NackaRuotsi

Image for Nacka, Tukholman  lääni, Ruotsi
trover-kuva käyttäjältä Sophia Field

Nacka on mahtava paikka nauttia shoppailusta ja aktiviteeteista ulkoilmassa vain lyhyen matkan päässä vilkkaasta pääkaupungista.

Nacka on yksi Tukholman lähimmistä esikaupunkialueista ja kiehtova portti Tukholman upeaan saaristoon. Nacka on yksi kätevimmistä majoittumisalueista, jos haluat yöpyä Tukholman ydinkeskustan ulkopuolella mutta kuitenkin lähellä vettä ja avaria viheralueita.

Sickla on ollut perinteisesti yksi Tukholman teollisuuden keskuksista, mutta nykyisin useasta vanhasta varastorakennuksesta on tehty kulttuuritiloja, kuten Dieselverkstadenin kulttuurikeskus.Osallistu Nackan-matkalla opastetulle Sickla ovan och under jord ‑kierrokselle, joka vie sinut Atlas Copcon kaivoksen kalliosuojien kautta suoraan runsaasti ostoksia ja viihdettä koko perheelle tarjoavan Sicklan ostoskeskuksen alle. Jos kaipaat vielä lisää ostosnautintoja, suuntaa Nacka Forumiin, josta löydät yli 150 kauppaa ja liikettä.

Tutustu halvalla Nackan-matkalla Nacka Strandin kauniisiin rantamaisemiin ja nauti näkymistä Djurgårdeniin ja Tukholman hienoon saaristoon. Jos olet nälkäinen käveltyäsi tällä Nackan ihastuttavalla ranta-alueella, löydät ravintoloita lyhyen matkan päästä satama-alueelta.

Jos kaipaat hiukan aktiivisempaa viikonloppua ja hauskoja aktiviteetteja, vietä puolikas päivä ulkoilmaseikkailujen parissa Äventyrsbananin seikkailukeskuksessa tai kokeile seinäkiipeilyä Klätterverketissä. Rauhallisempaa lenkkeilyä tai kävelyä voit harrastaa Nackan luonnonsuojelualueen lukuisilla erinomaisilla poluilla; Hellasgården on puolestaan ihanteellinen lähtöpaikka pidemmille lenkeille. Luonnonsuojelualueella riittää runsaasti tekemistä, jos nautit patikoinnista, lenkkeilystä, uimisesta ja kalastuksesta.

Käy Järlajärvellä, jolla sijaitseva Sickla Strandbadin kunnanranta on paikallisten suosiossa oleva virkistävä uintipaikka kesäkuukausina. Nackaan on helppo matkustaa paikallisbusseilla, mutta nopea ja kätevä paikallisjuna Saltsjöbanan on nopein ja kätevin vaihtoehto Tukholman keskustasta.

Varaa siis itsellesi Nackan-viikonloppumatka ja nauti ulkoilusta aivan vilkkaan Tukholman naapurissa!

Huippuhotellit kohteessa Nacka

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Quality Hotel Nacka
Quality Hotel Nacka
4 out of 5
Värmdövägen 84, Nacka, Stockholm
76 €
per night
Mar 8 - Mar 9

Sicklan ostoskeskus on 0,7 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Globen ja ABBA-museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Vasa-museo ...

3.8/5Good! (806 arvostelua)

"Palvelu oli todella loistavaa, ja huomioitiin todella hyvin ruoka-allergikko"…"

Arvosteltu 12.8.2019

Quality Hotel Nacka
Elite Hotel Marina Tower
Elite Hotel Marina Tower
4.5 out of 5
Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka, Stockholm
119 €
per night
Feb 24 - Feb 25

Swedish Music Hall of Fame, ABBA-museo ja Gröna Lundin huvipuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lahtea sijaitsevasta luksusluokan ...

4.4/5Wonderful! (1,998 arvostelua)
Olli Lempäälästä

"Yövyimme 2 yötä. Huone siivottiin yhden yön nukuttuamme vasta klo 18, siivous oli huono. Kylpyläpalvelut olivat erinomaisia, samoin aamiainen. Sijainti upea."…"

Arvosteltu 10.11.2019

Elite Hotel Marina Tower
Hotel J
Hotel J
4 out of 5
Ellensviksvagen 1, Nacka, Stockholm
110 €
per night
Mar 1 - Mar 2

Sicklan ostoskeskus, ABBA-museo ja Skansen sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Gröna Lundin huvipuisto sijaitsee 4,3 ...

4.6/5Wonderful! (1,291 arvostelua)
Fabulous hideaway right next to Central Stockholm!

"Absolutely fantastic place! Easy to access by water bus, bus, metro or car, gorgeous sea view and nice little garden where you can enjoy a glass of wine or coffee whilst watching boats sail by. The rooms were nicely decorated, very clean and the staff extremely friendly. The breakfast was probably ..."…"

Arvosteltu 8.7.2019

Hotel J

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Nacka

Sicklan ostoskeskus
Image for Sicklan ostoskeskus

Sicklan ostoskeskus

Kun lomailet kohteessa Nacka, voit shoppailla tai tehdä ikkunaostoksia kohteessa Sicklan ostoskeskus. Käy tutkimassa alueen kiehtovia museoita ja maineikkaita taidegallerioita.

ABBA-museo
Image for ABBA-museo

ABBA-museo

4.5/5(38 reviews)

ABBA-museo on kohteessa Tukholman keskusta sijaitseva suosittu museo, jolla mielenkiintoinen menneisyys. Tutustu alueen kiehtoviin museoihin tai hakeudu paikallisille kiertoajeluille.

Vasa-museo
Image for Vasa-museo

Vasa-museo

4.5/5(30 reviews)

Vieraile museossa, jossa on neitsytmatkallaan uponnut ruotsalainen sota-alus. Perehdy aluksen historiaan ja näe esineitä, jotka on nostettu meren pohjasta Tukholman satamasta.

Skansen
Image for Skansen

Skansen

4.5/5(34 reviews)

Tutustu Ruotsin maalaisperinteisiin ja näe lähes 300 eri eläinlajia eläintarhassa ja akvaariossa, jotka ovat osa tätä maailman vanhimpiin lukeutuvaa ulkoilmamuseota.

Globen
Image for Globen

Globen

4/5(21 reviews)

Vieraile kohteessa Globen järjestettävässä tapahtumassa, kun matkustat kohteeseen Johanneshov. Tutustu alueen huippuravintoloihin ja maineikkaisiin taidegallerioihin.

Drottningholmin linna
Image for Drottningholmin linna

Drottningholmin linna

4.5/5(27 reviews)

Käy tässä kuninkaallisessa linnassa, joka on Ruotsin kuninkaallisen perheen yksityisasunto. Kiertele barokkipuutarhassa ja näe oopperaesitys 1700-luvulta peräisin olevassa oopperatalossa.