Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pala-Un vesiputoukset

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pala-Un vesiputoukset. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pala-Un vesiputoukset, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pala-Un vesiputoukset paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pala-Un vesiputoukset upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pala-Un vesiputoukset? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pala-Un vesiputoukset lähellä kohdetta Pala-Un vesiputoukset. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pala-Un vesiputoukset, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 98 hotellia lähellä kohdetta Pala-Un vesiputoukset
Orchard Pa La U

Orchard Pa La U

233 Moo.2, Pa Daeng, Kaengkrajan, Kaeng Krachan
5,0
/ 5 (1 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Tämä hotelli on samalla alueella kuin Pa La-u ja Pala-Un vesiputoukset. Alueella sijaitsee myös Hua Hin Hillsin viinitila.

BaanSom@Palau

BaanSom@Palau

98 Moo 11, Tumbol Huaysat Yai, Hua Hin
3.0 kautta 5.0

Tämä hotelli on samalla alueella kuin Pa La-u. Alueella sijaitsee myös Pala-Un vesiputoukset ja Hua Hin Hillsin viinitila.

Baandin Huaiphung Resort

Baandin Huaiphung Resort

73 Moo. 10 Huaysatyai, Hua Hin
4,0
/ 5 (1 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Pa La-u on 16,5 kilometrin päässä tästä hotelli. Pala-Un vesiputoukset ja Wat Huay Mongkol sijaitsevat 52 kilometrin päässä.

Ingkhao Glamping Resort Huahin

Ingkhao Glamping Resort Huahin

218 Moo 5, Baan Makha-Si-Song, Hua Hin
3.5 kautta 5.0

Tämä hotelli on samalla alueella kuin Hua Hin Hillsin viinitila. Alueella sijaitsee myös Wat Huay Mongkol ja The Majestic Creek Country Club.

Baan Nakara

Baan Nakara

MOO.4 PETKASAME RD. T.WANGPONG, PRACHUAPKHIRIKHAN
3.0 kautta 5.0

Hotelli, jonka lähellä on Hua Hin Hillsin viinitila. Alueella sijaitsee myös Wat Huay Mongkol ja The Majestic Creek Country Club.

Gorilla Hills Hua Hin Hotel

Gorilla Hills Hua Hin Hotel

288 Moo 7, Nerntakian Village, Nongplub, Hua Hin
3,8
/ 5 (4 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Wat Huay Mongkol on 9,2 kilometrin ja The Majestic Creek Country Club on 15,5 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta lomakeskus. Black Mountain Water Park ja Black Mountain Golf Club ovat myös 25 kilometrin päässä.

Farpratan Home and Garden

Farpratan Home and Garden

153 Moo 10 Soi 15 Nong Phlab, Hua Hin
3.5 kautta 5.0

Tämä hotelli on samalla alueella kuin Hua Hin Hillsin viinitila ja Wat Huay Mongkol. Alueella sijaitsee myös The Majestic Creek Country Club ja Black Mountain Water Park.

Kapookdin

Kapookdin

35 Moo.5, Khao Kra Puk, Tha Yang
3.5 kautta 5.0

Tämä hotelli on samalla alueella kuin Chang Hua Mun Royal Initiative Projectin ulkoalue. Alueella sijaitsee myös Wildlife Friends Foundation Thailandin rauhoitettu alue ja Springfield Village Golf Club.