Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rudasin kylpylä

Rentoudu tässä upeassa 1500-luvun aikaisessa kylpylässä ja viivy myöhään iltaan päästäksesi päästämään höyryjä Budapestin yöelämään.

Rudasin kylpylä ammentaa vetensä kaupungin alla lymyävistä kuumista lähteistä hoitoihinsa, jotka tarjoavat yleillisiä paketteja historiallisessa ympäristössä. Tässä 1500-luvulta peräisin olevassa kylpylässä on mahtavat puitteet altaineen, saunoineen ja muine kylpylätiloineen. Rentoudu kylpylän kuudessa terapia-altaassa, jotka pumppaavat vetensä suoraan Budapestin kuuluisista mineraalivaroista.

Testaa legendoissa puhuttavia parantavia voimia, joita Hungárian, Attilan ja Juventuksen lähteillä kerrotaan olevan. Vedellä sanotaan olevan parantavia vaikutuksia nautittuna. Ota rennosti saunassa tai höyryhuoneessa ennen kuin käyt viilentymässä upotusaltaassa. Ihastele ympäröiviä mäkisiä maisemia ja kaupunkinäkymiä kylpylän kattouima-altaalta. Rudasin kylpylän parhaisiin puoliin kuuluu sen kahdeksankulmainen uima-allas, joka muistuttaa perinteisiä keskiaikaisia turkkilaisia saunoja.

Uppoudu altaiden lämpimään veteen kavereiden kanssa ja anna jalkojesi levätä vietettyäsi pitkän päivän Budapestin nähtävyyksillä. Voit nauttia myös vedenalaisesta hieronnasta, joka toteutetaan vesivirtojen avulla. Valitse mieleisesi vesihieronnan vaihtoehdoista, joihin kuuluu aromaattinen rentouttava, ihoa kiinteyttävä ja hoitava hieronta. Kylpylän huoneissa ja saleissa on turkkilaisen saunan tunnelmaa, sillä niitä koristavat majesteettiset kaaret ja pylväät.

Herkuttele kylpylän buffetissa ja kerää energiaa pitkän rentoutumispäivän jälkeen. Saat viihtyä kylpylässä myöhään perjantai- tai lauantai-iltana, jolloin altaat pidetään avoinna pikkutunneille asti.

Perehdy kylpylän historiaan ja saat selville, että se perustettiin alun perin 1550-luvulla Ottomaanien valtakunnan aikaan. Kylpylän vesissä on runsaasti kalsiumia, magnesiumia ja bikarbonaattia, joiden sanotaan auttavan nivelsairauksien ja tulehduksien hoidossa.

Jokaisella kylpylän alueella on omat aukioloaikansa. Suurin osa alueista on auki aikaisesta aamusta iltamyöhään. Voit ostaa pakettilipun, johon kuuluu sekä hierontahoitoja että uima-altaan käyttöoikeudet. Joinain päivinä kylpylään sallitaan vain miehiä tai vain naisia, kun taas toisina päivinä kaikkien sukupuolten edustajat lasketaan sisään. Päivät kannattaa tarkistaa verkosta etukäteen ennen kylpylälle lähtöä.

Rudasin kylpylä sijaitsee Tonavan lounaisrannalla Budapestin keskustassa. Matkusta bussilla läheiselle Elisabetin sillalle, josta on vain kävelymatka kylpylälle. Lähellä sijaitseviin muihin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Szabadság Szobor eli vapaudenpatsas ja Gellértinvuorella sijaitseva Citadella-linnoitus.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 346 majoitusliikettä kohteen Rudasin kylpylä lähellä
Kempinski Hotel Corvinus Budapest 172 €
Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

Erzsébet Tér 7-8, Budapest
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vörösmartyn aukio, Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Dohány-kadun synagoga ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Deák Ferenc térin metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

  Danubius Hotel Astoria City Center 88 €
  Danubius Hotel Astoria City Center

  Danubius Hotel Astoria City Center

  Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Dohány-kadun synagoga ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Astorian metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ferenciek teren metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Continental Hotel Budapest 115 €
   Continental Hotel Budapest

   Continental Hotel Budapest

   Dohany Utca 42-44, Budapest
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Blaha Lujzan aukio ja Dohány-kadun synagoga sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Blaha Lujza térin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Astorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Corinthia Hotel Budapest 136 €
    Corinthia Hotel Budapest

    Corinthia Hotel Budapest

    Erzsebet krt 43-49, Budapest
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Király utca -katu, Unkarin valtion oopperatalo ja Terrorin talo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Oktogonin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Vörösmarty utcan metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Danubius Hotel Gellert 99 €
     Danubius Hotel Gellert

     Danubius Hotel Gellert

     Szent Gellert ter 2, Budapest
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gellértin kylpylä ja Elisabetin silta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rudasin kylpylä ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Szent Gellért térin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Fővám térin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      MEININGER Budapest Great Market Hall 62 €
      MEININGER Budapest Great Market Hall

      MEININGER Budapest Great Market Hall

      Csarnok tér 2, Budapest
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Budapesti Corvinus Egyetem ja Suuri kauppahalli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Unkarin kansallismuseo ja Gellértin kylpylä ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Fővám térin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kálvin térin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Barcelo Budapest 108 €
       Barcelo Budapest

       Barcelo Budapest

       Király Street 16, Budapest
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Király utca -katu, Unkarin valtion oopperatalo ja Pyhän Tapanin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Deák Ferenc térin metroasema ja Bajcsy-Zsilinszky útin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Budapest Marriott Hotel 161 €
        Budapest Marriott Hotel

        Budapest Marriott Hotel

        Apaczai Csere Janos u. 4, Budapest
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Vigadón konserttisali ja Széchenyin ketjusilta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Rudasin kylpylä ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vörösmarty térin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Deák Ferenc térin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.