Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rosenborgin linna

Tutustu Tanskan kuninkaallisten aiemmin tässä valtavassa rakennuksessa viettämään dekadenttiin elämään tai rentoudu Rosenborgin linnan puutarhoissa.

Rosenborgin linna toimi kuninkaallisten asuinpaikkana vuosina 1606–1710 ja oli silloisen kuninkaan Kristian IV:n koti. Nykyisin tanskaksi nimellä Rosenborg Slot tunnettu linna on avoinna yleisölle museona, jossa säilytetään Tanskan kuninkaallista taidekokoelmaa. Linnaa ympäröivät Rosenborgin linnan puutarhat ovat kööpenhaminalaisten suosima paikka rentoutumista tai pelaamista varten.

Rohkeista rakennushankkeistaan Kööpenhaminassa tunnettu Kuningas Kristian IV tilasi suuren osan kaupungin parhaiten tunnetuista historiallisista rakennuksista. Rosenborgin linna rakennettiin Alankomaiden renessanssityyliin, ja se on yksi kuningas Kristian IV:n uljaimmista arkkitehtonisista saavutuksista.

Paikalle kannattaa saapua varhain aamulla, jolloin Tanskan kuninkaallinen vartiosto lähtee vaikuttavalle marssille kohti Amalienborgin linnaa. Vietä loppuaamu tutkimalla linnan hulppeita sisätiloja. Voit käyttää oppaana älypuhelimille tarjolla olevaa opasta.

Historioitsijat ovat entisöineet linnan uskollisesti, ja linnassa on kauniit kipsikatot. Linna on täynnä historiallisia kotitalousesineitä ja muita esineitä. Kurkista kuninkaan kylpyhuoneeseen ja sen hienostuneisiin kaakeleihin ja vieraile peilisalissa. Ritarisalin seiniä koristaa suuri tapettikokoelma. 

Esineiden pysyvässä kokoelmassa on historiallisia maalauksia, patsaita ja asiakirjoja. Näyttelyn tekstit ovat englanniksi ja tanskaksi. Tanskan kruununjalokivet ja kuninkaan valtaistuin kannattaa ehdottomasti nähdä.

Linnan muurien ulkopuolella voit kuljeskella Rosenborgin linnan laajoissa puutarhoissa. Kahvilassa tarjoillaan perinteistä tanskalaista ruokaa ja olutta, joten voit tilata lounaaksi esimerkiksi maustekalaa ja Carslbergin, tai voit myös ottaa mukaan omat eväät. Peremmällä puutarhoissa on vehreitä nurmialueita ja varjoisia kävelypolkuja.

Rosenborgin linna sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa, ja perille pääsee parhaiten kävellen tai pyöräillen. Metrolla saapuvat voivat jäädä pois Nørreportin metroasemalla lähellä linnan sisäänkäyntiä. Rosenborgin linna on avoinna kesällä joka päivä ja muina vuodenaikoina kaikkina muina päivinä paitsi maanantaisin ja juhlapyhinä. Linnaan on sisäänpääsymaksu, ja valokuvien ottamisesta on maksettava erillinen maksu. Pieniä käsilaukkuja suuremmat laukut on jätettävä säilytykseen.  


Alueen Rosenborgin linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 720 majoitusliikettä kohteen Rosenborgin linna lähellä
Hotel Kong Arthur 119 €
Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Työläismuseo (Arbejdermuseet), Kööpenhaminan yliopisto ja Kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rundetårn ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Copenhagen Admiral Hotel 112 €
  Copenhagen Admiral Hotel

  Copenhagen Admiral Hotel

  Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Pieni merenneito -patsas ovat myös 2 kilometrin päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Skt. Petri 151 €
   Skt. Petri

   Skt. Petri

   Krystalgade 22, Kööpenhamina
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel SKT. Annæ 132 €
    Hotel SKT. Annæ

    Hotel SKT. Annæ

    Sankt Annæ Plads 18-20, Kööpenhamina
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tanskan kuninkaallinen teatteri ja Nyhavn sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Amalienborgin linna ja Kongens Nytorv ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Square 126 €
     The Square

     The Square

     Rådhuspladsen 14, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Wallmans Circus Building, Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen. Strøget ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Comfort Hotel Vesterbro 98 €
      Comfort Hotel Vesterbro

      Comfort Hotel Vesterbro

      Vesterbrogade 23-29, Kööpenhamina
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Wakeup Copenhagen Borgergade 91 €
       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Borgergade 9, Kööpenhamina
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kongens Nytorv, Nyhavn ja Rundetårn sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rosenborgin linna ja Amalienborgin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ibsens Hotel 107 €
        Ibsens Hotel

        Ibsens Hotel

        Vendersgade 23, Kööpenhamina
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Työläismuseo (Arbejdermuseet), Kööpenhaminan yliopisto ja Rundetårn sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kasvitieteellinen puutarha ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.