Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rudasin kylpylä

Rentoudu tässä upeassa 1500-luvun aikaisessa kylpylässä ja viivy myöhään iltaan päästäksesi päästämään höyryjä Budapestin yöelämään.

Rudasin kylpylä ammentaa vetensä kaupungin alla lymyävistä kuumista lähteistä hoitoihinsa, jotka tarjoavat yleillisiä paketteja historiallisessa ympäristössä. Tässä 1500-luvulta peräisin olevassa kylpylässä on mahtavat puitteet altaineen, saunoineen ja muine kylpylätiloineen. Rentoudu kylpylän kuudessa terapia-altaassa, jotka pumppaavat vetensä suoraan Budapestin kuuluisista mineraalivaroista.

Testaa legendoissa puhuttavia parantavia voimia, joita Hungárian, Attilan ja Juventuksen lähteillä kerrotaan olevan. Vedellä sanotaan olevan parantavia vaikutuksia nautittuna. Ota rennosti saunassa tai höyryhuoneessa ennen kuin käyt viilentymässä upotusaltaassa. Ihastele ympäröiviä mäkisiä maisemia ja kaupunkinäkymiä kylpylän kattouima-altaalta. Rudasin kylpylän parhaisiin puoliin kuuluu sen kahdeksankulmainen uima-allas, joka muistuttaa perinteisiä keskiaikaisia turkkilaisia saunoja.

Uppoudu altaiden lämpimään veteen kavereiden kanssa ja anna jalkojesi levätä vietettyäsi pitkän päivän Budapestin nähtävyyksillä. Voit nauttia myös vedenalaisesta hieronnasta, joka toteutetaan vesivirtojen avulla. Valitse mieleisesi vesihieronnan vaihtoehdoista, joihin kuuluu aromaattinen rentouttava, ihoa kiinteyttävä ja hoitava hieronta. Kylpylän huoneissa ja saleissa on turkkilaisen saunan tunnelmaa, sillä niitä koristavat majesteettiset kaaret ja pylväät.

Herkuttele kylpylän buffetissa ja kerää energiaa pitkän rentoutumispäivän jälkeen. Saat viihtyä kylpylässä myöhään perjantai- tai lauantai-iltana, jolloin altaat pidetään avoinna pikkutunneille asti.

Perehdy kylpylän historiaan ja saat selville, että se perustettiin alun perin 1550-luvulla Ottomaanien valtakunnan aikaan. Kylpylän vesissä on runsaasti kalsiumia, magnesiumia ja bikarbonaattia, joiden sanotaan auttavan nivelsairauksien ja tulehduksien hoidossa.

Jokaisella kylpylän alueella on omat aukioloaikansa. Suurin osa alueista on auki aikaisesta aamusta iltamyöhään. Voit ostaa pakettilipun, johon kuuluu sekä hierontahoitoja että uima-altaan käyttöoikeudet. Joinain päivinä kylpylään sallitaan vain miehiä tai vain naisia, kun taas toisina päivinä kaikkien sukupuolten edustajat lasketaan sisään. Päivät kannattaa tarkistaa verkosta etukäteen ennen kylpylälle lähtöä.

Rudasin kylpylä sijaitsee Tonavan lounaisrannalla Budapestin keskustassa. Matkusta bussilla läheiselle Elisabetin sillalle, josta on vain kävelymatka kylpylälle. Lähellä sijaitseviin muihin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Szabadság Szobor eli vapaudenpatsas ja Gellértinvuorella sijaitseva Citadella-linnoitus.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 473 majoitusliikettä kohteen Rudasin kylpylä lähellä
Continental Hotel Budapest 81 €
Continental Hotel Budapest

Continental Hotel Budapest

Dohany Utca 42-44, Budapest
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Blaha Lujzan aukio ja Dohány-kadun synagoga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Blaha Lujza térin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Astorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Danubius Hotel Astoria City Center 73 €
  Danubius Hotel Astoria City Center

  Danubius Hotel Astoria City Center

  Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Dohány-kadun synagoga ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Astorian metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ferenciek teren metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Kempinski Hotel Corvinus Budapest 148 €
   Kempinski Hotel Corvinus Budapest

   Kempinski Hotel Corvinus Budapest

   Erzsébet Tér 7-8, Budapest
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Vörösmartyn aukio, Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Dohány-kadun synagoga ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Deák Ferenc térin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

    Danubius Hotel Gellert 78 €
    Danubius Hotel Gellert

    Danubius Hotel Gellert

    Szent Gellert ter 2, Budapest
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gellértin kylpylä ja Elisabetin silta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rudasin kylpylä ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Szent Gellért térin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Fővám térin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Párisi Udvar Hotel Budapest, in Hyatt’s Unbound Collection 265 €
     Párisi Udvar Hotel Budapest, in Hyatt’s Unbound Collection

     Párisi Udvar Hotel Budapest, in Hyatt’s Unbound Collection

     Petofi Sandor u 2 4, Budapest
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Eötvös Lorándin yliopisto, Unkarin kansallismuseo ja Váci utca sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Dohány-kadun synagoga ja Suuri kauppahalli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ferenciek teren metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Astorian metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      MEININGER Budapest Great Market Hall 37 €
      MEININGER Budapest Great Market Hall

      MEININGER Budapest Great Market Hall

      Csarnok tér 2, Budapest
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Kaupungin ytimessä sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Budapesti Corvinus Egyetem, Suuri kauppahalli ja Elisabetin silta. Lähistöllä sijaitsee myös Gellértin kylpylä ja Unkarin kansallismuseo. Fővám térin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kálvin térin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Budapest Marriott Hotel 140 €
       Budapest Marriott Hotel

       Budapest Marriott Hotel

       Apaczai Csere Janos u. 4, Budapest
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Vigadón konserttisali ja Széchenyin ketjusilta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Rudasin kylpylä ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Deák Ferenc térin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Corinthia Budapest 126 €
        Corinthia Budapest

        Corinthia Budapest

        Erzsebet krt 43-49, Budapest
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Király utca -katu, Unkarin valtion oopperatalo ja Terrorin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Oktogonin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Vörösmarty utcan metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.