Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

St. Paul's Cathedral

Vieraile tässä katedraalissa ja tutustu Lontoon kuuluisimman kirkon ja sen kaupungin yläpuolelle kohoavan barokkikupolin historiaan.

St. Paul’s Cathedral on 1600-luvulla rakennettu barokkikirkko, joka on ehdottomasti yksi Lontoon kuuluisimmista maamerkeistä. Se on Britannian tunnetuimman arkkitehdin Sir Christopher Wrenin kuuluisin taidonnäyte. Katedraali sijaitsee muutoin tasaisen Lontoon korkeimmalla kohdalla Ludgate Hillillä. Sen korkein huippu on 111,6 metrin korkeudessa. Katedraalissa järjestetään valtiollisia hautajaisia, häitä ja muita seremonioita.

Ihastele suuren katedraalin barokkityyliä. Katso ylös kohti keskikupolia, joka kohoaa korkealle katedraalin muiden osien ja koko kaupungin ylle. Kupoli on saanut vaikutteita Michelangelon Vatikaanissa sijaitsevan Pietarinkirkon kupolista. Kupoli näkyy lähes kaikkialle kaupunkiin.

Tarkastele läheltä katedraalin läntisen julkisivun koristeluja. Ihastele jykeviä kellotorneja, jotka kohoavat pääsisäänkäynnin kummallakin puolella. Katsele myös sisäänkäynnin edessä olevia kymmentä pylväsparia.

Sisällä kirkossa vaikutuksen tekevät korkeat holvikaaret ja pylväät. Katsele kirkon taideteoksia, kuten veistoksia, maalauksia ja metallitöitä. Näe entiselle valtiomiehelle ja sotilaalle Wellingtonin herttualle omistettu suuri ratsastajamonumentti.

Tutustu kirkkoon oppaan johdolla tai kuuntele audio-opastusta omaan tahtiisi. Katedraali on avoinna turisteille aamusta myöhäiseen iltapäivään muina päivinä paitsi sunnuntaina.

Katedraalin rakentaminen oli osa kaupungin jälleenrakentamista vuoden 1666 Lontoon suuren tulipalon jälkeen. Suurten sotasankareiden, kuten Horatio Nelsonin ja Winston Churchillin, sekä entisen pääministerin Margaret Thatcherin hautajaiset olivat tässä katedraalissa. Muita merkittäviä katedraalissa järjestettyjä tapahtumia ovat olleet Charlesin ja Dianan häät sekä kuningatar Elisabet II:n valtaannousun 60-vuotisjuhla.

St. Paul’s Cathedral sijaitsee keskellä Lontoota vain muutaman korttelin päässä Thames-joesta pohjoiseen. Sen ympäristössä on useita Lontoon metron asemia. Katedraalille pääsee myös usean linjan busseilla sekä vesibussilla Thamesia pitkin.


Alueen Pyhän Paavalin katedraali opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 11 344 majoitusliikettä kohteen Pyhän Paavalin katedraali lähellä
The Tower Hotel 118 €
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tower Bridge, Lontoon Tower ja HMS Belfast (laivamuseo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tower Gatewayn DLR-liikenneasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tower Hillin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Sea Containers London 179 €
  Sea Containers London

  Sea Containers London

  20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Strand Palace Hotel 164 €
   The Strand Palace Hotel

   The Strand Palace Hotel

   372 The Strand, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Club Quarters Hotel, St. Paul's 138 €
    Club Quarters Hotel, St. Paul's

    Club Quarters Hotel, St. Paul's

    24 Ludgate Hill, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. City Thameslinkin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Blackfriarsin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Park Plaza Westminster Bridge London 161 €
     Park Plaza Westminster Bridge London

     Park Plaza Westminster Bridge London

     200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Leonardo Royal Hotel London St Paul's 197 €
      Leonardo Royal Hotel London St Paul's

      Leonardo Royal Hotel London St Paul's

      10 Godliman Street, Lontoo, Englanti
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pyhän Paavalin katedraali ja London Stock Exchange sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Old Bailey (tuomioistuin) ja Lontoon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Blackfriarsin metroasema ja St. Paul'sin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Marlin Waterloo 167 €
       Marlin Waterloo

       Marlin Waterloo

       111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Apex Temple Court Hotel 211 €
        Apex Temple Court Hotel

        Apex Temple Court Hotel

        1-2 Serjeants Inn, Fleet Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Strand, Old Bailey (tuomioistuin) ja Pyhän Paavalin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. London Stock Exchange ja Aldwych Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. City Thameslinkin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Blackfriarsin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.