Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Piazza del Plebiscito

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Piazza del Plebiscito. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Piazza del Plebiscito, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Piazza del Plebiscito paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Piazza del Plebiscito upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Piazza del Plebiscito? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Piazza del Plebiscito lähellä kohdetta Piazza del Plebiscito. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Piazza del Plebiscito, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 563 majoitusliikettä kohteen Piazza del Plebiscito lähellä
Grand Hotel Santa Lucia 158 €
Grand Hotel Santa Lucia

Grand Hotel Santa Lucia

Via Partenope 46, Napoli, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Via Partenope ja Lungomare Caracciolo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Castel dell'Ovo ja Via Chiaia ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Napoli Piazza Amedeon asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  UNAHOTELS Napoli 92 €
  UNAHOTELS Napoli

  UNAHOTELS Napoli

  Piazza Garibaldi, 9/10, Napoli, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Piazza Giuseppe Garibaldi (aukio) ja Spaccanapoli sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Napolin metro ja Universita' degli Studi di Napoli Federico II ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Porta Nolanan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Piazza Garibaldin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Artemisia Domus 97 €
   Artemisia Domus

   Artemisia Domus

   13 Via dei Carrozzieri a Monteoliveto, Napoli
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Santa Chiaran basilika ja Sanseveron kappelin museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta majatalosta. San Gregorio Armenon kirkko ja Galleria Umberto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Danten asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Royal Continental Hotel Naples 149 €
    Royal Continental Hotel Naples

    Royal Continental Hotel Naples

    Via Partenope 38-44, Napoli, NA
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Castel dell'Ovo, Kuninkaallinen palatsi ja Teatro di San Carlo (teatteri) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galleria Umberto ja Molo Beverellon satama ovat myös 2 kilometrin päässä. Toledon asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Napoli Piazza Amedeon asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

     Pretaloger
     Pretaloger

     Pretaloger

     Via Giuseppe Verdi 18, Napoli, NA
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Via Toledon ostoskatu, Galleria Umberto ja Teatro di San Carlo (teatteri) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Piazza del Plebiscito ja Castel Nuovo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Danten asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Decumani Hotel De Charme 99 €
      Decumani Hotel De Charme

      Decumani Hotel De Charme

      Via San Giovanni Maggiore, Pignatelli 15, Napoli, NA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Monastero di Santa Chiara (luostari) ja Spaccanapoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Napolin satama ja Universita' degli Studi di Napoli Federico II ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Danten asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Toledon asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Napoli Great View B&B 73 €
       Napoli Great View B&B

       Napoli Great View B&B

       Via Guglielmo Melisurgo 15, Napoli, NA
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Molo Beverellon satama, Galleria Umberto ja Teatro di San Carlo (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Kuninkaallinen palatsi ja Santa Chiaran basilika ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Danten asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel San Francesco Al Monte 144 €
        Hotel San Francesco Al Monte

        Hotel San Francesco Al Monte

        Corso Vittorio Emanuele 328, Napoli, NA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Spaccanapoli, Piazza del Plebiscito ja Via Chiaia sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Galleria Umberto ja Teatro di San Carlo (teatteri) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Toledon asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montesanton asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.