Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

St. Paul's Cathedral

Vieraile tässä katedraalissa ja tutustu Lontoon kuuluisimman kirkon ja sen kaupungin yläpuolelle kohoavan barokkikupolin historiaan.

St. Paul’s Cathedral on 1600-luvulla rakennettu barokkikirkko, joka on ehdottomasti yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä. Se on Britannian tunnetuimman arkkitehdin Sir Christopher Wrenin kuuluisin taidonnäyte. Katedraali sijaitsee muutoin tasaisen Lontoon korkeimmalla kohdalla Ludgate Hillillä. Sen korkein huippu on 111,6 metrin korkeudessa. Katedraalissa järjestetään valtiollisia hautajaisia, häitä ja muita seremonioita.

Ihastele suuren katedraalin barokkityyliä. Katso ylös kohti keskikupolia, joka kohoaa korkealle katedraalin muiden osien ja koko kaupungin ylle. Kupoli on saanut vaikutteita Michelangelon Vatikaanissa sijaitsevan Pietarinkirkon kupolista. Kupoli näkyy lähes kaikkialle kaupunkiin.

Tarkastele läheltä katedraalin läntisen julkisivun koristeluja. Ihastele jykeviä kellotorneja, jotka kohoavat pääsisäänkäynnin kummallakin puolella. Katsele myös sisäänkäynnin edessä olevia kymmentä pylväsparia.

Sisällä kirkossa vaikutuksen tekevät korkeat holvikaaret ja pylväät. Katsele kirkon taideteoksia, kuten veistoksia, maalauksia ja metallitöitä. Näe entiselle valtiomiehelle ja sotilaalle Wellingtonin herttualle omistettu suuri ratsastajamonumentti.

Tutustu kirkkoon oppaan johdolla tai kuuntele audio-opastusta omaan tahtiisi. Katedraali on avoinna turisteille aamusta myöhäiseen iltapäivään muina päivinä paitsi sunnuntaina.

Katedraalin rakentaminen oli osa kaupungin jälleenrakentamista vuoden 1666 Lontoon suuren tulipalon jälkeen. Suurten sotasankareiden, kuten Horatio Nelsonin ja Winston Churchillin, sekä entisen pääministerin Margaret Thatcherin hautajaiset olivat tässä katedraalissa. Muita merkittäviä katedraalissa järjestettyjä tapahtumia ovat olleet Charlesin ja Dianan häät sekä kuningatar Elisabet II:n valtaannousun 60-vuotisjuhla.

St. Paul’s Cathedral sijaitsee keskellä Lontoota vain muutaman korttelin päässä Thames-joesta pohjoiseen. Sen ympäristössä on useita Lontoon metron asemia. Katedraalille pääsee myös usean linjan busseilla sekä vesibussilla Thamesia pitkin.


Alueen Pyhän Paavalin katedraali opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 13 237 majoitusliikettä kohteen Pyhän Paavalin katedraali lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 184 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Club Quarters Hotel, St. Paul's 104 €
  Club Quarters Hotel, St. Paul's

  Club Quarters Hotel, St. Paul's

  24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Tower Hotel 138 €
   The Tower Hotel

   The Tower Hotel

   St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Strand Palace Hotel 183 €
    The Strand Palace Hotel

    The Strand Palace Hotel

    372 The Strand, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Leonardo Royal London St Paul’s 172 €
     Leonardo Royal London St Paul’s

     Leonardo Royal London St Paul’s

     10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Leonardo Royal London City 126 €
      Leonardo Royal London City

      Leonardo Royal London City

      8-14 Cooper's Row, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lontoon Tower ja Tower Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Borough Market (tori) ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Point A Hotel London Shoreditch 74 €
       Point A Hotel London Shoreditch

       Point A Hotel London Shoreditch

       8-10 Paul Street, Lontoo, Englanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Liverpool Street, Barbican Arts Centre ja The Gherkin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lontoon museo ja Royal Exchange (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Old Streetin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Moorgaten metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Marlin Waterloo 147 €
        Marlin Waterloo

        Marlin Waterloo

        111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.