Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Nykytaiteen museo (Moderna museet)

Näe 1900- ja 2000-luvun taidetta ja aterioi maineikkaassa ravintolassa tässä museossa, joka sijaitsee Tukholman keskustassa.

Nykytaiteen museossa on tunnettujen eurooppalaisten ja ruotsalaisten taiteilijoiden teoksia sekä laaja kokoelma multimedia- ja valokuvataidetta. Museon vaihtuvissa kokoelmissa on yhteensä noin 130 000 teosta.

Aloita kierroksesi museon neljännen kerroksen näyttelyistä. 1940-luvun näyttelyssä on varhaista modernismia edustavien Edvard Munchin ja Wassily Kandinskyn töitä. Sodan jälkeisiä vuosikymmeniä aina 1970-luvulle saakka esittelevä näyttely sisältää ekspressionistisia ja pop art -taidetta edustavia teoksia. Kohokohtia ovat Henri Matissen Apollo ja Robert Rauschenbergin Monogram. Minimalismia ja nykytaidetta edustavat esimerkiksi Eva Hessen veistokset ja Barbara Krugerin valokuvat.

Tarkista vaihtuvia näyttelyitä koskevat tiedot museon verkkosivuilta. Suosittu vaihtuva näyttely oli esimerkiksi surrealistien töitä esittelevä SuperSurrealismen, jonka kuuluisimpiin lukeutunut Salvador Dalín teos The Enigma of William Tell on museossa lähes pysyvästi. Museossa järjestetään myös yksittäisten taiteilijoiden töitä esitteleviä näyttelyitä. Tällaiset näyttelyt kestävät yleensä yhdestä päivästä useaan kuukauteen.

Vuonna 1993 museoon murtauduttiin ja sieltä varastettiin Picasson ja Georges Braquen teoksia. Museossa voit nähdä Henri Matissen maalauksen Le Jardin, joka löydettiin 25 vuotta sen jälkeen, kun se varastettiin vuonna 1987.

Sunnuntaisin museossa järjestetään erityisesti lapsiperheitä kiinnostavia tapahtumia. Taidekasvattajat esittelevät näyttelyjä 2–14-vuotiaille lapsille, minkä jälkeen lapset saavat itse maalata museon taidetyöpajassa. Museon ravintolassa tarjotaan ruotsalaisen tv-kokin Malin Söderströmin innoittamana syntyneitä ruokalajeja. Ravintolasta voit lisäksi ihailla kauniita maisemia Djurgårdenin ja Östermalmin kaupunginosiin.

Nykytaiteen museo sijaitsee Skeppsholmenissa 15 minuutin kävelymatkan päässä Kungsträdgårdenista. Keskusrautatieasemalta on 30 minuutin kävelymatka. Museon sisäänkäynnin edessä on mittaripysäköintipaikkoja, mutta ne täyttyvät nopeasti. Julkisen liikenteen bussilla pääset museolle kätevästi.

Nykytaiteen museo on avoinna muina päivinä paitsi maanantaisin ja tiettyinä juhlapyhinä. Tarkista tiedot museon verkkosivuilta. Alle 18-vuotiaat pääsevät sisään maksutta. Heinäkuusta syyskuuhun museossa järjestetään maksuttomia opastettuja kierroksia englanniksi. Voit myös vuokrata audio-opastuksen ja kiertää näyttelyt omaan tahtiin.


Alueen Nykytaiteen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 456 majoitusliikettä kohteen Nykytaiteen museo lähellä
Radisson Blu Waterfront Hotel 118 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Downtown Camper by Scandic 136 €
  Downtown Camper by Scandic

  Downtown Camper by Scandic

  Brunkebergstorg 9, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 108 €
   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Vasagatan 1, Tukholma
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sheraton Stockholm Hotel 136 €
    Sheraton Stockholm Hotel

    Sheraton Stockholm Hotel

    Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     At Six 159 €
     At Six

     At Six

     Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hôtel Stockholm 239 €
      Grand Hôtel Stockholm

      Grand Hôtel Stockholm

      Södra Blasieholmshamnen 8, Tukholma
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ruotsin kansallismuseo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kungsträdgårdenin T-Bana-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Castle House Inn 63 €
       Castle House Inn

       Castle House Inn

       Brunnsgränd 4, Tukholma
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Nobel-museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        First Hotel Reisen 101 €
        First Hotel Reisen

        First Hotel Reisen

        Skeppsbron 12, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Nobel-museo, Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.