Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rundetårn

Vieraile Euroopan vanhimpiin kuuluvassa yhä käytössä olevassa tähtitornissa, joka on nykyisin myös kulttuurikeskus ja hyvä paikka tarkastella Kööpenhaminaa yläilmoista käsin.

Kööpenhaminan kävelykeskustan yläpuolelle nouseva ikoninen 1600-luvun tähtitorni on nimeltään Rundetårn (”pyöreä torni”). Kiipeä sen huipulle, jossa voit nauttia esteettömistä kaupunkinäkymistä, tai liity aloittelevien tähtitieteilijöiden joukkoon katselemaan tähtiä. Rundetårnissa on myös galleria, konserttisali ja jopa viehättävä kirkko.

Kristian IV:n johdolla 1600-luvun alussa rakennettu Rundetårn on yhä yksi kaupungin merkittävimmistä rakennuksista. Se oli aikoinaan Kööpenhaminan yliopiston tähtitieteen tutkimuslaitos, mutta nykyisin se on kaikille avoin kulttuurikeskus.

Tornin sisätilojen keskellä olevan pylvään ympärille kietoutuva jyrkkä ramppi on upea esimerkki aikoinaan edistyksellisestä arkkitehtuurista. Kapua huipulle ja ihaile matkan varrella olevien taukopaikkojen hienoja näyttelyjä.

Nousun puolivälissä on kirjastosali, joka toimii kulttuurikeskuksena. Tutustu nykytaiteen, tieteen ihmeiden ja paikallisten opiskelijoiden töiden näyttelyihin. Paikka toimii myös konserttisalina. Tässä erityislaatuisessa ympäristössä voit kuunnella joka viikko paikallista jazzia, klassista tai folk-musiikkia.

Jatka rampin kiipeämistä näköalatasanteelle, joka sijaitsee 34 metrin korkeudella kadun yläpuolella. Voit ostaa virvokkeita kioskista, istua alas penkille ja tarkkailla etäällä näkyvän idyllisen sataman elämää. 

Kapeat ja jyrkät portaat johtavat tähtitorniin. Kesällä tähtitorniin vai tavallisesti tulla sunnuntai-iltapäivisin tarkkailemaan aurinkoa aurinkokaukoputkella. Aloittelevat tähtitieteilijät voivat myös vierailla tähtitornissa tiettyinä iltoina tarkkailemassa tähtiä ja oppimassa lisää kaukaisista tähtikuvioista. Tarkista lisätiedot Rundetårnin verkkosivuilta.

Rundetårn sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa, ja perille pääsee parhaiten pyöräillen tai kävellen. Lähellä sijaitsee myös Nørreportin metroasema, ja aseman ympärillä on rajoitetusti maksullisia kadunvarsipysäköintipaikkoja. Rundetårn on avoinna joka päivä maaliskuusta lokakuuhun. Kesällä Rundetårn on auki hieman pidempään illalla. Sisäänpääsystä peritään pieni sisäänpääsymaksu. Tornissa ei ole hissiä.


Alueen Rundetårn opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 475 majoitusliikettä kohteen Rundetårn lähellä
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 87 €
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Urban House Copenhagen by MEININGER 82 €
  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Colbjørnsensgade 11, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tyko Brahen planetaario ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema ja Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Steel House Copenhagen 76 €
   Steel House Copenhagen

   Steel House Copenhagen

   Herholdtsgade 6, Kööpenhamina
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hostellista. Strøget ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Tivoli Hotel 132 €
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     Skt. Petri
     Skt. Petri

     Skt. Petri

     Krystalgade 22, Kööpenhamina
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kööpenhaminan yliopisto ja Vor Frue Kirke sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Strøget ja Torvehallerne ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema ja Nørreportin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen 138 €
      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      H. C. Andersens Boulevard 12, Kööpenhamina
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kööpenhaminan Tivoli, Strøget ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Christiansborgin linna ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Wakeup Copenhagen Borgergade 94 €
       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Wakeup Copenhagen Borgergade

       Borgergade 9, Kööpenhamina
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kongens Nytorv, Nyhavn ja Rundetårn sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Rosenborgin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        CABINN Copenhagen 89 €
        CABINN Copenhagen

        CABINN Copenhagen

        Arni Magnussons Gade 1, Kööpenhamina
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.