Pohjois-Eurooppa matkavinkit

Matkaopas
Lontoo featuring kaupunki, patsas tai veistos ja monumentti

Discover neighborhoods in Pohjois-Eurooppa

Carnaby Street johon kuuluu tori sekä suuri ryhmä ihmisiä

Lontoon keskusta

5/5(1 arvostelu alueesta)

Lontoon keskusta tarjoaa suosittuja nähtävyyksiä, joihin kuuluvat Trafalgar Square ja Piccadilly Circus. Läheiset Charing Crossin metroasema ja Leicester Squaren metroasema takaavat, että kaupunkiin on helppoa tutustua. Täällä ollessa kannattaa myös nauttia alueen kiehtovista museoista, jokimaisemiin ja maineikkaista taidegallerioista.

Lontoon keskusta
Nyhavn featuring yökuvat, venesatama ja kaupunki

Kööpenhaminan keskusta

4/5(339 arvostelua alueesta)

Kööpenhaminan keskusta tunnetaan kuvankauniista puutarhoista, kiehtovista rantanäköaloista ja suosituista kaupoista. Myös suositut nähtävyydet, kuten Nyhavn ja Kööpenhaminan Tivoli, ovat näkemisen arvoisia. Läheiset Kongens Nytorvin asema ja Gammel Strandin asema takaavat, että kaupunkiin on helppoa tutustua.

Kööpenhaminan keskusta
Default Image

Tukholman keskusta

Tukholman keskusta tunnetaan kiehtovista museoista ja suosituista kaupoista. Muuta tekemistä ja näkemistä tarjoavat Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Kungsträdgården, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema ja T-Centralen Spårv Tram Stop takaavat, että voit tutustua kaupunkiin myös laajemmin.

Tukholman keskusta
Old Jameson Distillery featuring baari, sisäkuvat ja perintökohteet

Dublinin keskusta

4/5(121 arvostelua alueesta)

Dublinin keskusta tarjoaa suosittuja nähtävyyksiä, joihin kuuluvat St. Stephen's Green ja Croke Park. Läheiset Jervisin asema ja Dominick Tram Stop takaavat, että kaupunkiin on helppoa tutustua. Täällä ollessa kannattaa myös nauttia alueen loistavasta yöelämästä, kiehtovista museoista ja upeasta elävästä musiikista.

Dublinin keskusta
Oslon kaupungintalo joka esittää lahti tai satama, hallintorakennus ja kaupunki

Oslon kaupungin keskusta

4/5(91 arvostelua alueesta)

Kiehtovista museoista tunnettu Oslon kaupungin keskusta tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Parlamentti. Ja jos olet kiinnostunut tutustumaan myös lähiseudun tarjontaan, Christiania Torvin asema ja Wessels Plassin asema tekevät siitä helppoa.

Oslon kaupungin keskusta
Englischer Garten joka esittää puutarha ja joki tai puro

Münchenin keskusta

Münchenin keskusta tunnetaan upeista olutpanimoista ja suosituista kaupoista. Muuta tekemistä ja näkemistä tarjoavat Marienplatz ja Frauenkirche, ja Lenbachplatzin raitiovaunupysäkki ja Karlsplatzin (Stachus) juna-asema takaavat, että voit tutustua kaupunkiin myös laajemmin.

Münchenin keskusta