Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Nykytaiteen museo (Moderna museet)

Näe 1900- ja 2000-luvun taidetta ja aterioi maineikkaassa ravintolassa tässä museossa, joka sijaitsee Tukholman keskustassa.

Nykytaiteen museossa on tunnettujen eurooppalaisten ja ruotsalaisten taiteilijoiden teoksia sekä laaja kokoelma multimedia- ja valokuvataidetta. Museon vaihtuvissa kokoelmissa on yhteensä noin 130 000 teosta.

Aloita kierroksesi museon neljännen kerroksen näyttelyistä. 1940-luvun näyttelyssä on varhaista modernismia edustavien Edvard Munchin ja Wassily Kandinskyn töitä. Sodan jälkeisiä vuosikymmeniä aina 1970-luvulle saakka esittelevä näyttely sisältää ekspressionistisia ja pop art -taidetta edustavia teoksia. Kohokohtia ovat Henri Matissen Apollo ja Robert Rauschenbergin Monogram. Minimalismia ja nykytaidetta edustavat esimerkiksi Eva Hessen veistokset ja Barbara Krugerin valokuvat.

Tarkista vaihtuvia näyttelyitä koskevat tiedot museon verkkosivuilta. Suosittu vaihtuva näyttely oli esimerkiksi surrealistien töitä esittelevä SuperSurrealismen, jonka kuuluisimpiin lukeutunut Salvador Dalín teos The Enigma of William Tell on museossa lähes pysyvästi. Museossa järjestetään myös yksittäisten taiteilijoiden töitä esitteleviä näyttelyitä. Tällaiset näyttelyt kestävät yleensä yhdestä päivästä useaan kuukauteen.

Vuonna 1993 museoon murtauduttiin ja sieltä varastettiin Picasson ja Georges Braquen teoksia. Museossa voit nähdä Henri Matissen maalauksen Le Jardin, joka löydettiin 25 vuotta sen jälkeen, kun se varastettiin vuonna 1987.

Sunnuntaisin museossa järjestetään erityisesti lapsiperheitä kiinnostavia tapahtumia. Taidekasvattajat esittelevät näyttelyjä 2–14-vuotiaille lapsille, minkä jälkeen lapset saavat itse maalata museon taidetyöpajassa. Museon ravintolassa tarjotaan ruotsalaisen tv-kokin Malin Söderströmin innoittamana syntyneitä ruokalajeja. Ravintolasta voit lisäksi ihailla kauniita maisemia Djurgårdenin ja Östermalmin kaupunginosiin.

Nykytaiteen museo sijaitsee Skeppsholmenissa 15 minuutin kävelymatkan päässä Kungsträdgårdenista. Keskusrautatieasemalta on 30 minuutin kävelymatka. Museon sisäänkäynnin edessä on mittaripysäköintipaikkoja, mutta ne täyttyvät nopeasti. Julkisen liikenteen bussilla pääset museolle kätevästi.

Nykytaiteen museo on avoinna muina päivinä paitsi maanantaisin ja tiettyinä juhlapyhinä. Tarkista tiedot museon verkkosivuilta. Alle 18-vuotiaat pääsevät sisään maksutta. Heinäkuusta syyskuuhun museossa järjestetään maksuttomia opastettuja kierroksia englanniksi. Voit myös vuokrata audio-opastuksen ja kiertää näyttelyt omaan tahtiin.


Alueen Nykytaiteen museo opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 546 majoitusliikettä kohteen Nykytaiteen museo lähellä
At Six 165 €
At Six

At Six

Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Pop House Hotel 56 €
  Pop House Hotel

  Pop House Hotel

  Djurgardsvagen 68, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Skansen ja Vasa-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 3 kilometrin päässä. Liljevalchs/Gröna Lundin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Skansenin raitiovaunupysäkki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sheraton Stockholm Hotel 124 €
   Sheraton Stockholm Hotel

   Sheraton Stockholm Hotel

   Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ruotsin kuninkaallinen taideakatemia, Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Downtown Camper by Scandic 130 €
    Downtown Camper by Scandic

    Downtown Camper by Scandic

    Brunkebergstorg 9, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Elite Hotel Marina Tower 113 €
     Elite Hotel Marina Tower

     Elite Hotel Marina Tower

     Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka, Stockholm
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Tukholman raitiovaunumuseo, ABBA-museo ja Gröna Lundin huvipuisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lahtea sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Vasa-museo ja Skansen ovat myös 3 kilometrin päässä. Henriksdal Saltsjöbananin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sickla Udden raitiovaunupysäkki on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

      Scandic Gamla Stan 122 €
      Scandic Gamla Stan

      Scandic Gamla Stan

      Lilla Nygatan 25, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Clarion Hotel Stockholm 91 €
       Clarion Hotel Stockholm

       Clarion Hotel Stockholm

       Ringvaegen 98, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Vitabergsparkenin puisto ja Globen sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tele2 Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Skanstullin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Radisson Blu Waterfront Hotel 105 €
        Radisson Blu Waterfront Hotel

        Radisson Blu Waterfront Hotel

        Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.