Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Merihistoriallinen museo

Katsele laivojen pienoismalleja, tutustu laivojen rakennusmenetelmiin ja näe kuninkaallisen aluksen jäänteet museossa, joka esittelee Ruotsin merenkulun historiaa.

Merihistoriallisessa museossa voit tutustua ruotsalaisen kauppamerenkulun ja meripuolustuksen historiaan. Tämä museo, johon ei ole pääsymaksua, sisältää noin 100 000 merihistoriallisesti arvokasta esinettä, joista 1 500 on veneiden ja laivojen malleja. Katsele laivojen malleja, näe kuninkaallisen aluksen jäänteet ja opi, miten laivoja rakennetaan.

Aloita Klart skepp! -perusnäyttelystä. Näe kuuluisan ruotsalaisen laivanrakentajan Fredrik Henrik af Chapmanin 1600-luvulla rakentamien laivojen malleja. Tutustu myös saksalaisen miinan vuonna 1943 upottamaan Ulven-sukellusveneeseen. Laivanrakentamista esittelevän näyttelyn esineet liittyvät laivanrakentamiseen aina viikinkien ajoilta 1800-luvulle.

Näe Amphion-näyttely, jonka esineet ovat peräisin kuningas Kustaa III:n aikana käytössä olleesta aluksesta. Entisöity laivan perä ja kuninkaan hytti ovat näyttelyn kohokohtia. Shipping and Shopping -näyttelyssä voit luoda oman kauppareittisi ja seistä aluksen ruorissa. Nuoret museovieraat voivat leikkiä kauppiasta tai höyrylaivan kapteenia Saltkråkan-leikkihuoneessa. 

Tutustu myös vaihtuviin näyttelyihin. Esimerkiksi Faith, Love and Hope -näyttelyssä on esillä yli 150 meriaiheista tatuointia. Voit lisäksi tutustua näiden kuvien symboliikkaan.

Museon ulkopuolella voit ihastella upeista maisemista Djurgårdsbrunnsviken-lahdelle ja Djurgårdsbrunnin kanavaan. Alueella on myös puisto, joka on mainio piknikpaikka kesäisin.

Merihistoriallinen museo sijaitsee Östermalmin kaupunginosan eteläpuolella ja noin 15 minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta. Museolla on suuri mittaripysäköintialue, ja julkisen liikenteen bussit pysähtyvät museon sisäänkäynnin edessä. Voit kävellä museolle myös Tukholman keskusrautatieasemalta Djurgårdsbrunnin kanavan vartta. Matka kestää noin 45 minuuttia. 

Merihistoriallinen museo on avoinna muina päivinä paitsi maanantaisin ja tiettyinä juhlapyhinä. Tarkista aukioloajat museon verkkosivuilta. Museoon ei ole pääsymaksua.


Alueen Merihistoriallinen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 438 majoitusliikettä kohteen Merihistoriallinen museo lähellä
Hotel C Stockholm
Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman suurkirkko (Storkyrkan) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 117 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 132 €
   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Vasagatan 1, Tukholma
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Downtown Camper by Scandic
    Downtown Camper by Scandic

    Downtown Camper by Scandic

    Brunkebergstorg 9, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Villa Källhagen 126 €
     Villa Källhagen

     Villa Källhagen

     Djurgardsbrunnsvagen 10, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Merihistoriallinen museo (Sjöhistoriska museet), Vasa-museo ja ABBA-museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta historiallisesta hotellista. Skansen (ulkoilmamuseo ja eläintarha) ja Ruotsin kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Djurgårdsbronin raitiovaunupysäkki on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nordiska Museet/Vasamuseetin raitiovaunupysäkki on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Comfort Hotel Xpress Stockholm Central 75 €
      Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

      Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

      Kungsbron 1, Tukholma
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hötorgetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Ariadne
       Scandic Ariadne

       Scandic Ariadne

       Södra Kajen 37, Tukholma
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Värtahamnenin satama ja Tukholman olympiastadion sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Vasa-museo ja Gröna Lundin huvipuisto ovat myös 5 kilometrin päässä. Gärdetin T-Bana-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Karlaplanin metroasema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

        At Six
        At Six

        At Six

        Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.