Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Olympiastadion

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Olympiastadion. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Olympiastadion, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Olympiastadion paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Olympiastadion upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Olympiastadion? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Olympiastadion lähellä kohdetta Olympiastadion. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Olympiastadion, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 933 majoitusliikettä kohteen Olympiastadion lähellä
Park Plaza Vondelpark 118 €
Park Plaza Vondelpark

Park Plaza Vondelpark

Koningslaan 1, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Concertgebouw (konserttitila), Van Goghin museo ja Museumplein sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alankomaiden kansallismuseo ja Leidseplein ovat myös 2 kilometrin päässä. Amsterdam Zuidin raitiovaunuasema on 24 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vijzelgrachtin asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel City Garden Amsterdam 50 €
  Hotel City Garden Amsterdam

  Hotel City Garden Amsterdam

  162 P.C. Hooftstraat, Amsterdam
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Van Goghin museo, Stedelijk Museum (museo) ja Concertgebouw (konserttitila) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Amsterdamin timanttimuseo sijaitsee 0,5 kilometrin päässä. Vijzelgrachtin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja De Pijpin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   Olympic Hotel 50 €
   Olympic Hotel

   Olympic Hotel

   Ijsbaanpad 12, Amsterdam
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    VU:n yliopiston lääkärikeskus, Vondelpark ja Olympiastadion sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) ja Concertgebouw (konserttitila) ovat myös 3 kilometrin päässä. IJsbaanpadin pysäkki sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Amstelveensewegin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel TWENTY EIGHT 134 €
    Hotel TWENTY EIGHT

    Hotel TWENTY EIGHT

    Stadionplein 260, Amsterdam
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     VU:n yliopiston lääkärikeskus ja Olympiastadion sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta huoneistohotellista. Van Goghin museo ja Alankomaiden kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä. Amstelveensewegin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdam Zuidin raitiovaunuasema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     Best Western Amsterdam 56 €
     Best Western Amsterdam

     Best Western Amsterdam

     Voorburgstraat 250, Amsterdam
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      World Fashion Centre (ostoskeskus) on 1 kilometrin päässä tästä hotellista. Van Goghin museo ja Alankomaiden kansallismuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Leidseplein ja Heineken Experience ovat myös 5 kilometrin päässä. Henk Sneevlietwegin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Heemstedestraatin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Studio On Beautiful Houseboat
      Studio On Beautiful Houseboat

      Studio On Beautiful Houseboat

      IJsbaanpad 72A, Amsterdam
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       VU:n yliopiston lääkärikeskus ja Olympiastadion sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Vondelpark ja Van Goghin museo ovat myös 5 kilometrin päässä. IJsbaanpadin pysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amstelveensewegin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       WestCord Fashion Hotel Amsterdam 86 €
       WestCord Fashion Hotel Amsterdam

       WestCord Fashion Hotel Amsterdam

       Hendrikje Stoffelsstraat 1, Navigation: Nachtwachtlaan 11, Amsterdam
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Rembrandt Park (puisto), Foodhallen ja Van Goghin museo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Leidseplein ja Alankomaiden kansallismuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Heemstedestraatin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Amsterdam Lelylaanin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Houseboat - Herää Upealla Näköalalla!
        Houseboat - Herää Upealla Näköalalla!

        Houseboat - Herää Upealla Näköalalla!

        Jaagpad, 30, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         World Fashion Centre (ostoskeskus), Vondelpark ja Olympiastadion sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä asuntolaivasta. Van Goghin museo ja Alankomaiden kansallismuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. IJsbaanpadin pysäkki on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hoofddorppleinin pysäkki on 14 minuutin kävelymatkan päässä.