Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rosenborgin linna

Tutustu Tanskan kuninkaallisten aiemmin tässä valtavassa rakennuksessa viettämään dekadenttiin elämään tai rentoudu Rosenborgin linnan puutarhoissa.

Rosenborgin linna toimi kuninkaallisten asuinpaikkana vuosina 1606–1710 ja oli silloisen kuninkaan Kristian IV:n koti. Nykyisin tanskaksi nimellä Rosenborg Slot tunnettu linna on avoinna yleisölle museona, jossa säilytetään Tanskan kuninkaallista taidekokoelmaa. Linnaa ympäröivät Rosenborgin linnan puutarhat ovat kööpenhaminalaisten suosima paikka rentoutumista tai pelaamista varten.

Rohkeista rakennushankkeistaan Kööpenhaminassa tunnettu Kuningas Kristian IV tilasi suuren osan kaupungin parhaiten tunnetuista historiallisista rakennuksista. Rosenborgin linna rakennettiin Alankomaiden renessanssityyliin, ja se on yksi kuningas Kristian IV:n uljaimmista arkkitehtonisista saavutuksista.

Paikalle kannattaa saapua varhain aamulla, jolloin Tanskan kuninkaallinen vartiosto lähtee vaikuttavalle marssille kohti Amalienborgin linnaa. Vietä loppuaamu tutkimalla linnan hulppeita sisätiloja. Voit käyttää oppaana älypuhelimille tarjolla olevaa opasta.

Historioitsijat ovat entisöineet linnan uskollisesti, ja linnassa on kauniit kipsikatot. Linna on täynnä historiallisia kotitalousesineitä ja muita esineitä. Kurkista kuninkaan kylpyhuoneeseen ja sen hienostuneisiin kaakeleihin ja vieraile peilisalissa. Ritarisalin seiniä koristaa suuri tapettikokoelma. 

Esineiden pysyvässä kokoelmassa on historiallisia maalauksia, patsaita ja asiakirjoja. Näyttelyn tekstit ovat englanniksi ja tanskaksi. Tanskan kruununjalokivet ja kuninkaan valtaistuin kannattaa ehdottomasti nähdä.

Linnan muurien ulkopuolella voit kuljeskella Rosenborgin linnan laajoissa puutarhoissa. Kahvilassa tarjoillaan perinteistä tanskalaista ruokaa ja olutta, joten voit tilata lounaaksi esimerkiksi maustekalaa ja Carslbergin, tai voit myös ottaa mukaan omat eväät. Peremmällä puutarhoissa on vehreitä nurmialueita ja varjoisia kävelypolkuja.

Rosenborgin linna sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa, ja perille pääsee parhaiten kävellen tai pyöräillen. Metrolla saapuvat voivat jäädä pois Nørreportin metroasemalla lähellä linnan sisäänkäyntiä. Rosenborgin linna on avoinna kesällä joka päivä ja muina vuodenaikoina kaikkina muina päivinä paitsi maanantaisin ja juhlapyhinä. Linnaan on sisäänpääsymaksu, ja valokuvien ottamisesta on maksettava erillinen maksu. Pieniä käsilaukkuja suuremmat laukut on jätettävä säilytykseen.  


Alueen Rosenborgin linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 371 majoitusliikettä kohteen Rosenborgin linna lähellä
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 94 €
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wakeup Copenhagen Borgergade 101 €
  Wakeup Copenhagen Borgergade

  Wakeup Copenhagen Borgergade

  Borgergade 9, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kongens Nytorv, Nyhavn ja Rundetårn sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Rosenborgin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 93 €
   Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

   Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

   Carsten Niebuhrs Gade 11, Kööpenhamina
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Tanskan kansallismuseo ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Thorvaldsenin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kööpenhaminan päärautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Østerport 101 €
    Hotel Østerport

    Hotel Østerport

    Oslo Plads 5, Kööpenhamina
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tanskan kansallinen taidemuseo, Marmorkirken ja Pieni merenneito -patsas sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rosenborgin linna ja Amalienborgin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Østerportin asema ja Østerportin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Copenhagen Admiral Hotel 114 €
     Copenhagen Admiral Hotel

     Copenhagen Admiral Hotel

     Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tanskan kuninkaallinen teatteri, Amalienborgin linna ja Nyhavn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Kööpenhaminan oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

      Generator Copenhagen 85 €
      Generator Copenhagen

      Generator Copenhagen

      Adelgade 5, Kööpenhamina
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kongens Nytorv, Nyhavn ja Rosenborgin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Rundetårn ja Marmorkirken ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Steel House Copenhagen 99 €
       Steel House Copenhagen

       Steel House Copenhagen

       Herholdtsgade 6, Kööpenhamina
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hostellista. Strøget ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Comfort Hotel Vesterbro 156 €
        Comfort Hotel Vesterbro

        Comfort Hotel Vesterbro

        Vesterbrogade 23-29, Kööpenhamina
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.