Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Nobel-museo

Käy museossa, joka on perustettu Nobel-palkinnon satavuotisjuhlan kunniaksi. Tutustu Nobel-palkinnon perustajan ja Nobel-palkittujen henkilöiden elämään ja työhön.

Nobel-museossa esitellään Nobel-palkinnon historiaa ja palkinnon voittaneiden henkilöiden elämää ja saavutuksia. Museo avattiin sata vuotta ensimmäisen Nobel-palkinnon myöntämisestä vuonna 2001, ja se sijaitsee Tukholman entisessä pörssitalossa Börshusetissa.

Aloita kierroksesi Alfred Nobelille, Nobel-palkinnon perustajalle, omistetusta näyttelystä. Lue hänen testamenttinsa, josta selviää, miksi hän testamenttasi omaisuutensa kansainvälisen palkintosäätiön perustamista varten. Tutustu Nobelin kuuluisimpiin keksintöihin, kuten dynamiitin ja sen räjäytystavan keksimiseen.

Näe Nobel-palkittujen muotokuvat. Palkinnon saajien joukkoon kuuluu esimerkiksi entinen Ison-Britannian pääministeri Sir Winston Churchill. Ota selvää, miten Nobel-palkinto on kehittynyt sitten vuoden 1901, jolloin se myönnettiin ensimmäisen kerran. Katso esitys Marie Curien laboratoriosta sekä hetkestä, jolloin Nelson Mandela vapautui 25-vuotisesta vankeudestaan.

Tarkista vaihtuvia näyttelyitä koskevat tiedot museon verkkosivuilta. Vastikään museossa pidetty vaihtuva näyttely oli esimerkiksi valokuvanäyttely, joka esitteli Kansainvälisen rauhantoimiston rauhantyötä. Näyttelyn valokuvat esittelivät eri puolilla maailmaa rauhanturvatyössä toimineiden henkilöiden työtä.

Vieraile museon ravintolassa ja maista Nobel-jäätelöä, jota aiemmin tarjoiltiin Nobel-palkintojuhlissa. Tarkista tuolisi alusta, sillä saatat löytää Nobel-palkinnon saaneen nimikirjoituksen. Nuoret museovieraat voivat testata muistiaan tietovisassa, jossa kysytään museon näyttelyihin liittyviä kysymyksiä. Tietovisan saat museon aulasta.

Tukholman vanhassakaupungissa sijaitseva Nobel-museo on lyhyen kävelymatkan päässä kuninkaanlinnasta ja suurkirkosta. Lähistön kaduilla on pysäköintimittarillisia pysäköintipaikkoja, mutta ne ovat kalliita ja niitä on rajallisesti. Museolle on kätevä yhteys julkisen liikenteen busseilla ja raitiovaunulla. Tukholman keskusrautatieasemalta on museolle 15 minuutin kävelymatka.

Museo on kesällä avoinna joka päivä. Talvikuukausina se on avoinna muina päivinä paitsi maanantaina. Museo on suljettu tiettyinä juhlapyhinä. Tarkista tiedot museon virallisilta verkkosivuilta. Tiistai-iltaisin museoon on maksuton sisäänpääsy. Englanninkielisiä opastettuja kierroksia järjestetään joka päivä, ja ne ovat maksuttomia. Voit myös vuokrata audio-opastuksen, jota voit kuunnella omaan tahtiin.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 549 majoitusliikettä kohteen Nobel-museo lähellä
At Six 154 €
At Six

At Six

Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Clarion Hotel Stockholm 90 €
  Clarion Hotel Stockholm

  Clarion Hotel Stockholm

  Ringvaegen 98, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vitabergsparkenin puisto ja Globen sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tele2 Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Skanstullin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Gamla Stan 104 €
   Scandic Gamla Stan

   Scandic Gamla Stan

   Lilla Nygatan 25, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Downtown Camper by Scandic 129 €
    Downtown Camper by Scandic

    Downtown Camper by Scandic

    Brunkebergstorg 9, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Waterfront Hotel 103 €
     Radisson Blu Waterfront Hotel

     Radisson Blu Waterfront Hotel

     Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hobo 78 €
      Hobo

      Hobo

      Brunkebergstorg 4, Tukholma, Stockholms Laen
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Ruotsin kuninkaallinen ooppera, NK-tavaratalo (Nordiska Kompaniet) ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Clarion Hotel Sign 105 €
       Clarion Hotel Sign

       Clarion Hotel Sign

       Östra Järnvägsgatan 35, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Norra Bantorget, Casino Cosmopol Stockholm ja Strindbergs Intima Teater sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Oscarsteattern ja Drottninggatan ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja T-Centralenin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Continental 125 €
        Scandic Continental

        Scandic Continental

        Vasagatan 22, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus), Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.