Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

World Trade Center Schiphol Airport

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta World Trade Center Schiphol Airport. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä World Trade Center Schiphol Airport, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen World Trade Center Schiphol Airport paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen World Trade Center Schiphol Airport upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen World Trade Center Schiphol Airport? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa World Trade Center Schiphol Airport lähellä kohdetta World Trade Center Schiphol Airport. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä World Trade Center Schiphol Airport, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 373 majoitusliikettä kohteen World Trade Center Schiphol Airport lähellä
citizenM Schiphol Airport Hotel 89 €
citizenM Schiphol Airport Hotel

citizenM Schiphol Airport Hotel

Jan Plezierweg 2, Schiphol
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  RijksMuseum Amsterdam Schiphol (museo) on 0,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Van Goghin museo ja Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Heineken Experience ja Anne Frankin talo ovat myös 15 kilometrin päässä. Schiphol Airportin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center 161 €
  Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

  Sheraton Amsterdam Airport Hotel and Conference Center

  Schiphol Boulevard 101, Schiphol
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   World Trade Center Schiphol Airport on 0,1 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Van Goghin museo ja Heineken Experience sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Amsterdam RAI (kokous -ja messukeskus) ja Anne Frankin talo ovat myös 20 kilometrin päässä. Schiphol Airportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Amsterdam Airport Schiphol 152 €
   Hilton Amsterdam Airport Schiphol

   Hilton Amsterdam Airport Schiphol

   Schiphol Boulevard 701, Schiphol
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    World Trade Center Schiphol Airport on 0,5 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Amsterdamse Bos -puisto ja Cobran modernin taiteen museo sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Olympiastadion ja Museumplein ovat myös 15 kilometrin päässä. Schiphol Airportin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    YOTELAIR Amsterdam Schiphol - Transit Hotel 125 €
    YOTELAIR Amsterdam Schiphol - Transit Hotel

    YOTELAIR Amsterdam Schiphol - Transit Hotel

    Vertrekpassage 118, Schiphol
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     World Trade Center Schiphol Airport on 0,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Vondelpark ja Van Goghin museo sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Melkweg ja Heineken Experience ovat myös 15 kilometrin päässä. Schiphol Airportin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hyatt Place Amsterdam Airport 71 €
     Hyatt Place Amsterdam Airport

     Hyatt Place Amsterdam Airport

     Rijnlanderweg 800, Hoofddorp
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      World Trade Center Schiphol Airport on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aalsmeerin kukkahuutokauppa ja Amsterdamse Bos -puisto sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Sloterpark ja Sloterplas ja Frans Hals -museo ovat myös 15 kilometrin päässä. Hoofddorpin asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

      Corendon Village Hotel Amsterdam 71 €
      Corendon Village Hotel Amsterdam

      Corendon Village Hotel Amsterdam

      Schipholweg 275, Badhoevedorp
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Amsterdamse Bos -puisto on 3,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. World Trade Center Schiphol Airport ja Sloterpark ja Sloterplas sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Vondelpark ja World Trade Center (toimistorakennus) ovat myös 15 kilometrin päässä.

       NH Amsterdam Schiphol Airport 69 €
       NH Amsterdam Schiphol Airport

       NH Amsterdam Schiphol Airport

       Kruisweg 495, Hoofddorp
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        World Trade Center Schiphol Airport on 4,1 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aalsmeerin kukkahuutokauppa ja Amsterdamse Bos -puisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Vondelpark ja Keukenhofin puutarha ovat myös 20 kilometrin päässä.

        Steigenberger Airport Hotel Amsterdam 67 €
        Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

        Steigenberger Airport Hotel Amsterdam

        Stationsplein ZW 951, Schiphol
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Amsterdamse Bos -puisto on 0,4 kilometrin ja Cobran modernin taiteen museo on 4,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Vondelpark ja World Trade Center (toimistorakennus) ovat myös 10 kilometrin päässä.