Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Nobel-museo

Käy museossa, joka on perustettu Nobel-palkinnon satavuotisjuhlan kunniaksi. Tutustu Nobel-palkinnon perustajan ja Nobel-palkittujen henkilöiden elämään ja työhön.

Nobel-museossa esitellään Nobel-palkinnon historiaa ja palkinnon voittaneiden henkilöiden elämää ja saavutuksia. Museo avattiin sata vuotta ensimmäisen Nobel-palkinnon myöntämisestä vuonna 2001, ja se sijaitsee Tukholman entisessä pörssitalossa Börshusetissa.

Aloita kierroksesi Alfred Nobelille, Nobel-palkinnon perustajalle, omistetusta näyttelystä. Lue hänen testamenttinsa, josta selviää, miksi hän testamenttasi omaisuutensa kansainvälisen palkintosäätiön perustamista varten. Tutustu Nobelin kuuluisimpiin keksintöihin, kuten dynamiitin ja sen räjäytystavan keksimiseen.

Näe Nobel-palkittujen muotokuvat. Palkinnon saajien joukkoon kuuluu esimerkiksi entinen Ison-Britannian pääministeri Sir Winston Churchill. Ota selvää, miten Nobel-palkinto on kehittynyt sitten vuoden 1901, jolloin se myönnettiin ensimmäisen kerran. Katso esitys Marie Curien laboratoriosta sekä hetkestä, jolloin Nelson Mandela vapautui 25-vuotisesta vankeudestaan.

Tarkista vaihtuvia näyttelyitä koskevat tiedot museon verkkosivuilta. Vastikään museossa pidetty vaihtuva näyttely oli esimerkiksi valokuvanäyttely, joka esitteli Kansainvälisen rauhantoimiston rauhantyötä. Näyttelyn valokuvat esittelivät eri puolilla maailmaa rauhanturvatyössä toimineiden henkilöiden työtä.

Vieraile museon ravintolassa ja maista Nobel-jäätelöä, jota aiemmin tarjoiltiin Nobel-palkintojuhlissa. Tarkista tuolisi alusta, sillä saatat löytää Nobel-palkinnon saaneen nimikirjoituksen. Nuoret museovieraat voivat testata muistiaan tietovisassa, jossa kysytään museon näyttelyihin liittyviä kysymyksiä. Tietovisan saat museon aulasta.

Tukholman vanhassakaupungissa sijaitseva Nobel-museo on lyhyen kävelymatkan päässä kuninkaanlinnasta ja suurkirkosta. Lähistön kaduilla on pysäköintimittarillisia pysäköintipaikkoja, mutta ne ovat kalliita ja niitä on rajallisesti. Museolle on kätevä yhteys julkisen liikenteen busseilla ja raitiovaunulla. Tukholman keskusrautatieasemalta on museolle 15 minuutin kävelymatka.

Museo on kesällä avoinna joka päivä. Talvikuukausina se on avoinna muina päivinä paitsi maanantaina. Museo on suljettu tiettyinä juhlapyhinä. Tarkista tiedot museon virallisilta verkkosivuilta. Tiistai-iltaisin museoon on maksuton sisäänpääsy. Englanninkielisiä opastettuja kierroksia järjestetään joka päivä, ja ne ovat maksuttomia. Voit myös vuokrata audio-opastuksen, jota voit kuunnella omaan tahtiin.


Alueen Nobel-museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 472 majoitusliikettä kohteen Nobel-museo lähellä
Radisson Blu Waterfront Hotel 113 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Downtown Camper by Scandic 125 €
  Downtown Camper by Scandic

  Downtown Camper by Scandic

  Brunkebergstorg 9, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 103 €
   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Vasagatan 1, Tukholma
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sheraton Stockholm Hotel 105 €
    Sheraton Stockholm Hotel

    Sheraton Stockholm Hotel

    Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     At Six 161 €
     At Six

     At Six

     Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      First Hotel Reisen 109 €
      First Hotel Reisen

      First Hotel Reisen

      Skeppsbron 12, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nobel-museo, Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Castle House Inn 57 €
       Castle House Inn

       Castle House Inn

       Brunnsgränd 4, Tukholma
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Nobel-museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel C Stockholm 80 €
        Hotel C Stockholm

        Hotel C Stockholm

        Vasaplan 4, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman suurkirkko (Storkyrkan) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.