Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Nykytaiteen museo (Moderna museet)

Näe 1900- ja 2000-luvun taidetta ja aterioi maineikkaassa ravintolassa tässä museossa, joka sijaitsee Tukholman keskustassa.

Nykytaiteen museossa on tunnettujen eurooppalaisten ja ruotsalaisten taiteilijoiden teoksia sekä laaja kokoelma multimedia- ja valokuvataidetta. Museon vaihtuvissa kokoelmissa on yhteensä noin 130 000 teosta.

Aloita kierroksesi museon neljännen kerroksen näyttelyistä. 1940-luvun näyttelyssä on varhaista modernismia edustavien Edvard Munchin ja Wassily Kandinskyn töitä. Sodan jälkeisiä vuosikymmeniä aina 1970-luvulle saakka esittelevä näyttely sisältää ekspressionistisia ja pop art -taidetta edustavia teoksia. Kohokohtia ovat Henri Matissen Apollo ja Robert Rauschenbergin Monogram. Minimalismia ja nykytaidetta edustavat esimerkiksi Eva Hessen veistokset ja Barbara Krugerin valokuvat.

Tarkista vaihtuvia näyttelyitä koskevat tiedot museon verkkosivuilta. Suosittu vaihtuva näyttely oli esimerkiksi surrealistien töitä esittelevä SuperSurrealismen, jonka kuuluisimpiin lukeutunut Salvador Dalín teos The Enigma of William Tell on museossa lähes pysyvästi. Museossa järjestetään myös yksittäisten taiteilijoiden töitä esitteleviä näyttelyitä. Tällaiset näyttelyt kestävät yleensä yhdestä päivästä useaan kuukauteen.

Vuonna 1993 museoon murtauduttiin ja sieltä varastettiin Picasson ja Georges Braquen teoksia. Museossa voit nähdä Henri Matissen maalauksen Le Jardin, joka löydettiin 25 vuotta sen jälkeen, kun se varastettiin vuonna 1987.

Sunnuntaisin museossa järjestetään erityisesti lapsiperheitä kiinnostavia tapahtumia. Taidekasvattajat esittelevät näyttelyjä 2–14-vuotiaille lapsille, minkä jälkeen lapset saavat itse maalata museon taidetyöpajassa. Museon ravintolassa tarjotaan ruotsalaisen tv-kokin Malin Söderströmin innoittamana syntyneitä ruokalajeja. Ravintolasta voit lisäksi ihailla kauniita maisemia Djurgårdenin ja Östermalmin kaupunginosiin.

Nykytaiteen museo sijaitsee Skeppsholmenissa 15 minuutin kävelymatkan päässä Kungsträdgårdenista. Keskusrautatieasemalta on 30 minuutin kävelymatka. Museon sisäänkäynnin edessä on mittaripysäköintipaikkoja, mutta ne täyttyvät nopeasti. Julkisen liikenteen bussilla pääset museolle kätevästi.

Nykytaiteen museo on avoinna muina päivinä paitsi maanantaisin ja tiettyinä juhlapyhinä. Tarkista tiedot museon verkkosivuilta. Alle 18-vuotiaat pääsevät sisään maksutta. Heinäkuusta syyskuuhun museossa järjestetään maksuttomia opastettuja kierroksia englanniksi. Voit myös vuokrata audio-opastuksen ja kiertää näyttelyt omaan tahtiin.


Alueen Nykytaiteen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 438 majoitusliikettä kohteen Nykytaiteen museo lähellä
Hotel C Stockholm
Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm

Vasaplan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Casino Cosmopol Stockholm ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 117 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 136 €
   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Vasagatan 1, Tukholma
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Downtown Camper by Scandic
    Downtown Camper by Scandic

    Downtown Camper by Scandic

    Brunkebergstorg 9, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     At Six
     At Six

     At Six

     Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Comfort Hotel Xpress Stockholm Central 75 €
      Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

      Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

      Kungsbron 1, Tukholma
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo sijaitsee 1,3 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hötorgetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hôtel Stockholm 254 €
       Grand Hôtel Stockholm

       Grand Hôtel Stockholm

       Södra Blasieholmshamnen 8, Tukholma
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ruotsin kansallismuseo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kungsträdgårdenin T-Bana-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Continental
        Scandic Continental

        Scandic Continental

        Vasagatan 22, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.