Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Rosenborgin linna

Tutustu Tanskan kuninkaallisten aiemmin tässä valtavassa rakennuksessa viettämään dekadenttiin elämään tai rentoudu Rosenborgin linnan puutarhoissa.

Rosenborgin linna toimi kuninkaallisten asuinpaikkana vuosina 1606–1710 ja oli silloisen kuninkaan Kristian IV:n koti. Nykyisin tanskaksi nimellä Rosenborg Slot tunnettu linna on avoinna yleisölle museona, jossa säilytetään Tanskan kuninkaallista taidekokoelmaa. Linnaa ympäröivät Rosenborgin linnan puutarhat ovat kööpenhaminalaisten suosima paikka rentoutumista tai pelaamista varten.

Rohkeista rakennushankkeistaan Kööpenhaminassa tunnettu Kuningas Kristian IV tilasi suuren osan kaupungin parhaiten tunnetuista historiallisista rakennuksista. Rosenborgin linna rakennettiin Alankomaiden renessanssityyliin, ja se on yksi kuningas Kristian IV:n uljaimmista arkkitehtonisista saavutuksista.

Paikalle kannattaa saapua varhain aamulla, jolloin Tanskan kuninkaallinen vartiosto lähtee vaikuttavalle marssille kohti Amalienborgin linnaa. Vietä loppuaamu tutkimalla linnan hulppeita sisätiloja. Voit käyttää oppaana älypuhelimille tarjolla olevaa opasta.

Historioitsijat ovat entisöineet linnan uskollisesti, ja linnassa on kauniit kipsikatot. Linna on täynnä historiallisia kotitalousesineitä ja muita esineitä. Kurkista kuninkaan kylpyhuoneeseen ja sen hienostuneisiin kaakeleihin ja vieraile peilisalissa. Ritarisalin seiniä koristaa suuri tapettikokoelma. 

Esineiden pysyvässä kokoelmassa on historiallisia maalauksia, patsaita ja asiakirjoja. Näyttelyn tekstit ovat englanniksi ja tanskaksi. Tanskan kruununjalokivet ja kuninkaan valtaistuin kannattaa ehdottomasti nähdä.

Linnan muurien ulkopuolella voit kuljeskella Rosenborgin linnan laajoissa puutarhoissa. Kahvilassa tarjoillaan perinteistä tanskalaista ruokaa ja olutta, joten voit tilata lounaaksi esimerkiksi maustekalaa ja Carslbergin, tai voit myös ottaa mukaan omat eväät. Peremmällä puutarhoissa on vehreitä nurmialueita ja varjoisia kävelypolkuja.

Rosenborgin linna sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa, ja perille pääsee parhaiten kävellen tai pyöräillen. Metrolla saapuvat voivat jäädä pois Nørreportin metroasemalla lähellä linnan sisäänkäyntiä. Rosenborgin linna on avoinna kesällä joka päivä ja muina vuodenaikoina kaikkina muina päivinä paitsi maanantaisin ja juhlapyhinä. Linnaan on sisäänpääsymaksu, ja valokuvien ottamisesta on maksettava erillinen maksu. Pieniä käsilaukkuja suuremmat laukut on jätettävä säilytykseen.  


Alueen Rosenborgin linna opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 813 majoitusliikettä kohteen Rosenborgin linna lähellä
citizenM Copenhagen Radhuspladsen 107 €
citizenM Copenhagen Radhuspladsen

citizenM Copenhagen Radhuspladsen

H. C. Andersens Boulevard 12, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Strøget, Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Christiansborgin linna ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Rådhuspladsenin asema ja Vesterportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Copenhagen Admiral Hotel 112 €
  Copenhagen Admiral Hotel

  Copenhagen Admiral Hotel

  Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marmorkirkenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ascot Hotel 114 €
   Ascot Hotel

   Ascot Hotel

   Studiestræde 61, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pumpehuset, Strøget ja Rådhuspladsen sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Kööpenhaminan yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Rådhuspladsenin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Wakeup Copenhagen Borgergade 72 €
    Wakeup Copenhagen Borgergade

    Wakeup Copenhagen Borgergade

    Borgergade 9, Kööpenhamina
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kongens Nytorv ja Strøget sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Nyhavn ja Rundetårn ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Marmorkirkenin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Skt. Petri 163 €
     Skt. Petri

     Skt. Petri

     Krystalgade 22, Kööpenhamina
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Rundetårn ja Strøget ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Tivoli Hotel 114 €
      Tivoli Hotel

      Tivoli Hotel

      Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tanskan kansallismuseo ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Front 114 €
       Scandic Front

       Scandic Front

       Sankt Annæ Plads 21, Kööpenhamina
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marmorkirkenin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scandic Palace Hotel 112 €
        Scandic Palace Hotel

        Scandic Palace Hotel

        Rådhuspladsen 57, Kööpenhamina
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kööpenhaminan kaupungintalo, Strøget ja Rådhuspladsen sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhuspladsenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Vesterportin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.