Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rotermannin ostoskeskus

Kulje kiemuraisia mukulakivikatuja pitkin ja tutustu erikoisiin kauppoihin ja putiikkeihin tässä urbaanissa ostosparatiisissa.

Rotermanni on suuri ostoskeskus, jonka lasisessa, modernissa rakennuksessa sijaitsee lukuisia tunnettujen kansainvälisten merkkien liikkeitä. Se sijaitsee muodikkaan urbaanissa Rotermannin korttelissa, joka tunnetaan tyylikkäästä arkkitehtuuristaan ja eläväisestä ilmapiiristään. Osta trendikkäitä vaatteita ja luksustuotteita, joita on tarjolla pilvin pimein tässä vilkkaassa ostoskeskuksessa.

Rotermannin ostoskeskus pistää silmään kiiltävällä urbaanilla julkisivullaan, joka sijaitsee autoilta suljetulla alueella. Pistäydy putiikkeihin, jotka ovat erikoistuneet suklaaseen, viiniin ja muihin herkkuihin. Hemmottele itseäsi kauneussalongissa tai kokeile johtavien muotibrändien luomuksia upeissa muotiliikkeissä.

Rotermannin ostoskeskuksessa on tarjolla alueita ja aktiviteetteja, joiden parissa lapsillekaan ei tule tylsää. Lähde keilaamaan koko perheen kanssa Bowling Kuulsaalin keilaradalle. Tai pistäydy elokuviin Forum Cinemas AS:n elokuvateatteriin.

Nauti kupillinen kuumaa pikkupurtavan ohessa ostoskeskuksen kahviloissa tai taltuta isompikin nälkä lapsiperheystävällisissä ravintoiloissa. Kulje Rotermannin korttelin miellyttävissä maisemissa, joita koristavat tyylikkäästi entisöidyt historialliset talot, joihin on lisätty moderneja yksityiskohtia. Vielä 1800-luvulla Rotermannin korttelilla sijaitsi lähinnä myllyjä ja tehtaita. Nykyään alueelta löytyy useita leikkikenttiä, viheralueita ja mukulakivikatuja.

Tutustu Viron arkkitehtuurimuseon kiehtoviin näyttelyihin, jotka sijaitsevat vuonna 1908 rakennetussa Rotermannin suolatehtaassa. Korttelissa sijaitsee myös paljon toimisto- ja asuinrakennuksia.

Rotermannin ostoskeskus on avoinna joka päivä aamusta iltamyöhään, mennen kiinni aikaisemmin sunnuntaisin. Ostoskeskukseen on vapaa pääsy.

Rotermannin ostoskeskus sijaitsee nimikkokorttelissaan Tallinnan keskustan tuntumassa. Pääset paikan päälle bussilla tai raitiovaunulla Virun tai Mere Puiesteen asemille, jotka kulkevat ostoskeskuksen ohi eteläpuolelta. Lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Virun portit, Tammsaaren puisto ja Viron kansallisooppera.


Alueen Rotermannin alue opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 159 majoitusliikettä kohteen Rotermannin alue lähellä
Nordic Hotel Forum 89 €
Nordic Hotel Forum

Nordic Hotel Forum

Viru Väljak 3, Tallinna
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Original Sokos Hotel Viru 79 €
  Original Sokos Hotel Viru

  Original Sokos Hotel Viru

  Viru väljak 4, Tallinna
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 76 €
   Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

   Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

   Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinna
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Aleksanteri Nevskin katedraali, Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Meriton Old Town Garden Hotel 55 €
    Meriton Old Town Garden Hotel

    Meriton Old Town Garden Hotel

    Lai 24/Pikk 29, Tallinna
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Kanutin killan talo, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Radisson Blu Hotel Olumpia 89 €
     Radisson Blu Hotel Olumpia

     Radisson Blu Hotel Olumpia

     33 Liivalaia Street, Tallinna
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Viihde- ja elämäntapakeskus Solaris, Viron kansallisooppera ja Rotermannin alue sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Raatihuoneentori ja Kohtuotsan näköalatasanne ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

      Metropol Spa Hotel 65 €
      Metropol Spa Hotel

      Metropol Spa Hotel

      Roseni 9, Tallinna, TLL
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Rotermannin alue, Raatihuoneentori ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tallinnan satama ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park Inn by Radisson Central Tallinn 76 €
       Park Inn by Radisson Central Tallinn

       Park Inn by Radisson Central Tallinn

       7c Narva Road, Tallinna
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tallinnan satama ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

        Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn 119 €
        Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

        Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

        Ravala Street 3, Tallinna
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.