Pacific HeightsSan Francisco

Aika lähteä lomalle! Koe paikallisesta keittiöstään, arkkitehtuuristaan ja nähtävyyksistään tunnettu romanttinen Pacific Heights.

Tämän kompaktin ravintoloista ja ostosmahdollisuuksistaan tunnetun kohteen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluu Van Ness Avenue.

Huippuhotellit kohteessa Pacific Heights

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Inn on Broadway
Inn on Broadway
2.5 out of 5
2201 Van Ness Avenue, San Francisco, CA
70 €
per yö
2. jouluk.–3. jouluk.

Van Ness Avenue, Lombard Street ja The Regency Ballroom sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä motellista. Ghirardelli Square (ostoskeskus) ja San ...

3.3/5 (1,909 arvostelua)
Muutama päivä San Franciscossa heinäkuun lopulla

"Inn on Broadwayn sijainti on loistava. Se sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Fisherman's Wharfilta, Chinatownista, Coit Towerilta, Union Squarelta. Ainakin jos muutaman kilometrin kävelymatka ei haittaa. Kaupunkihan on mäkinen, joten busseillakin pääsee jos kävely on liikaa. Hotelli on kulunut ja ..."…"

Arvosteltu 1.8.2017

Inn on Broadway
Laurel Inn, a Joie de Vivre Boutique Hotel
Laurel Inn, a Joie de Vivre Boutique Hotel
3 out of 5
444 Presidio Ave, San Francisco, CA
121 €
per yö
15. jouluk.–16. jouluk.

Kaiser Permanente Medical Center (sairaala) ja San Franciscon yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palace of Fine Arts ja ...

4/5Erittäin hyvä! (707 arvostelua)

"We stayed over for a doctor's appointment at UCSF, so this hotel was an easy drive into San Francisco via the Golden Gate bridge, the Presidio, hotel, to hospital. It was noisy, due to a lovely family with three children. The baby babbled through the morning and we could only lay there and grin...It ..."…"

Arvosteltu 18.10.2019

Laurel Inn, a Joie de Vivre Boutique Hotel
Hotel Drisco
Hotel Drisco
4.5 out of 5
2901 Pacific Avenue, San Francisco, CA
411 €
per yö
17. jouluk.–18. jouluk.

Palace of Fine Arts ja San Franciscon yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Lombard Street ja University of California San ...

4.8/5Poikkeuksellinen! (326 arvostelua)
Best Hotel of the best

"This hotel shows the directions for others in getting towards perfect service! As a customer, in every contact to the staff, you could feel yourself like being a king. Housekeeping could hardly not be better than it is in this hotel. The personnell of the front desk are extremely helpful and smiling ..."…"

Arvosteltu 13.7.2018

Hotel Drisco
Jackson Court
Jackson Court
2.5 out of 5
2198 Jackson St, Unit A, San Francisco, CA
260 €
per yö
24. marrask.–25. marrask.

Lafayette Park (puisto) ja Van Ness Avenue sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Regency Ballroom ja Fort Mason ovat myös 2 kilometrin ...

4.4/5Upea! (116 arvostelua)

"Jackson Court is in a very good location, handy to get around San Francisco to see the sites, its a quiet neighbourhood. Jackson Court is a B&B not a hotel so you get a personnel warmth there that you don't get in a large corporate hotel. The only downside is it could do with an upgrade to the room ..."…"

Arvosteltu 2.10.2019

Jackson Court
Pacific Heights Victorian Kodin Makuuhuone ja Kylpyhuone
Pacific Heights Victorian Kodin Makuuhuone ja Kylpyhuone
3238 Sacramento St, San Francisco, CA

Kaiser Permanente Medical Center (sairaala) ja San Franciscon yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lomakodista. Palace of Fine Arts ja ...

4/5Erittäin hyvä! (2 arvostelua)
feedback

"Thank you for a wonderful trip. Two unexpected glitches met us, yet they were dealt with professionally and quickly. Thanks for the great stay and very hot and sunny San Francisco stay!"…"

Arvosteltu 26.9.2019

Pacific Heights Victorian Kodin Makuuhuone ja Kylpyhuone
Kodikas 3BR Mökki Tyynenmeren Korkeudessa
Kodikas 3BR Mökki Tyynenmeren Korkeudessa
50 Perine Place, San Francisco, CA

Fillmore Auditorium (teatteri), San Franciscon yliopisto ja Kaiser Permanente Medical Center (sairaala) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä ...

4.8/5Poikkeuksellinen! (25 arvostelua)
Great place at SF!

