COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Amsterdam
Matkaopas

Amsterdam joka esittää katunäkymät, vanha arkkitehtuuri ja yökuvat

Alankomaiden pääkaupunki on kuuluisa 1600-luvun kanaaliverkostostaan, harjakattoisista taloistaan, museoistaan ja coffee shop ‑kulttuuristaan.

Pohjoisen Venetsiana tunnettu Amsterdam on rakennettu puolikaaren muotoisten kanaalien muodostaman verkoston ympärille, ja kaupungissa on satoja siltoja. Amsterdamin kuuluisat museot ja tunnetut coffee shopit ovat suosittuja vierailukohteita päivisin, kun taas öisin väkijoukot parveilevat aukioiden reunustojen baareissa ja klubeilla. Amsterdamilaiset puhuvat mielellään englantia ja ovat tunnettuja suvaitsevaisuudestaan. He toivottavat kaikki tervetulleiksi tähän monikulttuuriseen pääkaupunkiin!

Kapeiden mukulakivikatujen, pysäköintipaikkojen vähäisyyden ja risteilevien raitiovaunujen vuoksi Amsterdamissa on hankala autoilla. Kaupungin kompaktiin keskustaan kannattaakin tutustua kävellen, vuokraamalla polkupyörä tai käyttämällä julkista liikennettä. Varaa kanavaristeily, jolla voit kiertää koko kaupungin vanhan keskustan tunnissa. Risteilyllä opit lisää Amsterdamin vaikuttavasta historiasta ja näet hienoja esimerkkejä kaupungin ikonisista harjakattoisista taloista.

Amsterdamin juuret ulottuvat 1200-luvulle, mutta kuuluisa kanaalialue rakennettiin 1600-luvulla. Grachtengordel on nykyisin maailmanperintökohde. Sen varrella sijaitsee muun muassa Anne Frankin talo.

Vieraile Amsterdamin matkallasi vanhassa kuninkaanlinnassa Dam-aukiolla ja ihaile vahanukkeja Madame Tussaudsilla. Lähellä sijaitsee Punaisten lyhtyjen alue. Sen aikuisviihdepaikkojen täyttämät kapeat kujat johtavat perheystävällisemmälle Nieuwmarktin aukiolle, jonka ympärillä on runsaasti ravintoloita.

Museokortteli sijaitsee heti Grachtengordelin ulkopuolella. Amsterdamin lomalla kannattaa käydä Van Goghin museossa ja Alankomaiden kansallismuseossa. Molemmissa museoissa on esillä maailmankuulujen hollantilaisten mestareiden maalauksia. Rentoudu läheisen Vondelparkin nurmella. Puistosta on lyhyt kävelymatka Leidsepleinille, joka on musiikin ja yöelämän keskus.

Vierailijat ovat voineet nauttia kaupungista rennommissa tunnelmissa coffee shopeissa 1970-luvulta alkaen. Jos otat mieluummin juoman kuin savukkeen, käy pubissa ja tilaa paikallista olutta. Tyypillinen hollantilainen lager maistuu entistä paremmalle vierailtuasi Heineken Experiencessä.

Amsterdamin juhlinta vetää kaupunkiin nuoria matkailijoita. Kauniisti säilyneessä ja vieraanvaraisessa Amsterdamissa viihtyvät kuitenkin myös hienostuneemmista kulttuurikokemuksista kiinnostuneet vierailijat.

Matkaopas: Amsterdam

Discover neighborhoods in Amsterdam

Pestana Amsterdam Riverside
Pestana Amsterdam Riverside
5 out of 5
Amsteldijk 67, Amsterdam
Hinta on 128 € per yö ajalle 1. kesäk. viiva 1. kesäk.
Heineken Experience ja Rembrandtplein sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Alankomaiden kansallismuseo ja Van Goghin museo ovat myös ...
4.3/5Excellent! (514 arvostelua)
"Kivan erikoinen. Uutta tehty vanhaa kunnioittaen. Palvelu hyvää ja henkilökohtaista."

