Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Olympiastadion

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Olympiastadion. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Olympiastadion, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Olympiastadion paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Olympiastadion upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Olympiastadion? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Olympiastadion lähellä kohdetta Olympiastadion. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Olympiastadion, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 416 majoitusliikettä kohteen Olympiastadion lähellä
Olympic Hotel 72 €
Olympic Hotel

Olympic Hotel

Ijsbaanpad 12, Amsterdam
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Olympiastadion ja Vondelpark (puisto) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Concertgebouw (konserttitila) ja Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) ovat myös 3 kilometrin päässä. Amstelveensewegin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdam Zuidin raitiovaunuasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

  XO Hotels Couture 56 €
  XO Hotels Couture

  XO Hotels Couture

  Delflandlaan 15, Amsterdam
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   World Fashion Centre (ostoskeskus) ja Vondelpark (puisto) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Concertgebouw (konserttitila) ja Stedelijk Museum (museo) ovat myös 5 kilometrin päässä. Heemstedestraatin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Henk Sneevlietwegin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Corendon City Hotel Amsterdam 72 €
   Corendon City Hotel Amsterdam

   Corendon City Hotel Amsterdam

   Aletta Jacobslaan 7, Amsterdam
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    World Fashion Centre (ostoskeskus), Vondelpark (puisto) ja Olympiastadion sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Concertgebouw (konserttitila) ja Stedelijk Museum (museo) ovat myös 5 kilometrin päässä. Henk Sneevlietwegin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Heemstedestraatin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Alfred Hotel 63 €
    The Alfred Hotel

    The Alfred Hotel

    Cornelis Schuytstraat 58-60, Amsterdam
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Vondelpark (puisto), Concertgebouw (konserttitila) ja Stedelijk Museum (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Van Goghin museo ja Alankomaiden kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Roelof Hartpleinin raitiovaunupysäkki on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdam Zuidin raitiovaunuasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel TWENTY EIGHT 141 €
     Hotel TWENTY EIGHT

     Hotel TWENTY EIGHT

     Stadionplein 260, Amsterdam
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Olympiastadion ja Vondelpark (puisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta huoneistohotellista. Concertgebouw (konserttitila) ja Stedelijk Museum (museo) ovat myös 3 kilometrin päässä. Amstelveensewegin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdam Zuidin raitiovaunuasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      citizenM Hotel Amsterdam South 89 €
      citizenM Hotel Amsterdam South

      citizenM Hotel Amsterdam South

      Prinses Irenestraat 30, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus), Van Goghin museo ja Albert Cuypin tori sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Alankomaiden kansallismuseo ja Heineken Experience ovat myös 3 kilometrin päässä. Amsterdam Zuidin raitiovaunuasema ja Amsterdam Zuidin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       WestCord Fashion Hotel Amsterdam 93 €
       WestCord Fashion Hotel Amsterdam

       WestCord Fashion Hotel Amsterdam

       Hendrikje Stoffelsstraat 1, Navigation: Nachtwachtlaan 11, Amsterdam
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Vondelpark (puisto) ja Rembrandt Park (puisto) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Foodhallen ja Van Goghin museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Lelylaan NS:n asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Heemstedestraatin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Studio On Beautiful Houseboat
        Studio On Beautiful Houseboat

        Studio On Beautiful Houseboat

        IJsbaanpad 72A, Amsterdam
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         VU:n yliopiston lääkärikeskus, Vondelpark (puisto) ja Olympiastadion sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Concertgebouw (konserttitila) ja Stedelijk Museum (museo) ovat myös 5 kilometrin päässä. Amstelveensewegin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdam Zuidin raitiovaunuasema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.