Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Merihistoriallinen museo

Katsele laivojen pienoismalleja, tutustu laivojen rakennusmenetelmiin ja näe kuninkaallisen aluksen jäänteet museossa, joka esittelee Ruotsin merenkulun historiaa.

Merihistoriallisessa museossa voit tutustua ruotsalaisen kauppamerenkulun ja meripuolustuksen historiaan. Tämä museo, johon ei ole pääsymaksua, sisältää noin 100 000 merihistoriallisesti arvokasta esinettä, joista 1 500 on veneiden ja laivojen malleja. Katsele laivojen malleja, näe kuninkaallisen aluksen jäänteet ja opi, miten laivoja rakennetaan.

Aloita Klart skepp! -perusnäyttelystä. Näe kuuluisan ruotsalaisen laivanrakentajan Fredrik Henrik af Chapmanin 1600-luvulla rakentamien laivojen malleja. Tutustu myös saksalaisen miinan vuonna 1943 upottamaan Ulven-sukellusveneeseen. Laivanrakentamista esittelevän näyttelyn esineet liittyvät laivanrakentamiseen aina viikinkien ajoilta 1800-luvulle.

Näe Amphion-näyttely, jonka esineet ovat peräisin kuningas Kustaa III:n aikana käytössä olleesta aluksesta. Entisöity laivan perä ja kuninkaan hytti ovat näyttelyn kohokohtia. Shipping and Shopping -näyttelyssä voit luoda oman kauppareittisi ja seistä aluksen ruorissa. Nuoret museovieraat voivat leikkiä kauppiasta tai höyrylaivan kapteenia Saltkråkan-leikkihuoneessa. 

Tutustu myös vaihtuviin näyttelyihin. Esimerkiksi Faith, Love and Hope -näyttelyssä on esillä yli 150 meriaiheista tatuointia. Voit lisäksi tutustua näiden kuvien symboliikkaan.

Museon ulkopuolella voit ihastella upeista maisemista Djurgårdsbrunnsviken-lahdelle ja Djurgårdsbrunnin kanavaan. Alueella on myös puisto, joka on mainio piknikpaikka kesäisin.

Merihistoriallinen museo sijaitsee Östermalmin kaupunginosan eteläpuolella ja noin 15 minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta. Museolla on suuri mittaripysäköintialue, ja julkisen liikenteen bussit pysähtyvät museon sisäänkäynnin edessä. Voit kävellä museolle myös Tukholman keskusrautatieasemalta Djurgårdsbrunnin kanavan vartta. Matka kestää noin 45 minuuttia. 

Merihistoriallinen museo on avoinna muina päivinä paitsi maanantaisin ja tiettyinä juhlapyhinä. Tarkista aukioloajat museon verkkosivuilta. Museoon ei ole pääsymaksua.


Alueen Merihistoriallinen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 458 majoitusliikettä kohteen Merihistoriallinen museo lähellä
Radisson Blu Waterfront Hotel 117 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Downtown Camper by Scandic 135 €
  Downtown Camper by Scandic

  Downtown Camper by Scandic

  Brunkebergstorg 9, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 113 €
   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Vasagatan 1, Tukholma
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sheraton Stockholm Hotel 128 €
    Sheraton Stockholm Hotel

    Sheraton Stockholm Hotel

    Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     At Six 159 €
     At Six

     At Six

     Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Villa Källhagen 126 €
      Villa Källhagen

      Villa Källhagen

      Djurgardsbrunnsvagen 10, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vasa-museo ja ABBA-museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisesta hotellista. Skansen (ulkoilmamuseo ja eläintarha) ja Ruotsin kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Djurgårdsbronin raitiovaunupysäkki on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nordiska Museet/Vasamuseetin raitiovaunupysäkki on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Biz Apartment Gärdet 67 €
       Biz Apartment Gärdet

       Biz Apartment Gärdet

       Sandhamnsgatan 67, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tekniska Museet, Vasa-museo ja ABBA-museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta huoneistohotellista. Skansen (ulkoilmamuseo ja eläintarha) ja Tukholman olympiastadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Gärdetin T-Bana-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Karlaplanin metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hôtel Stockholm 230 €
        Grand Hôtel Stockholm

        Grand Hôtel Stockholm

        Södra Blasieholmshamnen 8, Tukholma
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ruotsin kansallismuseo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kungsträdgårdenin T-Bana-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.