Arvosteltu 23.4.2019

Pestana Amsterdam Riverside
Park Inn By Radisson Amsterdam City West
Park Inn By Radisson Amsterdam City West
4 out of 5
La Guardiaweg 59, Amsterdam, NL
Hinta on 67 € per yö ajalle 19. toukok. viiva 19. toukok.
Anne Frankin talo on 4,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Leidseplein ja Heineken Experience sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Alankomaiden kansallismuseo ...
4.2/5Excellent! (786 arvostelua)
"The service was not customer friendly and facilities overall everywhere were dirty, Room had last customers belongings still in the room. The water pressure was bad and the water went from burning to freesing cold, showering was difficult."

Arvosteltu 24.9.2020

Park Inn By Radisson Amsterdam City West
Hotel Estheréa
Hotel Estheréa
4 out of 5
Singel 303-309, Amsterdam
Hinta on 90 € per yö ajalle 24. toukok. viiva 24. toukok.
Madame Tussauds, Dam-aukio ja Anne Frankin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Leidseplein ja Vondelpark ovat ...
4.8/5Exceptional! (1,201 arvostelua)
Keskellä mukavuutta
"Hyvä palvelu ja sijainti. Käytävillä haisee pikkaisen mutta muuten ei valittamista!"

Arvosteltu 1.8.2020

Hotel Estheréa
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
The Wittenberg
The Wittenberg
4 out of 5
Nieuwe Kerkstraat 157, Amsterdam, Pohjois-Hollanti
Hollannin vastarintamuseo, Artisin eläintarha ja Amsterdamin Eremitaaši sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Rembrandtplein ...
4.8/5Exceptional! (95 arvostelua)
"Excellent location and staff"

Arvosteltu 9.2.2021

The Wittenberg
Cityden The Garden Amsterdam South
Cityden The Garden Amsterdam South
4 out of 5
Stroombaan 1, Amstelveen
Hinta on 73 € per yö ajalle 18. toukok. viiva 18. toukok.
Amsterdamse Bos -puisto on 2,2 kilometrin ja päässä tästä huoneistohotellista. Johan Cruyff Arena ja Van Goghin museo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Alankomaiden ...
4.5/5Wonderful! (293 arvostelua)
"Huoneen taso vastasi hintaa. Julkinen liikenne tilapäisesti rajoitettua tai poissa käytöstä rakennustöiden takia."

Arvosteltu 26.4.2019

Cityden The Garden Amsterdam South
Cityden Up Amsterdam South
Cityden Up Amsterdam South
4 out of 5
Professor J.H. Bavincklaan 3, Amstelveen
Hinta on 80 € per yö ajalle 19. toukok. viiva 19. toukok.
Amsterdamse Bos -puisto, Wagenerin stadion ja Amstelpark sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta huoneistohotellista. Vondelpark ja ...
4.2/5Excellent! (685 arvostelua)
"Vähän syrjässä mutta ratikalla pääsee helposti keskustaan ."

Arvosteltu 10.4.2019

Cityden Up Amsterdam South
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Amsterdam

Arvostelut – Amsterdam

4.4

Huippukohde

5 - Loistava
123
5 - Loistava 49.2%
4 - Hyvä
109
4 - Hyvä 43.6%
3 - OK
17
3 - OK 6.8%
2 - Pettymys
1
2 - Pettymys 0.4%
1 - Hirveä
0
1 - Hirveä 0%

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

11. maalisk. 2020

Euroopan cooleinta väkeä. Meillä paljon opittavaa.

5/5 - Loistava

Henkka

28. helmik. 2020

Hyvän fiiliksen rento paikka.

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

20. helmik. 2020

Mahtavan iso kirpputori kerran kuussa IJhallenissa. Lautalla 901 perille kätevästi.

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

3. helmik. 2020

Tammikuun lopulla rauhallista, mahtuu hyvin mukaan.

3/5 - OK

Tarkistettu asiakas

19. tammik. 2020

Mainio kaupunki kävelyyn, kiertelyyn sekä kahviloissa ja pubeissa poikkeamiseen. Nähtävää viikonloppumatkan verran, hintataso lähellä Suomen tasoa syömisen ja juomisen osalta :/

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

2. marrask. 2019

Kannattaa vuokrata pyörät ja mennä keskustan ulkopuolelle liikkumaan. Paljon mielenkiintoisia paikkoja, markkinoita ja parempia ruokapaikkoja löytyy keskustan ulkopuolelta.

Kohteen Amsterdam lähellä sijaitsevat kaupungit