Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pohjoismainen museo (Nordiska museet)

Tutustu ruotsalaisen yhteiskunnan kehitykseen aina 1500-luvulta tähän päivään. Näe vanhoja huonekaluja ja valokuvia sekä tutustu näyttelyihin, jotka esittelevät juhlaperinteitä ja saamelaiskulttuuria.

Pohjoismaisessa museossa voit perehtyä ruotsalaiseen kulttuuriin aina 1500-luvulta nykypäivään. Tässä Artur Hazeliuksen 1800-luvun lopulla perustamassa museossa oli aluksi kansanperinnettä esitteleviä esineitä, kuten vaatteita, huonekaluja ja valokuvia. Nykyään museossa on yli miljoona esinettä ja noin 7 miljoonaa valokuvaa.

Museon pääsalissa näet Ruotsin Tanskan vallan alaisuudesta irrottaneen ja Ruotsin itsenäiseksi valtioksi julistaneen kuningas Kustaa Vaasan patsaan. Kattauksia esittelevässä näyttelyssä näet esimerkiksi 1600-luvun koristeellisen juhlasalin ja 1700-luvun teekutsukattauksen. Sisustusnäyttelyssä näet ruotsalaisen sisustustyylin muutoksen 1800-luvun lopulta vuosituhannen vaihteeseen. Mikkel Ørstedholmin valokuvat esittelevät ruotsalaiskotien sisustustyylejä eri aikakausilta.

Katso myös juhlaperinteitä esittelevä näyttely, joka esittelee ruotsalaisia juhlia ja festivaaleja. Esimerkiksi juhannusperinteen historiaan voit tutustua täällä. Sápmi-näyttelyssä voit perehtyä ruotsalaiseen saamelaiskulttuuriin. Yli 20 000 ruotsalaista kuuluu Ruotsin saamelaisväestöön.

Kirjallisuuden ystävät viihtyvät August Strindberg -näyttelyssä. Strindberg oli kiistelty ruotsalainen näytelmäkirjailija ja taiteilija, joka oli myös tämän museon perustajan ystävä. Tutustu Strindbergin näytelmien alkuperäiskäsikirjoituksiin, kirjailijasta otettuihin valokuviin ja näe hänen vanha tupakkatakkinsa.

Djurgårdenissa sijaitsevaan Pohjoismaiseen museoon on Tukholman keskustasta 10 minuutin ajomatka. Alueella on rajoitetusti maksullisia pysäköintipaikkoja. Voit matkustaa museolle kätevästi myös raitiovaunulla Sergelin torilta. Kävelymatka Kungsträdgårdenista kaupungin keskustasta kestää 20 minuuttia.

Museo on avoinna joka päivä tiettyjä juhlapyhiä lukuun ottamatta. Tarkista aukioloajat museon verkkosivuilta. Maksuton englanninkielinen audio-opastus on saatavana museon sisäänkäynnistä. Alle 18-vuotiaat pääsevät sisään maksutta. Syyskuusta toukokuuhun museoon on ilmainen sisäänpääsy keskiviikkoiltaisin.


Alueen Pohjoismainen museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 513 majoitusliikettä kohteen Pohjoismainen museo lähellä
At Six 152 €
At Six

At Six

Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel C Stockholm 80 €
  Hotel C Stockholm

  Hotel C Stockholm

  Vasaplan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman suurkirkko (Storkyrkan) ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 2 kilometrin päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman keskusasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 97 €
   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Vasagatan 1, Tukholma
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hobo 88 €
    Hobo

    Hobo

    Brunkebergstorg 4, Tukholma, Stockholms Laen
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Ruotsin kuninkaallinen ooppera, NK-tavaratalo (Nordiska Kompaniet) ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Waterfront Hotel 102 €
     Radisson Blu Waterfront Hotel

     Radisson Blu Waterfront Hotel

     Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      First Hotel Reisen 106 €
      First Hotel Reisen

      First Hotel Reisen

      Skeppsbron 12, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Nobel-museo, Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hôtel Stockholm 233 €
       Grand Hôtel Stockholm

       Grand Hôtel Stockholm

       Södra Blasieholmshamnen 8, Tukholma
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ruotsin kansallismuseo, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja ABBA-museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Kungsträdgårdenin T-Bana-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Downtown Camper by Scandic 133 €
        Downtown Camper by Scandic

        Downtown Camper by Scandic

        Brunkebergstorg 9, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.