Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

St. Paul's Cathedral

Vieraile tässä katedraalissa ja tutustu Lontoon kuuluisimman kirkon ja sen kaupungin yläpuolelle kohoavan barokkikupolin historiaan.

St. Paul’s Cathedral on 1600-luvulla rakennettu barokkikirkko, joka on ehdottomasti yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä. Se on Britannian tunnetuimman arkkitehdin Sir Christopher Wrenin kuuluisin taidonnäyte. Katedraali sijaitsee muutoin tasaisen Lontoon korkeimmalla kohdalla Ludgate Hillillä. Sen korkein huippu on 111,6 metrin korkeudessa. Katedraalissa järjestetään valtiollisia hautajaisia, häitä ja muita seremonioita.

Ihastele suuren katedraalin barokkityyliä. Katso ylös kohti keskikupolia, joka kohoaa korkealle katedraalin muiden osien ja koko kaupungin ylle. Kupoli on saanut vaikutteita Michelangelon Vatikaanissa sijaitsevan Pietarinkirkon kupolista. Kupoli näkyy lähes kaikkialle kaupunkiin.

Tarkastele läheltä katedraalin läntisen julkisivun koristeluja. Ihastele jykeviä kellotorneja, jotka kohoavat pääsisäänkäynnin kummallakin puolella. Katsele myös sisäänkäynnin edessä olevia kymmentä pylväsparia.

Sisällä kirkossa vaikutuksen tekevät korkeat holvikaaret ja pylväät. Katsele kirkon taideteoksia, kuten veistoksia, maalauksia ja metallitöitä. Näe entiselle valtiomiehelle ja sotilaalle Wellingtonin herttualle omistettu suuri ratsastajamonumentti.

Tutustu kirkkoon oppaan johdolla tai kuuntele audio-opastusta omaan tahtiisi. Katedraali on avoinna turisteille aamusta myöhäiseen iltapäivään muina päivinä paitsi sunnuntaina.

Katedraalin rakentaminen oli osa kaupungin jälleenrakentamista vuoden 1666 Lontoon suuren tulipalon jälkeen. Suurten sotasankareiden, kuten Horatio Nelsonin ja Winston Churchillin, sekä entisen pääministerin Margaret Thatcherin hautajaiset olivat tässä katedraalissa. Muita merkittäviä katedraalissa järjestettyjä tapahtumia ovat olleet Charlesin ja Dianan häät sekä kuningatar Elisabet II:n valtaannousun 60-vuotisjuhla.

St. Paul’s Cathedral sijaitsee keskellä Lontoota vain muutaman korttelin päässä Thames-joesta pohjoiseen. Sen ympäristössä on useita Lontoon metron asemia. Katedraalille pääsee myös usean linjan busseilla sekä vesibussilla Thamesia pitkin.


Alueen Pyhän Paavalin katedraali opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 996 majoitusliikettä kohteen Pyhän Paavalin katedraali lähellä
Leonardo Royal London St Paul’s 157 €
Leonardo Royal London St Paul’s

Leonardo Royal London St Paul’s

10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pyhän Paavalin katedraali ja Lontoon Tower sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Coca-Cola London Eye ja Tower Bridge ovat myös 3 kilometrin päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Tower Hotel 97 €
  The Tower Hotel

  The Tower Hotel

  St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Club Quarters Hotel, St. Paul's 135 €
   Club Quarters Hotel, St. Paul's

   Club Quarters Hotel, St. Paul's

   24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Strand Palace Hotel 164 €
    The Strand Palace Hotel

    The Strand Palace Hotel

    372 The Strand, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Leonardo Royal London City 117 €
     Leonardo Royal London City

     Leonardo Royal London City

     8-14 Cooper's Row, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Lontoon Tower ja Tower Bridge sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Borough Market (tori) ja Pyhän Paavalin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Tower Hillin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tower Gatewayn DLR-liikenneasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Plaza Westminster Bridge London 174 €
      Park Plaza Westminster Bridge London

      Park Plaza Westminster Bridge London

      200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Leonardo Royal London Tower Bridge 117 €
       Leonardo Royal London Tower Bridge

       Leonardo Royal London Tower Bridge

       45 Prescot Street, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tower Bridge ja Lontoon Tower sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Borough Market (tori) ja Lontoon museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Aldgate Eastin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Apex Temple Court Hotel 141 €
        Apex Temple Court Hotel

        Apex Temple Court Hotel

        1-2 Serjeants Inn, Fleet Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Strand, Old Bailey (tuomioistuin) ja Pyhän Paavalin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. London Stock Exchange ja Aldwych Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. City Thameslinkin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Blackfriarsin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.