Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Rundetårn

Vieraile Euroopan vanhimpiin kuuluvassa yhä käytössä olevassa tähtitornissa, joka on nykyisin myös kulttuurikeskus ja hyvä paikka tarkastella Kööpenhaminaa yläilmoista käsin.

Kööpenhaminan kävelykeskustan yläpuolelle nouseva ikoninen 1600-luvun tähtitorni on nimeltään Rundetårn (”pyöreä torni”). Kiipeä sen huipulle, jossa voit nauttia esteettömistä kaupunkinäkymistä, tai liity aloittelevien tähtitieteilijöiden joukkoon katselemaan tähtiä. Rundetårnissa on myös galleria, konserttisali ja jopa viehättävä kirkko.

Kristian IV:n johdolla 1600-luvun alussa rakennettu Rundetårn on yhä yksi kaupungin merkittävimmistä rakennuksista. Se oli aikoinaan Kööpenhaminan yliopiston tähtitieteen tutkimuslaitos, mutta nykyisin se on kaikille avoin kulttuurikeskus.

Tornin sisätilojen keskellä olevan pylvään ympärille kietoutuva jyrkkä ramppi on upea esimerkki aikoinaan edistyksellisestä arkkitehtuurista. Kapua huipulle ja ihaile matkan varrella olevien taukopaikkojen hienoja näyttelyjä.

Nousun puolivälissä on kirjastosali, joka toimii kulttuurikeskuksena. Tutustu nykytaiteen, tieteen ihmeiden ja paikallisten opiskelijoiden töiden näyttelyihin. Paikka toimii myös konserttisalina. Tässä erityislaatuisessa ympäristössä voit kuunnella joka viikko paikallista jazzia, klassista tai folk-musiikkia.

Jatka rampin kiipeämistä näköalatasanteelle, joka sijaitsee 34 metrin korkeudella kadun yläpuolella. Voit ostaa virvokkeita kioskista, istua alas penkille ja tarkkailla etäällä näkyvän idyllisen sataman elämää. 

Kapeat ja jyrkät portaat johtavat tähtitorniin. Kesällä tähtitorniin vai tavallisesti tulla sunnuntai-iltapäivisin tarkkailemaan aurinkoa aurinkokaukoputkella. Aloittelevat tähtitieteilijät voivat myös vierailla tähtitornissa tiettyinä iltoina tarkkailemassa tähtiä ja oppimassa lisää kaukaisista tähtikuvioista. Tarkista lisätiedot Rundetårnin verkkosivuilta.

Rundetårn sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa, ja perille pääsee parhaiten pyöräillen tai kävellen. Lähellä sijaitsee myös Nørreportin metroasema, ja aseman ympärillä on rajoitetusti maksullisia kadunvarsipysäköintipaikkoja. Rundetårn on avoinna joka päivä maaliskuusta lokakuuhun. Kesällä Rundetårn on auki hieman pidempään illalla. Sisäänpääsystä peritään pieni sisäänpääsymaksu. Tornissa ei ole hissiä.


Alueen Rundetårn opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 805 majoitusliikettä kohteen Rundetårn lähellä
Skt. Petri 175 €
Skt. Petri

Skt. Petri

Krystalgade 22, Kööpenhamina
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Rundetårn ja Strøget ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Ascot Hotel 114 €
  Ascot Hotel

  Ascot Hotel

  Studiestræde 61, Kööpenhamina
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pumpehuset ja Rådhuspladsen sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Strøget ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Rådhuspladsenin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Palace Hotel
   Scandic Palace Hotel

   Scandic Palace Hotel

   Rådhuspladsen 57, Kööpenhamina
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kööpenhaminan kaupungintalo ja Rådhuspladsen sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Strøget ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhuspladsenin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Vesterportin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen 182 €
    Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

    Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen

    Hammerichsgade 1, Kööpenhamina
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Wallmans Circus Building ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Rådhuspladsen ja Strøget ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Rådhuspladsenin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Danmark by Brøchner Hotels 115 €
     Hotel Danmark by Brøchner Hotels

     Hotel Danmark by Brøchner Hotels

     Vester Voldgade 89, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Dansk Design Center ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhuspladsenin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gammel Strandin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Square 104 €
      The Square

      The Square

      Rådhuspladsen 14, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Wallmans Circus Building, Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen. Strøget ja Tanskan kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rådhuspladsenin asema ja Vesterportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Rosenborg Hotel Apartments 263 €
       Rosenborg Hotel Apartments

       Rosenborg Hotel Apartments

       9 Landemærket, Kööpenhamina
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kööpenhaminan pääkirjasto ja Rundetårn sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Kööpenhaminan yliopisto ja Rosenborgin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gammel Strandin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Copenhagen Admiral Hotel 99 €
        Copenhagen Admiral Hotel

        Copenhagen Admiral Hotel

        Toldbodgade 24-28, Kööpenhamina
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Amalienborgin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Pieni merenneito -patsas ovat myös 2 kilometrin päässä. Kongens Nytorvin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marmorkirkenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.