Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pala-Un vesiputoukset

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pala-Un vesiputoukset. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pala-Un vesiputoukset, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pala-Un vesiputoukset paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pala-Un vesiputoukset upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pala-Un vesiputoukset? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pala-Un vesiputoukset lähellä kohdetta Pala-Un vesiputoukset. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pala-Un vesiputoukset, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 129 majoitusliikettä kohteen Pala-Un vesiputoukset lähellä
Orchard Pa La U 86 €
Orchard Pa La U

Orchard Pa La U

233 Moo.2, Pa Daeng, Kaengkrajan, Kaeng Krachan, Phetchaburin provinssi
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Kaeng Krachanin kansallispuisto on 6,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Pala-Un vesiputoukset ja Pa La-u sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Wat Huay Mongkol ja Black Mountain Water Park ovat myös 52 kilometrin päässä.

  BaanSom@Palau
  BaanSom@Palau

  BaanSom@Palau

    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kaeng Krachanin kansallispuisto, Pala-Un vesiputoukset ja Pa La-u ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Wat Huay Mongkol ja Black Mountain Water Park ovat myös 52 kilometrin päässä.

   Baandin Huaiphung Resort 36 €
   Baandin Huaiphung Resort

   Baandin Huaiphung Resort

   73 Moo. 10 Huaysatyai, Hua Hin
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kaeng Krachanin kansallispuisto on 3,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Pala-Un vesiputoukset ja Pa La-u sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Wat Huay Mongkol ja Hua Hin Hillsin viinitila ovat myös 52 kilometrin päässä.

    Ingkhao Glamping Resort Huahin 25 €
    Ingkhao Glamping Resort Huahin

    Ingkhao Glamping Resort Huahin

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hua Hin Hillsin viinitila, Kaeng Krachanin kansallispuisto ja Wat Huay Mongkol ovat 25 kilometrin päässä tästä hotellista. Pala-Un vesiputoukset ja Black Mountain Water Park ovat myös 32 kilometrin päässä.

     Baan Nakara
     Baan Nakara

     Baan Nakara

       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Hua Hin Hillsin viinitila on 6,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Wat Huay Mongkol ja Kaeng Krachanin kansallispuisto sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Pala-Un vesiputoukset ja Hua Hinin kelluvat markkinat ovat myös 40 kilometrin päässä.

      Rai Fahpratan Home and Garden 37 €
      Rai Fahpratan Home and Garden

      Rai Fahpratan Home and Garden

      153 Moo 10 Soi 15 Nong Phlab, Hua Hin, Phetchaburin provinssi
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hua Hin Hillsin viinitila, Wat Huay Mongkol ja The Majestic Creek Country Club sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Black Mountain Water Park ja Black Mountain Golf Club ovat myös 25 kilometrin päässä.

       Gorilla Hills Hua Hin Hotel
       Gorilla Hills Hua Hin Hotel

       Gorilla Hills Hua Hin Hotel

         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Hua Hin Hillsin viinitila on 9,1 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Wat Huay Mongkol ja The Majestic Creek Country Club sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Black Mountain Water Park ja Hua Hinin kelluvat markkinat ovat myös 25 kilometrin päässä.

        Baan Maka Nature Lodge 37 €
        Baan Maka Nature Lodge

        Baan Maka Nature Lodge

        84 Moo 8, Song Pe Nong, Kaeng Krachan, Phetchaburin provinssi
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Kaeng Krachanin kansallispuisto on 1,7 kilometrin ja Song Phi Nongin wat-luostari on 14,5 kilometrin päässä tästä majatalosta. Kaeng Krachanin Country Club ja Chang Hua Mun Royal Initiative Projectin ulkoalue ovat myös 25 kilometrin päässä.