"The apartment was very nice. Small but cozy. We had a great time when there. Location is amazing. Walking distance to a lot of bars and restaurants. Short car ride to most tourist places in SF. Not having parking is a downside though. One other issue we had was the house felt very stuffy and hot ..."…"

Arvosteltu 17.9.2019

Kodikas 3BR Mökki Tyynenmeren Korkeudessa

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Pacific Heights

Golden Gaten silta
Kuva majoitusliikkeestä Golden Gaten silta

Golden Gaten silta

4/5(6 arvostelua)

Autot ajavat siltaa pitkin ja laivat seilaavat sen alta, mutta paras tapa nähdä tämä kuuluisa silta on ylittää se jalkaisin.

Pier 39
Kuva majoitusliikkeestä Pier 39

Pier 39

4/5(5 arvostelua)

Tämä rannan turistikohde on tunnettu hauskoista huvipuistolaitteistaan, kekseliäistä performanssitaiteilijoistaan ja monista matkamuistomyymälöistään, mutta pisimmän korren vetävät kuitenkin laiturin vieressä köllöttelevät merileijonat.

Alcatrazin saari
Kuva majoitusliikkeestä Alcatrazin saari

Alcatrazin saari

4.5/5(4 arvostelua)

Lähde pahamaineiselle vankilasaarelle, jota kutsutaan myös nimellä ”The Rock”, ja ota selvää, mihin tämän hylätyn vankilan maine julmana ja pelottavana paikkana perustuu.

Lombard Street
Kuva majoitusliikkeestä Lombard Street

Lombard Street

4/5(7 arvostelua)

Lombard Street on vierailun arvoinen nähtävyys kohteessa San Francisco. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kauniisiin auringonlaskuihin ja merkittäviin muistomerkkeihin.

Palace of Fine Arts
Kuva majoitusliikkeestä Palace of Fine Arts

Palace of Fine Arts

4/5(1 arvostelu)

Tämä roomalaistyylinen vuonna 1915 valmistunut palatsi on upea tieteen ja taiteen taidonnäyte.

Golden Gaten puisto
Kuva majoitusliikkeestä Golden Gaten puisto

Golden Gaten puisto

4/5(7 arvostelua)

Tämä keskellä San Franciscoa sijaitseva suosittu puisto on erinomainen paikka rentoutua puiden, kukkien ja luonnonvaraisten eläinten keskellä.

Muut kaupunginosat kohteessa San Francisco

Cow Hollow
Cow Hollow johon kuuluu kyltit ja katunäkymät

Cow Hollow

Retki, Shoppailu, Ruokailu

4/5(1 arvostelu)

Upeista rantanäköaloista ja suosituista kaupoista tunnettu Cow Hollow tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, esimerkkeinä Van Ness Avenue ja Union Street.

Japantown
Japantown, San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
trover-kuva käyttäjältä Marinda Chen

Japantown

Festivaali, Ruokailu, Kukka

Japantown tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja Sundance Kabuki Cinemas (teatteri) on yksi alueen suosituista nähtävyyksistä.

Western Addition
Western Addition featuring rannikkokaupunki, talo ja vanha arkkitehtuuri

Western Addition

Urbaani, Arkkitehtuuri, Festivaali

Western Addition tunnetaan suosituista kaupoista. Kannattaa varata aikaa myös alueen nähtävyyksiin tutustumiseen; varsinkin Painted Ladies (historiallinen alue) ja Van Ness Avenue ovat näkemisen arvoisia.

Marina District
Marina District johon kuuluu vanha arkkitehtuuri sekä pieni ryhmä ihmisiä

Marina District

Linna, Retki, Lintubongaus

Upeista rantanäköaloista ja suosituista kaupoista tunnettu Marina District tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, esimerkkeinä Palace of Fine Arts ja Fort Mason.

Nob Hill
Nob Hill featuring kaupunki ja katunäkymät

Nob Hill

Ruokailu, Katedraali, Urbaani

Nob Hill tunnetaan suosituista kaupoista. Kaupungissa ollessa kannattaa myös vierailla nähtävyyksillä, kuten Van Ness Avenue ja Grace Cathedral.

Tenderloin
Tenderloin, San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
trover-kuva käyttäjältä Jeff Havens

Tenderloin

Shoppailu, Teatteri, Ruokailu

Tenderloin tunnetaan suosituista kaupoista. Kannattaa varata aikaa myös alueen nähtävyyksiin tutustumiseen; varsinkin Asian Art Museum of San Francisco ja Golden Gate Theatre (teatteri) ovat näkemisen arvoisia.