Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

St. Paul's Cathedral

Vieraile tässä katedraalissa ja tutustu Lontoon kuuluisimman kirkon ja sen kaupungin yläpuolelle kohoavan barokkikupolin historiaan.

St. Paul’s Cathedral on 1600-luvulla rakennettu barokkikirkko, joka on ehdottomasti yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä. Se on Britannian tunnetuimman arkkitehdin Sir Christopher Wrenin kuuluisin taidonnäyte. Katedraali sijaitsee muutoin tasaisen Lontoon korkeimmalla kohdalla Ludgate Hillillä. Sen korkein huippu on 111,6 metrin korkeudessa. Katedraalissa järjestetään valtiollisia hautajaisia, häitä ja muita seremonioita.

Ihastele suuren katedraalin barokkityyliä. Katso ylös kohti keskikupolia, joka kohoaa korkealle katedraalin muiden osien ja koko kaupungin ylle. Kupoli on saanut vaikutteita Michelangelon Vatikaanissa sijaitsevan Pietarinkirkon kupolista. Kupoli näkyy lähes kaikkialle kaupunkiin.

Tarkastele läheltä katedraalin läntisen julkisivun koristeluja. Ihastele jykeviä kellotorneja, jotka kohoavat pääsisäänkäynnin kummallakin puolella. Katsele myös sisäänkäynnin edessä olevia kymmentä pylväsparia.

Sisällä kirkossa vaikutuksen tekevät korkeat holvikaaret ja pylväät. Katsele kirkon taideteoksia, kuten veistoksia, maalauksia ja metallitöitä. Näe entiselle valtiomiehelle ja sotilaalle Wellingtonin herttualle omistettu suuri ratsastajamonumentti.

Tutustu kirkkoon oppaan johdolla tai kuuntele audio-opastusta omaan tahtiisi. Katedraali on avoinna turisteille aamusta myöhäiseen iltapäivään muina päivinä paitsi sunnuntaina.

Katedraalin rakentaminen oli osa kaupungin jälleenrakentamista vuoden 1666 Lontoon suuren tulipalon jälkeen. Suurten sotasankareiden, kuten Horatio Nelsonin ja Winston Churchillin, sekä entisen pääministerin Margaret Thatcherin hautajaiset olivat tässä katedraalissa. Muita merkittäviä katedraalissa järjestettyjä tapahtumia ovat olleet Charlesin ja Dianan häät sekä kuningatar Elisabet II:n valtaannousun 60-vuotisjuhla.

St. Paul’s Cathedral sijaitsee keskellä Lontoota vain muutaman korttelin päässä Thames-joesta pohjoiseen. Sen ympäristössä on useita Lontoon metron asemia. Katedraalille pääsee myös usean linjan busseilla sekä vesibussilla Thamesia pitkin.


Alueen Pyhän Paavalin katedraali opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 343 majoitusliikettä kohteen Pyhän Paavalin katedraali lähellä
Leonardo Royal London St Paul’s 107 €
Leonardo Royal London St Paul’s

Leonardo Royal London St Paul’s

10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Tower Bridge ja British Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Plaza Westminster Bridge London 153 €
  Park Plaza Westminster Bridge London

  Park Plaza Westminster Bridge London

  200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   ME London 216 €
   ME London

   ME London

   336-337 The Strand, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Lyceum Theatre, The Strand ja Aldwych Theatre. Covent Garden Market ja Royal Opera House ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Templen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Leman Locke 120 €
    Leman Locke

    Leman Locke

    15 Leman St, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     The Gherkin ja Tower Bridge sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Lontoon Tower ja London Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Aldgate Eastin metroasema ja Aldgaten metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Kings Wardrobe Serviced Apartments by BridgeStreet 140 €
     The Kings Wardrobe Serviced Apartments by BridgeStreet

     The Kings Wardrobe Serviced Apartments by BridgeStreet

     6 Wardrobe Place, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Paavalin katedraali ja Bankenviertel sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. The Strand ja Tate Modern ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja City Thameslinkin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Shangri La Hotel At The Shard London 436 €
      Shangri La Hotel At The Shard London

      Shangri La Hotel At The Shard London

      31 St Thomas Street, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Borough Market (tori), London Bridge ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Globe Theatre (teatteri) ja Tate Modern ovat myös 2 kilometrin päässä. London Bridgen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja London Bridgen metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Leonardo Royal London Tower Bridge 79 €
       Leonardo Royal London Tower Bridge

       Leonardo Royal London Tower Bridge

       45 Prescot Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tower Bridge ja Lontoon Tower sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Borough Market (tori) ja Lontoon museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Aldgate Eastin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Apex Temple Court Hotel 109 €
        Apex Temple Court Hotel

        Apex Temple Court Hotel

        1-2 Serjeants Inn, Fleet Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Strand ja Bankenviertel sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Paavalin katedraali ja Aldwych Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. City Thameslinkin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Blackfriarsin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.