COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Hoofddorp
Matkaopas

Hoofddorp on loistava tukikohta, josta voi tehdä päiväretkiä muihin Randstadin alueen kaupunkeihin.

Hoofddorpista on lyhyt matka kaikkialle, ja se tarjoaa runsaasti tekemistä ja nähtävää kaikille. Voit viettää päivän ostoksilla Amsterdamissa ja iltapäivän rennosti Zandvoortin rannalla ja lopuksi voit nauttia illallisen Haarlemissa.

Hoofddorp on rakennettu vedeltä 1800-luvulla vallatulle alueelle, entisen Haarlemmermeerjärven paikalle. Koska järvi laajeni ja alkoi lähestyä Amsterdamin kaupunkia, se päätettiin kuivattaa vuonna 1850. Uudelle maalle perustettiin Venneperdorpin ja Kruisdorpin kylät, jotka nimettiin myöhemmin Hoofddorpiksi.

Ostosmahdollisuudet ovat hyvät myös Hoofddorpissa, vaikka se onkin vain kivenheiton päässä Amsterdamin Kalverstraatista ja De 9 Stratjesista. Vietä mukava ilta Jordaanissa ja palaa illaksi majapaikkaasi Hoofddorpissa.

Luonnosta pitävät voivat viettää päivän Zandvoortin rannalla tai suunnata linturetkelle Nationaal Park Zuid-Kennemerland -kansallispuistoon. Ne, jotka haluavat pysytellä lähellä Hoofddorpia, voivat vuokrata pyörän ja lähteä Westeinderplassenjärvelle veneilemään.

Hoofddorp on pieni kaupunki, johon on helppo tutustua jalkaisin. Kaupunkilomalla Hoofddorpissa voi mainiosti viettää päivän pyöräillen tai kävellen lähiympäristössä.

Hieman kauemmaksi suuntautuville päiväretkille voi helposti lähteä julkisilla kulkuvälineillä. Kaupungissa on rautatieasema, ja sieltä on hyvät bussiyhteydet alueen muihin kaupunkeihin. Jätä auto Hoofddorpiin ja käytä julkista liikennettä, sillä pysäköinti Haarlemissa, Amsterdamissa ja monissa muissa kaupungeissa on hyvin kallista.

Hoofddorp sijaitsee keskellä Randstadia, joten sinne pääsee helposti sekä julkisen liikenteen kulkuvälineillä että omalla autolla. Calais'ta matka Hoofddorpiin kestää autolla noin neljä tuntia. Ruuhkat voivat vaikuttaa matka-aikaan. Jos lennät Amsterdamiin, matka Hoofddorpiin Schipholin lentoasemalta onnistuu junalla viidessä minuutissa.

Mitä sitten lomallasi haluatkin tehdä, majoittuminen Hoofddorpiin tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua alueen kulttuuriin ja tehdä monenlaisia hauskoja asioita.

Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Novotel Amsterdam Schiphol Airport
4 out of 5
Taurusavenue 12, Hoofddorp
Hinta on 71 € per yö ajalle 2. huhtik. viiva 3. huhtik.

Winkelcentrum Vier Meren -ostoskeskus on 1,9 kilometrin ja Business Park Schiphol-Rijk (liikealue) on 4,8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ...

4.5/5Wonderful! (995 arvostelua)

"Amsterdamin päivä lippu riitä kuljettamaan hoofdorpiin asti. Suihkun lattiakaivo ei vedä, kerroin tästä muttei asia korjautunut. Muuten laatu ja palvelu on priimaa."…"

Arvosteltu 18.7.2019

Novotel Amsterdam Schiphol Airport
Hyatt Place Amsterdam Airport
Hyatt Place Amsterdam Airport
4 out of 5
Rijnlanderweg 800, Hoofddorp
Hinta on 71 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

World Trade Center Schiphol Airport on 4,9 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. ...

