Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rotermannin ostoskeskus

Kulje kiemuraisia mukulakivikatuja pitkin ja tutustu erikoisiin kauppoihin ja putiikkeihin tässä urbaanissa ostosparatiisissa.

Rotermanni on suuri ostoskeskus, jonka lasisessa, modernissa rakennuksessa sijaitsee lukuisia tunnettujen kansainvälisten merkkien liikkeitä. Se sijaitsee muodikkaan urbaanissa Rotermannin korttelissa, joka tunnetaan tyylikkäästä arkkitehtuuristaan ja eläväisestä ilmapiiristään. Osta trendikkäitä vaatteita ja luksustuotteita, joita on tarjolla pilvin pimein tässä vilkkaassa ostoskeskuksessa.

Rotermannin ostoskeskus pistää silmään kiiltävällä urbaanilla julkisivullaan, joka sijaitsee autoilta suljetulla alueella. Pistäydy putiikkeihin, jotka ovat erikoistuneet suklaaseen, viiniin ja muihin herkkuihin. Hemmottele itseäsi kauneussalongissa tai kokeile johtavien muotibrändien luomuksia upeissa muotiliikkeissä.

Rotermannin ostoskeskuksessa on tarjolla alueita ja aktiviteetteja, joiden parissa lapsillekaan ei tule tylsää. Lähde keilaamaan koko perheen kanssa Bowling Kuulsaalin keilaradalle. Tai pistäydy elokuviin Forum Cinemas AS:n elokuvateatteriin.

Nauti kupillinen kuumaa pikkupurtavan ohessa ostoskeskuksen kahviloissa tai taltuta isompikin nälkä lapsiperheystävällisissä ravintoiloissa. Kulje Rotermannin korttelin miellyttävissä maisemissa, joita koristavat tyylikkäästi entisöidyt historialliset talot, joihin on lisätty moderneja yksityiskohtia. Vielä 1800-luvulla Rotermannin korttelilla sijaitsi lähinnä myllyjä ja tehtaita. Nykyään alueelta löytyy useita leikkikenttiä, viheralueita ja mukulakivikatuja.

Tutustu Viron arkkitehtuurimuseon kiehtoviin näyttelyihin, jotka sijaitsevat vuonna 1908 rakennetussa Rotermannin suolatehtaassa. Korttelissa sijaitsee myös paljon toimisto- ja asuinrakennuksia.

Rotermannin ostoskeskus on avoinna joka päivä aamusta iltamyöhään, mennen kiinni aikaisemmin sunnuntaisin. Ostoskeskukseen on vapaa pääsy.

Rotermannin ostoskeskus sijaitsee nimikkokorttelissaan Tallinnan keskustan tuntumassa. Pääset paikan päälle bussilla tai raitiovaunulla Virun tai Mere Puiesteen asemille, jotka kulkevat ostoskeskuksen ohi eteläpuolelta. Lähellä sijaitseviin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Virun portit, Tammsaaren puisto ja Viron kansallisooppera.


Alueen Rotermannin alue opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 180 majoitusliikettä kohteen Rotermannin alue lähellä
Nordic Hotel Forum 94 €
Nordic Hotel Forum

Nordic Hotel Forum

Viru Väljak 3, Tallinna
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Olavin kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Swissotel Tallinn 104 €
  Swissotel Tallinn

  Swissotel Tallinn

  Tornimae 3, Tallinna
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Tallinnan raatihuone sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Metropol 46 €
   Hotel Metropol

   Hotel Metropol

   Roseni 13, Tallinna
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Olavin kirkko, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tallinnan yliopisto ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Original Sokos Hotel Viru 74 €
    Original Sokos Hotel Viru

    Original Sokos Hotel Viru

    Viru väljak 4, Tallinna
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Palace by TallinnHotels 93 €
     Hotel Palace by TallinnHotels

     Hotel Palace by TallinnHotels

     Vabaduse Valjak 3, Tallinna
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Vabaduse väljak, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Tallinnan tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Inn by Radisson Central Tallinn 63 €
      Park Inn by Radisson Central Tallinn

      Park Inn by Radisson Central Tallinn

      7c Narva Road, Tallinna
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Viru Keskus -ostoskeskus, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Tallinnan satama ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn 98 €
       Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

       Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

       Ravala Street 3, Tallinna
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hilton Tallinn Park 82 €
        Hilton Tallinn Park

        Hilton Tallinn Park

        Kreutzwaldi 23, Tallinna
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tallinnan keskustori, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä. Baltian rautatieasema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.