Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Mariatorget

Lähde kävelylle tämän lehtevän aukion maisemiin ja kiertele sitä ympäröivän naapuruston mielenkiintoisissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Mariatorgetin kaunis ja hyvin säilynyt kaupunkipuisto sijaitsee keskellä kiireistä Södermalmia, joka on yksi Tukholman muodikkaimpia kaupunginosia. Istahda puiston penkille lukemaan hyvää kirjaa tai vain nautiskelemaan aurinkoisen kesäpäivän lämmöstä ja ihastele kukkaloistoa ympärilläsi. Puistossa on ihana lähteä kävelylle myös talvella, kun kaunis lumipeite laskeutuu sen päälle.

Mariatorget on tarjonnut Södermalmin saaren asukkaille rentoutumispaikan jo yli vuosisadan ajan. Puisto kuului alun perin runoilija Carl Michael Bellmanin tiluksiin, ja sitä käytettiin sittemmin virallisten paraatien kulkupaikkana. Kävele Mariatorgetin leveillä poluilla ja ihaile niiden reunoja koristavia katulamppuja ja kukkaistutuksia.

Aukion keskellä komeilee pronssinen suihkulähde, jonka teema on otettu skandinaavisesta mytologiasta. Kuvanveistäjä Anders Wisslerin suunnittelema suihkulähde kuvastaa ukkosenjumala Thorin taistelua maailmankäärme Jörmungandria vastaan. Aukion eteläpäästä löydät kaksi pronssivalupastasta, joiden nimet ovat Tjusningen, eli viehätys, ja Snöklockan. Molemmat patsaista ovat tunnetun ruotsalaisen kuvanveistäjän Per Hasselbergni käsialaa. Mariatorgetin koillisosassa puolestaan istuu kuuluisan ruotsalaisen tiedemiehen Emanuel Swedenborgin rintakuva.

Käy kuuntelemassa taiteilija Björn Hellströmin luomaa erikoista ääni-installatiota. Aukion halki kävellessäsi saatat huomata piilotetut kaiuttimet. Ne soittavat rauhoittavia ääniä, joiden on tarkoitus herättää kuuliassaan ajatuksia maasta, tulesta, vedestä ja ilmasta. Nämä miellyttävät äänet sekoittuvat puiston jalankulkijoiden pulinaan, läheisen kirkon kellojen sointuihin ja puiston suihkulähteen veden solinaan.

Nauti ateriasta tai lasillisesta yhdessä monista aukiota ympäröivistä ravintoloista ja baareista. Lähistöllä sijaitsee myös yksi Tukholman tunnetuimpia maamerkkejä, Rival-hotelli. Lämpiminä kesäpäivinä hotellin kahvilan terassi on loistava paikka istuskella ihmisvirtaa katsellen. Aukion lähistöllä sijaitsevilta kaduilta, Sankt Paulsgatanilta, Krukmakargatanilta ja Swedenborgsgatanilta löydät laajan hienostuneiden putiikkien ja liikkeiden kirjon.

Mariatrogetille pääsee helposti niin bussilla kuin metrollakin, kun jäät vain pois saman nimisellä asemalla.

Pakene Tukholman vilinää ja vilskettä tälle kauniille aukiolle.


Alueen Mariatorget opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 569 majoitusliikettä kohteen Mariatorget lähellä
Radisson Blu Waterfront Hotel 117 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 113 €
  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

  Vasagatan 1, Tukholma
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Downtown Camper by Scandic 147 €
   Downtown Camper by Scandic

   Downtown Camper by Scandic

   Brunkebergstorg 9, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sheraton Stockholm Hotel 120 €
    Sheraton Stockholm Hotel

    Sheraton Stockholm Hotel

    Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     At Six 167 €
     At Six

     At Six

     Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Rival 107 €
      Hotel Rival

      Hotel Rival

      Mariatorget 3, Box 175 25, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mariatorget, Tukholman kuninkaanlinna ja Fotografiskan valokuvataiteen museo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 2 kilometrin päässä. Mariatorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hilton Stockholm Slussen 115 €
       Hilton Stockholm Slussen

       Hilton Stockholm Slussen

       Guldgränd 8, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tukholman kaupunginmuseo (Stockholms stadsmuseum), Tukholman kuninkaanlinna ja Fotografiskan valokuvataiteen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 2 kilometrin päässä. Slussenin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gamla stanin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Castle House Inn 62 €
        Castle House Inn

        Castle House Inn

        Brunnsgränd 4, Tukholma
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Nobel-museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.