Mission DistrictSan Francisco

Image for Mission District, San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat

Ota seuraavaksi lomakohteeksesi Mission District ja koe sen taidegalleriat, museot, festivaalit sekä monet muut nähtävyydet!

Tämän baareista tunnetun alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Mission Dolores Park.

Huippuhotellit kohteessa Mission District

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
El Capitan Hotel
El Capitan Hotel
2 out of 5
2361 Mission St, San Francisco, CA
61 €
per night
Mar 11 - Mar 12

Mission Dolores Park, San Franciscon kaupungintalo ja Castro Street sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Van Ness Avenue ja San Franciscon oopperatalo ...

2.2/5 (723 arvostelua)
quite peacefull hotell and it a good location

"Rooms were clean, silent and it was quiet during nightime. It was easy to go by bus to the downtown. A minor minus, lack of a lift. The price was reasonable. There was a laundry in the hotell. A good place if you want to stay longer in San Francisco."…"

Arvosteltu 27.6.2017

El Capitan Hotel
Hotel Sunrise
Hotel Sunrise
2 out of 5
447 Valencia St, San Francisco, CA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
68 €
per night
Feb 29 - Mar 1

Van Ness Avenue ja Mission Dolores Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. San Franciscon kaupungintalo ja Castro Street ovat myös ...

3.2/5 (294 arvostelua)

"A localização do hotel é muito boa. Fui a pé para muitos lugares, já que não tenho problema em andar."…"

Arvosteltu 14.2.2020

Hotel Sunrise
Parker Guest House San Francisco
Parker Guest House San Francisco
3.5 out of 5
520 Church Street, San Francisco, CA
198 €
per night
Mar 1 - Mar 2

Mission Dolores Park ja Castro Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Painted Ladies (historiallinen alue) ja Van Ness ...

4.7/5Exceptional! (149 arvostelua)

"It was nice but I missed the steam room that used to be there and a big hot tub would be nice."…"

Arvosteltu 31.12.2019

Parker Guest House San Francisco
Union Hotel
Union Hotel
2 out of 5
2030 Mission St, San Francisco, CA
57 €
per night
Mar 9 - Mar 10

Van Ness Avenue ja Mission Dolores Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. San Franciscon kaupungintalo ja San Franciscon oopperatalo ...

3.4/5Good! (106 arvostelua)

"I stay here frequently. The staff is excellent and the rooms are very clean. The location is great. The Mission District has a great variety restaurants and night spots. There is public transportation right downstairs,e.g. the BART and about 6 bus lines. I will stay here again and again."…"

Arvosteltu 12.2.2020

Union Hotel
Inn San Francisco
Inn San Francisco
2.5 out of 5
943 South Van Ness Avenue, San Francisco, CA
225 €
per night
Feb 29 - Mar 1

Mission Dolores Park, San Franciscon kaupungintalo ja Van Ness Avenue sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Castro Street ja San Franciscon ...

4.7/5Exceptional! (194 arvostelua)

"Very charming and well run B&B. Room was big and nicely furnished. Breakfast was tasty with a wide variety of options. Very friendly management. Great location near the Mission BART station."…"

Arvosteltu 16.1.2020

Inn San Francisco
Noe's Nest Bed and Breakfast
Noe's Nest Bed and Breakfast
3.5 out of 5
1257 Guerrero St., San Francisco, CA
267 €
per night
Feb 29 - Mar 1

Mission Dolores Park, Castro Street ja Van Ness Avenue sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Twin Peaks ja San Franciscon kaupungintalo ...

4.6/5Wonderful! (62 arvostelua)
Noe’s best

"Noe’s Nest was an extraordinary experience. There was lots a fascinating things to look at and the garden in the back was wonderful. We enjoyed the breakfast the owner cooked up for us. Plenty to eat. The bed was a little too stiff for my taste. The place was very clean and the host and staff were ..."…"

Arvosteltu 21.9.2019

Noe's Nest Bed and Breakfast

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Mission District

Mission Dolores Park
Image for Mission Dolores Park

Mission Dolores Park

Nauti kauniista auringonlaskuista ja lähde tutkimaan kohteessa San Francisco sijaitsevaa suosittua viheraluetta Mission Dolores Park. Käy tutustumassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kauppoihin ja huippuravintoloihin.

