COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

GrachtengordelAmsterdam

Näiden 1600-luvulla rakennettujen puolikaaren muotoisten kanaalien varrella ymmärrät, miksi Amsterdamia kutsutaan Pohjoisen Venetsiaksi.

Kävele tai pyöräile pitkin Grachtengordelin kanaalinrengasta, jonka varrella näet lukemattomia muistomerkkejä, entisöityjä varastorakennuksia, asuntolaivoja ja hienoja esimerkkejä Amsterdamille tyypillisistä harjakattoisista taloista. Nopein tapa nähdä Grachtengordel on osallistua kanaalilaivaristeilylle, jolla kuulet myös kiinnostavia tietoja ja tarinoita Amsterdamin historiasta.

IJ-joen ja Singelgrachtin välissä sijaitseva sisäinen kanaalialue on kansainvälisesti suojeltu perintökohde. Dam-aukion ympärille 1200-luvulla kaivetut ensimmäiset kanaalit suojelivat kaupunkia Pohjanmeren tulvavesiltä. Singelin kanaali sijaitsi keskiajalla Amsterdamin reunamilla. Ahkerat amsterdamilaiset rakensivat 1600-luvulla Alankomaiden kultakaudella puolikaaren muotoisen Grachtengordelin, jonka voit nähdä vielä nykyisinkin. Proomut toivat kanaaleja pitkin tavaroita kaupunkiin eri puolilta maailmaa. Kanaalirengas koostuu kolmesta pääkanaalista, jotka ovat Herengracht, Prinsengracht ja Keizersgracht.

Kanaalien yli kulkee satoja siltoja, jotka yhdistävät toisiinsa vanhankaupungin mukulakivikadut ja tärkeimmät väylät. Yöllä valaistut kaarisillat ovat romanttinen näky. Auringon paistaessa kanaalit täyttyvät huviveneistä. Kahdesti vuodessa, Gay Priden aikaan ja kuninkaan päivänä, väkijoukkoja viihdyttävät koristellut veneet, jotka ovat täynnä juhliin pukeutuneita ihmisiä.

Hollantilaisille hyvän talven merkki on kanaalien jäätyminen, jolloin he voivat pyöräilemisen sijaan luistella töihin. Tähän aikaan vuodesta katumyyjät myyvät kuumaa kaakaota ja oliebolleja, eli hollantilaisia donitseja. Muina vuodenaikoina kanaaliristeilyillä esitellään kaupungin keskustan parhaita nähtävyyksiä, kuten seitsemän sillan näköalapaikka ja Gouden Bocht sekä sen elegantit suuret asuinrakennukset. Useat eri matkanjärjestäjät tarjoavat englanninkielisiä opastettuja kanaalilaivaristeilyjä, kun taas kanaalibussin kyydissä voit kulkea kätevästi tärkeimpien matkailunähtävyyksien välillä.

Vuokraamalla polkupyörän voit kiertää suurimman osan Grachtengordelista yhden päivän aikana. Alueella on yli 1500 merkittävää rakennusta, joiden joukossa on koristelluin porraskäytävin varusteluja vinoja harjakattoisia taloja, viehättäviä vanhoja kauppoja ja kirkkoja.


Suositut vierailukohteet – Grachtengordel


Huippuhotellit kohteessa Grachtengordel

Pulitzer Amsterdam
Pulitzer Amsterdam
5 out of 5
Prinsengracht 323, Amsterdam
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 291 € per yö ajalle 7. maalisk. viiva 8. maalisk.

De 9 Straatjesin ostosalue ja Anne Frankin talo ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Madame Tussauds ...

4.7/5Exceptional! (999 arvostelua)

"Upea hotelli, hieno arkkitehtuuri. Huippu sijainti!"…"

Arvosteltu 20.3.2020

Pulitzer Amsterdam
Hotel Estheréa
Hotel Estheréa
4 out of 5
Singel 303-309, Amsterdam
Hinta on 86 € per yö ajalle 18. maalisk. viiva 19. maalisk.

Madame Tussauds, Dam-aukio ja Anne Frankin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Leidseplein ja Vondelpark ovat ...

4.8/5Exceptional! (1,233 arvostelua)
Keskellä mukavuutta

"Hyvä palvelu ja sijainti. Käytävillä haisee pikkaisen mutta muuten ei valittamista!"…"

Arvosteltu 1.8.2020

Hotel Estheréa
Dikker & Thijs Hotel
Dikker & Thijs Hotel
4 out of 5
Prinsengracht 444, Amsterdam
Hinta on 87 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

Leidseplein, Vondelpark ja Alankomaiden kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Van Goghin museo ja Heineken ...

4.4/5Excellent! (996 arvostelua)

"the bed was so hard, was impossible rest. but the room was very clean and quiet."…"

Arvosteltu 27.12.2019

Dikker & Thijs Hotel
The Hoxton, Amsterdam
The Hoxton, Amsterdam
4 out of 5
Herengracht 255, Amsterdam
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 129 € per yö ajalle 7. maalisk. viiva 8. maalisk.

Herengrachtin kanava ja De 9 Straatjesin ostosalue sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Madame Tussauds ja Kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin ...

4.8/5Exceptional! (829 arvostelua)

"Ihana, persoonallinen hotelli. Mahtava tunnelma. Alakerran ravintolan ruokalista suppea, mutta gourmet tasoa. Rappuja on paljon eli ei sovellu huonojalkaisille. Sijainti lähellä kaikkea, mutta silti rauhallinen. Kivoja kauppoja ja pubeja lähellä.Menen toistekin."…"

Arvosteltu 11.6.2017

The Hoxton, Amsterdam
Waldorf Astoria Amsterdam
Waldorf Astoria Amsterdam
5 out of 5
Herengracht 542-556, Amsterdam
Hinta on 486 € per yö ajalle 29. maalisk. viiva 30. maalisk.

Rembrandtplein ja Willet-Holthuysen Museum (museo) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pathé Tuschinskin teatteri ja Amsterdamin ...

4.8/5Exceptional! (277 arvostelua)
Happy

"Fantastic service and very nice hotel."…"

Arvosteltu 24.7.2020

Waldorf Astoria Amsterdam
De L'Europe Amsterdam
De L'Europe Amsterdam
5 out of 5
Nieuwe Doelenstraat 2-14, Amsterdam
Hinta on 414 € per yö ajalle 16. maalisk. viiva 17. maalisk.

Kukkamarkkinat ja Dam-aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Heineken Experience ja Alankomaiden kansallismuseo ovat ...

4.7/5Exceptional! (769 arvostelua)

"Paljon enemmän kuin pelkkä "hyvä hotelli". Parasta palvelua erittäin siisti hotelli ja parhaalla paikalla Amsterdamissa."…"

Arvosteltu 20.4.2018

De L'Europe Amsterdam
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Muut kaupunginosat kohteessa AmsterdamGrachtengordel

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: