Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Rundetårn

Vieraile Euroopan vanhimpiin kuuluvassa yhä käytössä olevassa tähtitornissa, joka on nykyisin myös kulttuurikeskus ja hyvä paikka tarkastella Kööpenhaminaa yläilmoista käsin.

Kööpenhaminan kävelykeskustan yläpuolelle nouseva ikoninen 1600-luvun tähtitorni on nimeltään Rundetårn (”pyöreä torni”). Kiipeä sen huipulle, jossa voit nauttia esteettömistä kaupunkinäkymistä, tai liity aloittelevien tähtitieteilijöiden joukkoon katselemaan tähtiä. Rundetårnissa on myös galleria, konserttisali ja jopa viehättävä kirkko.

Kristian IV:n johdolla 1600-luvun alussa rakennettu Rundetårn on yhä yksi kaupungin merkittävimmistä rakennuksista. Se oli aikoinaan Kööpenhaminan yliopiston tähtitieteen tutkimuslaitos, mutta nykyisin se on kaikille avoin kulttuurikeskus.

Tornin sisätilojen keskellä olevan pylvään ympärille kietoutuva jyrkkä ramppi on upea esimerkki aikoinaan edistyksellisestä arkkitehtuurista. Kapua huipulle ja ihaile matkan varrella olevien taukopaikkojen hienoja näyttelyjä.

Nousun puolivälissä on kirjastosali, joka toimii kulttuurikeskuksena. Tutustu nykytaiteen, tieteen ihmeiden ja paikallisten opiskelijoiden töiden näyttelyihin. Paikka toimii myös konserttisalina. Tässä erityislaatuisessa ympäristössä voit kuunnella joka viikko paikallista jazzia, klassista tai folk-musiikkia.

Jatka rampin kiipeämistä näköalatasanteelle, joka sijaitsee 34 metrin korkeudella kadun yläpuolella. Voit ostaa virvokkeita kioskista, istua alas penkille ja tarkkailla etäällä näkyvän idyllisen sataman elämää. 

Kapeat ja jyrkät portaat johtavat tähtitorniin. Kesällä tähtitorniin vai tavallisesti tulla sunnuntai-iltapäivisin tarkkailemaan aurinkoa aurinkokaukoputkella. Aloittelevat tähtitieteilijät voivat myös vierailla tähtitornissa tiettyinä iltoina tarkkailemassa tähtiä ja oppimassa lisää kaukaisista tähtikuvioista. Tarkista lisätiedot Rundetårnin verkkosivuilta.

Rundetårn sijaitsee Kööpenhaminan keskustassa, ja perille pääsee parhaiten pyöräillen tai kävellen. Lähellä sijaitsee myös Nørreportin metroasema, ja aseman ympärillä on rajoitetusti maksullisia kadunvarsipysäköintipaikkoja. Rundetårn on avoinna joka päivä maaliskuusta lokakuuhun. Kesällä Rundetårn on auki hieman pidempään illalla. Sisäänpääsystä peritään pieni sisäänpääsymaksu. Tornissa ei ole hissiä.


Alueen Rundetårn opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 363 majoitusliikettä kohteen Rundetårn lähellä
Tivoli Hotel 144 €
Tivoli Hotel

Tivoli Hotel

Arni Magnussons Gade 2, Kööpenhamina
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 97 €
  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

  Bernstorffsgade 35, Kööpenhamina
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade 87 €
   Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

   Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

   Carsten Niebuhrs Gade 11, Kööpenhamina
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Tanskan kansallismuseo ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Thorvaldsenin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kööpenhaminan päärautatieasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Imperial Hotel 133 €
    Imperial Hotel

    Imperial Hotel

    Vester Farimagsgade 9, Kööpenhamina
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Wallmans Circus Building ja Kööpenhaminan Tivoli sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Rådhuspladsen ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Square 146 €
     The Square

     The Square

     Rådhuspladsen 14, Kööpenhamina
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Wallmans Circus Building, Rådhuspladsen ja Kööpenhaminan Tivoli. Strøget ja Ny Carlsberg Glyptotekin museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Wakeup Copenhagen Borgergade 100 €
      Wakeup Copenhagen Borgergade

      Wakeup Copenhagen Borgergade

      Borgergade 9, Kööpenhamina
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kongens Nytorv, Nyhavn ja Rundetårn sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Marmorkirken ja Rosenborgin linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kongens Nytorvin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen 121 €
       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

       Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

       Amager Boulevard 70, Kööpenhamina
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Vor Frelsers Kirke, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rådhuspladsen ja Thorvaldsenin museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Islands Bryggen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Christianshavnin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        CABINN Copenhagen 92 €
        CABINN Copenhagen

        CABINN Copenhagen

        Arni Magnussons Gade 1, Kööpenhamina
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotekin museo ja Tanskan kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.