Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Riian linna

Tänä iltana 18.6. - 19.6.
Tänä viikonloppuna 21.6. - 23.6.
Ensi viikonloppuna 28.6. - 30.6.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Riian linna

Näytä kaikki 291 majoitusliikettä kohteessa Riian linna

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Grand Palace Hotel - The Leading Hotels of the World
Grand Palace Hotel - The Leading Hotels of the World
5.0 kautta 5.087 m kohteesta Riian linna
Ilmainen peruutusoikeus
4,7/5 (389 arvostelua)
149 € per yö 2 hengelle

Erinomainen sijainti, varsin tasokas huone, hyvä siisteys, monipuolinen aamiainen. Pysäköinti ongelma, hotellilla neljä lähipysäköintilupaa, muuten tulee kävelyä.

Arvosteltu 13.5.2019
Neiburgs Hotel
Neiburgs Hotel
4.5 kautta 5.00,5 km kohteesta Riian linna
Ilmainen peruutusoikeus
4,7/5 (875 arvostelua)
142 € per yö 2 hengelle

Hotelli oli hyvällä paikalla vanhassa kaupungissa. Kävelymatkan päässä nähtävyyksistä. Kaunis kortteli. Korkean luokan hotelli. Saimme tilavan huoneen, jossa sohvaryhmä, jääkaappi, mikro ja keittomahdollisuuskin (emme käyttäneet mutta ihan uudet). Aamupala erinomainen, pärjäsimme sillä pitkälle iltapäivään. ...

Arvosteltu 4.2.2019
Rixwell Hotel Konventa Seta
Rixwell Hotel Konventa Seta
3.5 kautta 5.00,9 km kohteesta Riian linna
Ilmainen peruutusoikeus
4,0/5 (1 498 arvostelua)
55 € per yö 2 hengelle

Henkilökunta ystävällinen ja auttamiskykyinen. Aamiainen loistsva. Hotellin sijainti tosi hyvä.

Arvosteltu 16.3.2019
Old City Boutique Hotel
Old City Boutique Hotel
4.5 kautta 5.01 km kohteesta Riian linna
Ilmainen peruutusoikeus
4,3/5 (1 562 arvostelua)
65 € per yö 2 hengelle

Ihan hyvä hotelli, aamupala ei ala kovin aikaisin.

Arvosteltu 18.3.2019
Rixwell Old Riga Palace Hotel
Rixwell Old Riga Palace Hotel
4.0 kautta 5.01 km kohteesta Riian linna
Ilmainen peruutusoikeus
4,0/5 (1 762 arvostelua)
58 € per yö 2 hengelle

Ainut ongelma olui huoneen koko. Olisi ollut isompi kolmelle henkilölle.

Arvosteltu 31.1.2019
Wellton Centrum Hotel & Spa
Wellton Centrum Hotel & Spa
4.0 kautta 5.01,2 km kohteesta Riian linna
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (2 025 arvostelua)
92 € per yö 2 hengelle

Loistava sijainti vanhassa kaupungissa, kävellen pääsee kulkemaan helposti eri suuntiin

Arvosteltu 13.6.2019
Wellton Riverside SPA Hotel
Wellton Riverside SPA Hotel
4.0 kautta 5.00,9 km kohteesta Riian linna
Ilmainen peruutusoikeus
4,3/5 (74 arvostelua)
89 € per yö 2 hengelle

Kylpylä maksoi vaikka varatessa annettiin ymmärtää, että kylpylän käyttö sisältyy huoneen hintaan

Arvosteltu 23.5.2019
Historical Ekes Konvents 1435 Hotel
Historical Ekes Konvents 1435 Hotel
3.5 kautta 5.00,9 km kohteesta Riian linna
Ilmainen peruutusoikeus
3,9/5 (38 arvostelua)
61 € per yö 2 hengelle

Asiallinen ja miellyttävä respa, erinomainen sijainti, hyvä huone ja kaunis näköala, erinomainen aamiainen, mukava ruokailutila ja hyvä henkilökunta

Arvosteltu 25.2.2019
Grand Poet Hotel by Semarah
Grand Poet Hotel by Semarah
5.0 kautta 5.00,9 km kohteesta Riian linna
Ilmainen peruutusoikeus
4,8/5 (365 arvostelua)
148 € per yö 2 hengelle

Kaunis huone. Runsas aamiainen. Ystävällinen henkilökunta. Hyvä sijainti.

Arvosteltu 10.6.2019
Kartta

Hotellit lähellä Riian linnaa: Väinäjoen rannalla kohoava Riian linna on Latvian suurimpia linnoja ja maan presidentin virka-asunto. Linna on perustettu jo vuonna 1330, mutta nykyisen ulkoasunsa se sai pääosin 1600-luvulla. Riian linnan vierestä alkaa Unescon maailmanperintökohteeksi valittu Riian vanhakaupunki, jonka alueella on paitsi upeaa arkkitehtuuria myös lukuisia hotelleja. Etenkin kylmempinä vuodenaikoina Riiassa voi lomailla hyvinkin edullisesti.