Mission Dolores
Image for Mission Dolores

Mission Dolores

Opit lisää kohteen San Francisco paikallisesta historiasta, kun piipahdat kohteessa Mission Dolores (monumentti). Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen maineikkaisiin taidegallerioihin ja merkittäviin muistomerkkeihin.

Mission San Francisco de Asísin lähetysasema
Image for Mission San Francisco de Asísin lähetysasema

Mission San Francisco de Asísin lähetysasema

Ota selvää kohteen San Francisco paikallisesta historiasta, kun vietät aikaasi kohteessa Mission San Francisco de Asísin lähetysasema. Vieraile tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen merkittävillä muistomerkeillä ja kaupoissa.

Balmy Alley
Image for Balmy Alley

Balmy Alley

Ota selvää kohteen San Francisco historiasta, kun vietät aikaasi kohteessa Balmy Alley (katutaideteos). Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kauniisiin auringonlaskuihin ja kauppoihin.

Women's Building
Image for Women's Building

Women's Building

Vieraile kohteessa Women's Building, joka on kohteessa San Francisco sijaitseva vierailun arvoinen nähtävyys. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kauniisiin auringonlaskuihin ja kauppoihin.

Clarion Alley
Image for Clarion Alley

Clarion Alley

Kun lomailet kohteessa San Francisco, voit viettää aikaa tutkimalla näyttelyitä kohteessa Clarion Alley. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen maineikkaisiin taidegallerioihin ja kauppoihin.

Muut kaupunginosat kohteessa San Francisco

Castro District, San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat

Castro District

Castro District tunnetaan erityisesti baareista, ja läheiset 17th St & Castro St Stop ja Castro Station takaavat, että Castro Street on vain lyhyen matkan päässä.

Castro District
Noe Valley, San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
trover-kuva käyttäjältä Tonette Pineda✈⛵🚌🚉🚃🚅🚀

Noe Valley

Noe Valley tunnetaan kirkoista ja arkkitehtuurista. Ja jos haluat tutustua lähiseutuun, Church St & Clipper St Stop ja Church St & 24th St Stop takaavat, että liikkuminen on vaivatonta.

Noe Valley
Civic Center

Civic Center

Ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista tunnettu Civic Center tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten San Franciscon kaupungintalo ja Civic Center Plaza. Lisäksi lähellä sijaitsevat Market St & Van Ness Ave Stop ja Van Ness Station takaavat, että kaupunkiin on vaivatonta tutustua.

Civic Center
Tenderloin, San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat

Tenderloin

Tenderloin tunnetaan suosituista kaupoista, ja sen lisäksi voit vierailla erilaisissa kohteissa, joihin kuuluu Asian Art Museum of San Francisco ja Golden Gate Theatre (teatteri). Läheinen Market St & Taylor St Stop takaa sen, että alueella liikkuminen on vaivatonta.

Tenderloin
Haight-Ashbury featuring vanha arkkitehtuuri, talo ja katunäkymät

Haight-Ashbury

Haight-Ashbury tunnetaan erityisesti historiallisista kohteista, ja voit vierailla läheisissä huippunähtävyyksissä, kuten Grateful Dead House (rakennus) ja Buena Vista -puisto.

Haight-Ashbury
South of Market johon kuuluu kaupunkinäkymät, puutarha ja kaupunki

South of Market

3.5/5Good!(5 area reviews)

Matkustajat pitävät kohteen South of Market suosituista kaupoista. Täällä ollessa kannattaa tutustua myös lähialueeseen; 4th St & King St Stop (Muni) ja 2nd & King Station varmistavat, että se on helppoa. Alueen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Oracle Park ja San Francisco Museum of Modern Art.

South of Market