoliväliin. Kokoelman helmiin kuuluu 1500-luvulta peräisin oleva kitara ja cembalo sekä 1400-luvulta peräisin oleva kosketinsoitin.

Suuntaa etelään Finborough Theatreen, jossa voit nauttia näytelmistä ja musiikkiesityksistä. Kannattaa myös ihailla tämän keskellä liikennesaareketta sijaitsevan teatterirakennuksen mielenkiintoista ulkoasua. Kolmikerroksisen punatiilitalon vihreä alaosa erottaa sen helposti muista rakennuksista.

Kävele etelään noin 30 minuuttia Kensingtonin keskustasta voidaksesi tutustua Bromptonin hautausmaahan. Tätä viehättävää ja rauhallista paikkaa reunustavat puut, perheiden mausoleumit ja historialliset monumentit.

Kensington sijaitsee Kensington and Chelsean hallintoalueella Lontoon länsiosassa. Matkusta Kensingtoniin helposti metrolla alueen asemille, joihin kuuluu South Kensington, Gloucester Road ja Kensington (Olympia). Alueeseen on helppoa tutustua myös bussin kyydissä tai jalkaisin. Lähistöllä sijaitsevat Shepherd's Bush ja Hammersmith.


Suositut vierailukohteet