Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Mosebacke torg

Kulje tämän rauhallisen aukion halki ja nauti virvokkeita terassin kauniissa maisemissa.

Mosebacke torg on hurmaava kaupunkiaukio ja loistava paikka rentoutua, kun kaipaat lepotaukoa aukion kaimaa, Mosebacke torgin kaupunginosaa tutkiessasi. Lähde kävelylle tai piknikille Mosebacke torgille, tai vain istahda aukion penkille ja nauti sen lempeästä ilmapiiristä.

Huomaa aukion keskellä komeileva marmoripatsas, joka esittää kahta, selät vastakkain seisovaa naista. Patsas on Nils Sjögrenin 1900-luvun kuuluisa teos nimeltään Siskokset. Sjögrenillä kesti kymmenen vuotta saada patsas valmiiksi. Teoksen inspiraation lähde oli kahden naisen traaginen kuolema vuonna 1911. Naiset sitoutuivat toisiinsa ja hukuttautuivat Hammarbyn järveen. Patsasta pidetään nykyään symbolina ennakkoluuloista ja vaikeuksista, joita homoparien on aikanaan täytynyt sietää.

Voit myös ihastella Mosebacken vesitornia, jonka varjo lankeaa aukion ylle. Vesitornin kahdeksankulmaisen tiilirakennuksen on suunnitellut Ferdinand boberg vuonna 1896. Aukiolle on piilotettu myös salainen sisäänkäynti Katarinabergetin pommisuojaan, joka sijaitsee puiston alla.

Kesäisin sekä paikalliset että turistit kerääntyvät alueelle rentoutumaan Mosebacken suositun oluttuvan terassilla, joka sijaitsee aukion lähistöllä. Etsi tiesi suurelle, yksityiskohtaisin kaiverruksin koristellulle holvikaarelle ja kapua rappuset ylös tälle eläväiselle ulkoilmakuppilalle. Maistele mikropanimoiden oluita samalla, kuin ihastelet Nörrstromin joen maisemia, Tukholman vanhan kaupungin pastellisävysisiä rakennuksia, Djurgårdenin saarta ja niiden takana siintävää Nackan modernia siluettia.

Älä unohda myöskään Södra Teaternia, yhtä Tukholman tärkeimmistä teatterirakennuksista. Tämä 1800-luvulta peräisin oleva teatteri on yksi koko Ruotsinmaan vanhimmista yksityisomistuksessa olevista toimivista teattereista. Teatterin kaartiin kuuluu paikallisia ruotsalaisia taiteilijoita, ja siellä järjestetään kaikkea aina ooppera-, kabaree- ja komediaesityksistä juhliin ja poliittisiin väittelyihin. Käy teatteriin sisään ihastelemaan sen kauniita sisätiloja, nautiskele samppanjasta teatterin seitsemännen kerroksen baarissa tai hemmottele itseäsi jazz-teemaisella brunssilla viikonloppuisin.

Mosebacke torg sijaistee Södermalmin itäpuolella. Aukiolle pääsee helposti vaikka jalkaisin kävelykierroksella naapurustossa sekä bussilla ja metrolla.

Levähdä kaupunkikierroksellasi tällä hurmaavalla aukiolla Mosebacken torgin naapurustossa.


Alueen Mosebacke torg opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 512 majoitusliikettä kohteen Mosebacke torg lähellä
At Six 160 €
At Six

At Six

Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 114 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Hotel Stockholm 80 €
   Clarion Hotel Stockholm

   Clarion Hotel Stockholm

   Ringvaegen 98, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Vitabergsparkenin puisto ja Globen sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tele2 Arena ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 3 kilometrin päässä. Skanstullin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hobo 88 €
    Hobo

    Hobo

    Brunkebergstorg 4, Tukholma, Stockholms Laen
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Ruotsin kuninkaallinen ooppera, NK-tavaratalo (Nordiska Kompaniet) ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     First Hotel Reisen 103 €
     First Hotel Reisen

     First Hotel Reisen

     Skeppsbron 12, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Nobel-museo, Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Stockholm Slussen 102 €
      Hilton Stockholm Slussen

      Hilton Stockholm Slussen

      Guldgränd 8, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tukholman kaupunginmuseo (Stockholms stadsmuseum) ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Slussenin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gamla stanin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Sheraton Stockholm Hotel 108 €
       Sheraton Stockholm Hotel

       Sheraton Stockholm Hotel

       Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Rival 119 €
        Hotel Rival

        Hotel Rival

        Mariatorget 3, Box 175 25, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mariatorget, Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Mariatorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.