Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Mariatorget

Lähde kävelylle tämän lehtevän aukion maisemiin ja kiertele sitä ympäröivän naapuruston mielenkiintoisissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Mariatorgetin kaunis ja hyvin säilynyt kaupunkipuisto sijaitsee keskellä kiireistä Södermalmia, joka on yksi Tukholman muodikkaimpia kaupunginosia. Istahda puiston penkille lukemaan hyvää kirjaa tai vain nautiskelemaan aurinkoisen kesäpäivän lämmöstä ja ihastele kukkaloistoa ympärilläsi. Puistossa on ihana lähteä kävelylle myös talvella, kun kaunis lumipeite laskeutuu sen päälle.

Mariatorget on tarjonnut Södermalmin saaren asukkaille rentoutumispaikan jo yli vuosisadan ajan. Puisto kuului alun perin runoilija Carl Michael Bellmanin tiluksiin, ja sitä käytettiin sittemmin virallisten paraatien kulkupaikkana. Kävele Mariatorgetin leveillä poluilla ja ihaile niiden reunoja koristavia katulamppuja ja kukkaistutuksia.

Aukion keskellä komeilee pronssinen suihkulähde, jonka teema on otettu skandinaavisesta mytologiasta. Kuvanveistäjä Anders Wisslerin suunnittelema suihkulähde kuvastaa ukkosenjumala Thorin taistelua maailmankäärme Jörmungandria vastaan. Aukion eteläpäästä löydät kaksi pronssivalupastasta, joiden nimet ovat Tjusningen, eli viehätys, ja Snöklockan. Molemmat patsaista ovat tunnetun ruotsalaisen kuvanveistäjän Per Hasselbergni käsialaa. Mariatorgetin koillisosassa puolestaan istuu kuuluisan ruotsalaisen tiedemiehen Emanuel Swedenborgin rintakuva.

Käy kuuntelemassa taiteilija Björn Hellströmin luomaa erikoista ääni-installatiota. Aukion halki kävellessäsi saatat huomata piilotetut kaiuttimet. Ne soittavat rauhoittavia ääniä, joiden on tarkoitus herättää kuuliassaan ajatuksia maasta, tulesta, vedestä ja ilmasta. Nämä miellyttävät äänet sekoittuvat puiston jalankulkijoiden pulinaan, läheisen kirkon kellojen sointuihin ja puiston suihkulähteen veden solinaan.

Nauti ateriasta tai lasillisesta yhdessä monista aukiota ympäröivistä ravintoloista ja baareista. Lähistöllä sijaitsee myös yksi Tukholman tunnetuimpia maamerkkejä, Rival-hotelli. Lämpiminä kesäpäivinä hotellin kahvilan terassi on loistava paikka istuskella ihmisvirtaa katsellen. Aukion lähistöllä sijaitsevilta kaduilta, Sankt Paulsgatanilta, Krukmakargatanilta ja Swedenborgsgatanilta löydät laajan hienostuneiden putiikkien ja liikkeiden kirjon.

Mariatrogetille pääsee helposti niin bussilla kuin metrollakin, kun jäät vain pois saman nimisellä asemalla.

Pakene Tukholman vilinää ja vilskettä tälle kauniille aukiolle.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 527 majoitusliikettä kohteen Mariatorget lähellä
Scandic Klara 110 €
Scandic Klara

Scandic Klara

Slöjdgatan 7, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vasa-museo ja ABBA-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hötorgetin metroasema ja Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  At Six 162 €
  At Six

  At Six

  Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Nykytaiteen museo (Moderna museet) ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Hotel Stockholm 90 €
   Clarion Hotel Stockholm

   Clarion Hotel Stockholm

   Ringvaegen 98, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Vitabergsparkenin puisto ja Globen sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. ABBA-museo ja Vasa-museo ovat myös 5 kilometrin päässä. Skanstullin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hobo 94 €
    Hobo

    Hobo

    Brunkebergstorg 4, Tukholma, Stockholms Laen
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     NK-tavaratalo (Nordiska Kompaniet) ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vasa-museo ja Stockholmsmässanin messukeskus ovat myös 15 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Sjöfartshotellet 84 €
     Scandic Sjöfartshotellet

     Scandic Sjöfartshotellet

     Katarinavägen 26, Tukholma
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Södra Teatern, Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Gröna Lundin huvipuisto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Globen ja Vasa-museo ovat myös 5 kilometrin päässä. Slussenin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Malmen 84 €
      Scandic Malmen

      Scandic Malmen

      Götgatan 49-51, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Katariinan kirkko (Katarina kyrka), Globen ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Vasa-museo ja ABBA-museo ovat myös 5 kilometrin päässä. Medborgarplatsenin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hilton Stockholm Slussen 104 €
       Hilton Stockholm Slussen

       Hilton Stockholm Slussen

       Guldgränd 8, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tukholman kaupunginmuseo (Stockholms stadsmuseum) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vasa-museo ja Globen ovat myös 5 kilometrin päässä. Slussenin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gamla stanin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        NOFO Hotel, BW Premier Collection 113 €
        NOFO Hotel, BW Premier Collection

        NOFO Hotel, BW Premier Collection

        Tjärhovsgatan 11, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Södra Teatern ja Fotografiskan valokuvataiteen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tantolundenin puisto ja Ruotsin kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Medborgarplatsenin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.