Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Mosebacke torg

Kulje tämän rauhallisen aukion halki ja nauti virvokkeita terassin kauniissa maisemissa.

Mosebacke torg on hurmaava kaupunkiaukio ja loistava paikka rentoutua, kun kaipaat lepotaukoa aukion kaimaa, Mosebacke torgin kaupunginosaa tutkiessasi. Lähde kävelylle tai piknikille Mosebacke torgille, tai vain istahda aukion penkille ja nauti sen lempeästä ilmapiiristä.

Huomaa aukion keskellä komeileva marmoripatsas, joka esittää kahta, selät vastakkain seisovaa naista. Patsas on Nils Sjögrenin 1900-luvun kuuluisa teos nimeltään Siskokset. Sjögrenillä kesti kymmenen vuotta saada patsas valmiiksi. Teoksen inspiraation lähde oli kahden naisen traaginen kuolema vuonna 1911. Naiset sitoutuivat toisiinsa ja hukuttautuivat Hammarbyn järveen. Patsasta pidetään nykyään symbolina ennakkoluuloista ja vaikeuksista, joita homoparien on aikanaan täytynyt sietää.

Voit myös ihastella Mosebacken vesitornia, jonka varjo lankeaa aukion ylle. Vesitornin kahdeksankulmaisen tiilirakennuksen on suunnitellut Ferdinand boberg vuonna 1896. Aukiolle on piilotettu myös salainen sisäänkäynti Katarinabergetin pommisuojaan, joka sijaitsee puiston alla.

Kesäisin sekä paikalliset että turistit kerääntyvät alueelle rentoutumaan Mosebacken suositun oluttuvan terassilla, joka sijaitsee aukion lähistöllä. Etsi tiesi suurelle, yksityiskohtaisin kaiverruksin koristellulle holvikaarelle ja kapua rappuset ylös tälle eläväiselle ulkoilmakuppilalle. Maistele mikropanimoiden oluita samalla, kuin ihastelet Nörrstromin joen maisemia, Tukholman vanhan kaupungin pastellisävysisiä rakennuksia, Djurgårdenin saarta ja niiden takana siintävää Nackan modernia siluettia.

Älä unohda myöskään Södra Teaternia, yhtä Tukholman tärkeimmistä teatterirakennuksista. Tämä 1800-luvulta peräisin oleva teatteri on yksi koko Ruotsinmaan vanhimmista yksityisomistuksessa olevista toimivista teattereista. Teatterin kaartiin kuuluu paikallisia ruotsalaisia taiteilijoita, ja siellä järjestetään kaikkea aina ooppera-, kabaree- ja komediaesityksistä juhliin ja poliittisiin väittelyihin. Käy teatteriin sisään ihastelemaan sen kauniita sisätiloja, nautiskele samppanjasta teatterin seitsemännen kerroksen baarissa tai hemmottele itseäsi jazz-teemaisella brunssilla viikonloppuisin.

Mosebacke torg sijaistee Södermalmin itäpuolella. Aukiolle pääsee helposti vaikka jalkaisin kävelykierroksella naapurustossa sekä bussilla ja metrolla.

Levähdä kaupunkikierroksellasi tällä hurmaavalla aukiolla Mosebacken torgin naapurustossa.


Alueen Mosebacke torg opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 437 majoitusliikettä kohteen Mosebacke torg lähellä
Hotel C Stockholm
Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Casino Cosmopol Stockholm ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 117 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Clarion Hotel Stockholm 92 €
   Clarion Hotel Stockholm

   Clarion Hotel Stockholm

   Ringvaegen 98, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Vitabergsparkenin puisto, Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Globen sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Skanstullin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 136 €
    Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

    Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

    Vasagatan 1, Tukholma
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Downtown Camper by Scandic
     Downtown Camper by Scandic

     Downtown Camper by Scandic

     Brunkebergstorg 9, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      At Six
      At Six

      At Six

      Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Comfort Hotel Xpress Stockholm Central 75 €
       Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

       Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

       Kungsbron 1, Tukholma
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hötorgetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Continental
        Scandic Continental

        Scandic Continental

        Vasagatan 22, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.