4.4/5Excellent! (1,357 arvostelua)
Hotelli lähellä lentokenttää

"Hotelli oli edullinen ja aivan läjellä lentokenttää. Lentomelu ei kuitenkaan kuulunut ollenkaan sisälle. Parivuoteessa oli yhteinen peitto joka oliminusta hankalaa!! 12-vuotiaalla oli viltti+lakana joka oli myöskään ollut ylevä nukkumiskokemus. Mutta huoneet olivat siistejä, ilmastointi oli hyvä ..."…"

Arvosteltu 7.8.2019

Hyatt Place Amsterdam Airport
NinetyNine Hotel Amsterdam Airport
NinetyNine Hotel Amsterdam Airport
3.5 out of 5
Kruisweg 601, Hoofddorp
Hinta on 66 € per yö ajalle 8. maalisk. viiva 9. maalisk.

World Trade Center Schiphol Airport on 4,2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Aalsmeerin kukkahuutokauppa ja Amsterdamse ...

5/5Exceptional! (5 arvostelua)
Grote klasse

"Super top hotel. Mooi. Netjes. Vriendelijk personeel"…"

Arvosteltu 4.1.2021

NinetyNine Hotel Amsterdam Airport
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Hyde Park Residence Amsterdam Airport
Hyde Park Residence Amsterdam Airport
3.5 out of 5
222 Jupiterstraat, Hoofddorp, NH

Leidseplein, Van Goghin museo ja Heineken Experience sijaitsevat 25 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta huoneistohotellista. Rembrandtplein ...

3.4/5Good! (19 arvostelua)
Would not recommend this hotek

"Expectation does not match reality. Hotel is very basic with a lack of amenities. Would recommend to pay a bit extra to get a much nicer location.!"…"

Arvosteltu 14.2.2020

Hyde Park Residence Amsterdam Airport
Spacious Luxury Studio With Netflix Near & AMS
Spacious Luxury Studio With Netflix Near & AMS
18006 Graan voor Visch, Hoofddorp, Pohjois-Hollanti
Hinta on 92 € per yö ajalle 11. maalisk. viiva 12. maalisk.

World Trade Center Schiphol Airport, Aalsmeerin kukkahuutokauppa ja Amsterdamse Bos -puisto ovat 15 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta ...

5/5Exceptional! (1 arvostelu)
Prachtige kamer

"Wij hebben hartstikke genoten in deze mooie kamer. In de keuken is alles aanwezig, de koelkast is zelfs gevuld. De badkamer zag er netjes en schoon uit. De gastheer was ontzettend vriendelijk en vroeg elke ochtend of de koelkast nog aangevuld kon worden."…"

Arvosteltu 16.10.2020

Spacious Luxury Studio With Netflix Near & AMS
Jabaki Red Studio
Jabaki Red Studio
3 Beemsterstraat, Red Studio, Hoofddorp, Pohjois-Hollanti
Hinta on 81 € per yö ajalle 11. maalisk. viiva 12. maalisk.

World Trade Center Schiphol Airport, Aalsmeerin kukkahuutokauppa ja Sloterpark ja Sloterplas ovat 15 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Frans Hals ...

Jabaki Red Studio
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Hoofddorp

Arvostelut – Hoofddorp

4

Huippukohde

5 - Loistava
3
5 - Loistava 33.333333333333336%
4 - Hyvä
3
4 - Hyvä 33.333333333333336%
3 - OK
3
3 - OK 33.333333333333336%
2 - Pettymys
0
2 - Pettymys 0%
1 - Hirveä
0
1 - Hirveä 0%

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

18. syysk. 2019

Hienot juoksumaisemat

4/5 - Hyvä

Lauri

21. huhtik. 2019

Bussi yhteydet 5-10 min kävelymatkan päässä, helppo löytää ja bussit kulkevat lentokentän kautta keskustaan, päivälippu 11.50 €, vain bussiin ei siis Amsterdam sisäisiin.

Kohteen Hoofddorp lähellä sijaitsevat kaupungit