Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Merihistoriallinen museo

Katsele laivojen pienoismalleja, tutustu laivojen rakennusmenetelmiin ja näe kuninkaallisen aluksen jäänteet museossa, joka esittelee Ruotsin merenkulun historiaa.

Merihistoriallisessa museossa voit tutustua ruotsalaisen kauppamerenkulun ja meripuolustuksen historiaan. Tämä museo, johon ei ole pääsymaksua, sisältää noin 100 000 merihistoriallisesti arvokasta esinettä, joista 1 500 on veneiden ja laivojen malleja. Katsele laivojen malleja, näe kuninkaallisen aluksen jäänteet ja opi, miten laivoja rakennetaan.

Aloita Klart skepp! -perusnäyttelystä. Näe kuuluisan ruotsalaisen laivanrakentajan Fredrik Henrik af Chapmanin 1600-luvulla rakentamien laivojen malleja. Tutustu myös saksalaisen miinan vuonna 1943 upottamaan Ulven-sukellusveneeseen. Laivanrakentamista esittelevän näyttelyn esineet liittyvät laivanrakentamiseen aina viikinkien ajoilta 1800-luvulle.

Näe Amphion-näyttely, jonka esineet ovat peräisin kuningas Kustaa III:n aikana käytössä olleesta aluksesta. Entisöity laivan perä ja kuninkaan hytti ovat näyttelyn kohokohtia. Shipping and Shopping -näyttelyssä voit luoda oman kauppareittisi ja seistä aluksen ruorissa. Nuoret museovieraat voivat leikkiä kauppiasta tai höyrylaivan kapteenia Saltkråkan-leikkihuoneessa. 

Tutustu myös vaihtuviin näyttelyihin. Esimerkiksi Faith, Love and Hope -näyttelyssä on esillä yli 150 meriaiheista tatuointia. Voit lisäksi tutustua näiden kuvien symboliikkaan.

Museon ulkopuolella voit ihastella upeista maisemista Djurgårdsbrunnsviken-lahdelle ja Djurgårdsbrunnin kanavaan. Alueella on myös puisto, joka on mainio piknikpaikka kesäisin.

Merihistoriallinen museo sijaitsee Östermalmin kaupunginosan eteläpuolella ja noin 15 minuutin ajomatkan päässä Tukholman keskustasta. Museolla on suuri mittaripysäköintialue, ja julkisen liikenteen bussit pysähtyvät museon sisäänkäynnin edessä. Voit kävellä museolle myös Tukholman keskusrautatieasemalta Djurgårdsbrunnin kanavan vartta. Matka kestää noin 45 minuuttia. 

Merihistoriallinen museo on avoinna muina päivinä paitsi maanantaisin ja tiettyinä juhlapyhinä. Tarkista aukioloajat museon verkkosivuilta. Museoon ei ole pääsymaksua.


Alueen Merihistoriallinen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 509 majoitusliikettä kohteen Merihistoriallinen museo lähellä
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 93 €
Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Vasagatan 1, Tukholma
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 102 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hobo 88 €
   Hobo

   Hobo

   Brunkebergstorg 4, Tukholma, Stockholms Laen
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Ruotsin kuninkaallinen ooppera, NK-tavaratalo (Nordiska Kompaniet) ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    At Six 153 €
    At Six

    At Six

    Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel C Stockholm 89 €
     Hotel C Stockholm

     Hotel C Stockholm

     Vasaplan 4, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman suurkirkko (Storkyrkan) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      First Hotel Reisen 104 €
      First Hotel Reisen

      First Hotel Reisen

      Skeppsbron 12, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nobel-museo, Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Villa Källhagen 145 €
       Villa Källhagen

       Villa Källhagen

       Djurgardsbrunnsvagen 10, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Vasa-museo ja ABBA-museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisesta hotellista. Skansen (ulkoilmamuseo ja eläintarha) ja Ruotsin kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Djurgårdsbronin raitiovaunupysäkki on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nordiska Museet/Vasamuseetin raitiovaunupysäkki on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hôtel Stockholm 234 €
        Grand Hôtel Stockholm

        Grand Hôtel Stockholm

        Södra Blasieholmshamnen 8, Tukholma
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ruotsin kansallismuseo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja ABBA-museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kungsträdgårdenin T-Bana-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.