Hotellit lähellä Riian linnaa –­­ vaihtoehtoja joka makuun

Yöpyminen lähellä Riian linnaa ei toden totta ole ainakaan vaihtoehdoista kiinni, sillä niitä alueella on melkeinpä liiaksi asti. Etenkin linnan kaakkoispuolella on kymmenittäin eritasoisia hotelleja, joista löytyy taatusti vaihtoehto jokaisen kukkarolle ja tarpeisiin. Kaikkein halvimmat hotellit lähellä Riian linnaa kannattaa usein sivuttaa, sillä jo paria kymppiä kalliimmalla täältä voi saada huomattavasti paremman majapaikan, jossa taso on usein jo melkoisen loistelias. Parhaimmillaan Riika on muiden Baltian maiden tapaan kesällä. Talvella on kylmää, mutta Riian linna ja vanhakaupunki tarjoavat toki silloinkin runsaasti nähtävää ja koettavaa.

Halvat hotellit lähellä Riian linnaa

Halpaa majoitusta tältä alueelta etsivä ei joudu pettymään. Tarjolla on lukemattomia edullisia hostelleja ja hotelleja sekä lisäksi omatoimimatkailijoille tarkoitettuja asuntoja. Halvimmillaan huoneen voi saada vain parilla kympillä.

Riian hotellihinnat ovat kautta linjan edullisia. Erityisen edullisia ovat kuitenkin kolmen ja neljän tähden hotellit. Etenkin kaikkein kovimman lomasesongin ulkopuolella moni niistä tarjoavaa nimittäin huoneita jopa puoleen hintaan, mikä voi pudottaa hinnat etenkin suomalaisittain todella houkuttelevalle tasolle. Mikäli tällaisia tarjouksia löytyy, niihin kannattaa ehdottomasti tarttua, sillä esimerkiksi hostellin ja neljän tähden hotellin välinen ero voi Latviassa olla todella tuntuva. Riian linnasta katsoen lähimmät edulliset hotellit löytyvät vanhankaupungin eteläosasta. Se on upeaa aluetta, jossa on runsaasti nähtävää ja lukemattomia ravintoloita ja baareja.

Luksushotellit lähellä Riian linnaa

Riian keskustasta ei luksushotelleja puutu. Yhteensä neljän ja viiden tähden hotelleja löytyy viitisenkymmentä, mitä on kaupungin väkiluvun huomioiden todella paljon. Lähin niistä sijaitsee aivan Riian linnan kynnyksellä, ja lukuisia muita on siellä täällä linnan viereisessä vanhassakaupungissa. Aivan linnan vieressä sijaitseva hotelli on luokiteltu kaikkein kovimpaan viiden tähden luokkaan, joten siltä voi ja pitää odottaa vain aivan parasta. Hotelli myös tuntuu vastaavan huutoon, sillä tarjolla on muun muassa täyden palvelun kylpylä sisäuima-altaineen, huikea kattoterassi, kuntokeskus sekä tietysti ravintola ja baari. Jos kaupungilla kävely on tehnyt olon kankeaksi, sitä voi halutessaan helpottaa vaikka tilaamalla huoneeseensa hierojan.

Hotellit lähellä Riian linnaa – varaaminen ja liikenneyhteydet

Kylminä vuodenaikoina Riiasta saa yleensä hotellihuoneen myös lyhyellä varoitusajalla. Hotellien suuri määrä nimittäin takaa, että melkeinpä kaikissa hotelleissa on aina vähintään jonkin verran tilaa. Kesällä tilanne voi olla toinen. Erityisen kovaa kysyntä on heinä-elokuussa, jolloin myös hinnat voivat olla huomattavasti talvea korkeammat. Mikäli aiot suunnata Riikaan silloin, huone kannattaa pyrkiä varaamaan jo viimeistään keväällä.

Riian lentoasema sijaitsee noin 13 kilometriä kaupungin keskustasta lounaaseen. Sinne on Suomesta jopa poikkeuksellisen hyvät yhteydet, sillä lentoja on Helsingin ohella myös esimerkiksi Turusta, Tampereelta ja Oulusta. Kentältä pääset Riian keskustaan julkisen liikenteen bussilla 22. Bussin päätepysäkki on aivan Riian vanhankaupungin vieressä, joten perille hotelliisi voit jatkaa vaikka jalan. Suurimpaan osaan Riian linnan lähellä sijaitsevista hotelleista kävelet tuolta pysäkiltä noin vartissa. Jos kävely ei innosta, voit tietysti jatkaa perille myös taksilla. Riiassa jokseenkin kaikki matkat taittuvat yleensä julkisilla, mutta muualle Latviaan suuntaavien kannattaa harkita auton vuokraamista läheltä Riian linnaa.