Matkatiedote

Ota huomioon mahdolliset koronavirusta (COVID-19) koskevat matkustustiedotteet ja Maailman terveysjärjestön (WHO) julkaisemat päivitykset. Matkojen keskeytymisten erittäin suuren määrän takia hyvitysten käsittelyyn voi mennä jopa 30 päivää.

Pacific HeightsSan Francisco

Koe romanttinen Pacific Heights ja sen ruokakulttuuri, arkkitehtuuriset kohteet, nähtävyyskierrokset sekä monet muut nähtävyydet!

Tämän kompaktin ravintoloista ja ostosmahdollisuuksistaan tunnetun kohteen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluu Van Ness Avenue.

Huippuhotellit kohteessa Pacific Heights

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Inn on Broadway
Inn on Broadway
2.5 out of 5
2201 Van Ness Avenue, San Francisco, CA
37 €
per yö
31. maalisk.–1. huhtik.

Van Ness Avenue, Lombard Street ja The Regency Ballroom sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä motellista. Ghirardelli Square (ostoskeskus) ja San ...

3.3/5 (1,992 arvostelua)
Muutama päivä San Franciscossa heinäkuun lopulla

"Inn on Broadwayn sijainti on loistava. Se sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Fisherman's Wharfilta, Chinatownista, Coit Towerilta, Union Squarelta. Ainakin jos muutaman kilometrin kävelymatka ei haittaa. Kaupunkihan on mäkinen, joten busseillakin pääsee jos kävely on liikaa. Hotelli on kulunut ja ..."…"

Arvosteltu 1.8.2017

Inn on Broadway
Laurel Inn, a Joie de Vivre Boutique Hotel
Laurel Inn, a Joie de Vivre Boutique Hotel
3 out of 5
444 Presidio Ave, San Francisco, CA
167 €
per yö
13. huhtik.–14. huhtik.

Kaiser Permanente Medical Center (sairaala) ja San Franciscon yliopisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palace of Fine Arts ja ...

4/5Very Good! (752 arvostelua)

"Location is great, really, great! Outside of the downtown city area but close enough to everything. Room smelled a little older. It was kind of like staying at my grandmoms home (not that her home smells, lol). In the lobby they have muffins, danishes and coffee in the morning and cookies at night. ..."…"

Arvosteltu 19.3.2020

Laurel Inn, a Joie de Vivre Boutique Hotel
Hotel Drisco
Hotel Drisco
4.5 out of 5
2901 Pacific Avenue, San Francisco, CA
371 €
per yö
9. huhtik.–10. huhtik.

Palace of Fine Arts ja San Franciscon yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Lombard Street ja University of California San ...

4.8/5Exceptional! (355 arvostelua)

"Staff and service was impeccable. Loved the complimentary wine and cheese in the evening and breakfast in the morning. The room was phenomenal, however the bed was very hard and we could hear the people above us walking around late in to the night and it made it hard to fall asleep."…"

Arvosteltu 13.3.2020

Hotel Drisco
Jackson Court
Jackson Court
2.5 out of 5
2198 Jackson St, Unit A, San Francisco, CA
268 €
per yö
6. huhtik.–7. huhtik.

Lafayette Park (puisto) ja Van Ness Avenue sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Regency Ballroom ja Fort Mason ovat myös 2 kilometrin ...

4.4/5Wonderful! (116 arvostelua)

"Jackson Court is in a very good location, handy to get around San Francisco to see the sites, its a quiet neighbourhood. Jackson Court is a B&B not a hotel so you get a personnel warmth there that you don't get in a large corporate hotel. The only downside is it could do with an upgrade to the room ..."…"

Arvosteltu 2.10.2019

Jackson Court
Charming, Newly Remodeled Studio in Pacific Heights Victorian
Charming, Newly Remodeled Studio in Pacific Heights Victorian
2186 Vallejo St, #2, San Francisco, CA

Historiallinen asuinrakennus, jonka lähellä on Union Street, Lombard Street ja Ghirardelli Square (ostoskeskus). Lähistöllä sijaitsee myös Palace of Fine Arts ...

Charming, Newly Remodeled Studio in Pacific Heights Victorian
Hotel Caza Fisherman’s Wharf
Hotel Caza Fisherman’s Wharf
3.5 out of 5
1300 Columbus Avenue, San Francisco, CA

Ghirardelli Square (ostoskeskus), San Francisco Maritime Museum (merimuseo) ja Lombard Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aquarium ...

4.3/5Excellent! (93 arvostelua)

"Staff was very friendly. Location was excellent, easy walk to Fisherman's Wharf. There were 2 problems with the description in the Expedia booking. It was stated that breakfast was to be included but breakfast was for purchase only also we were booked for a king bed with a port view, there was no ..."…"

Arvosteltu 18.3.2020

Hotel Caza Fisherman’s Wharf

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Pacific Heights

Lyon Street Steps
Kuva majoitusliikkeestä Lyon Street Steps

Lyon Street Steps

Kun matkustat kohteeseen San Francisco, voit nauttia luonnosta kohteessa Lyon Street Steps. Vieraile tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kaupoissa ja merkittävillä muistomerkeillä.

Golden Gaten silta
Kuva majoitusliikkeestä Golden Gaten silta

Golden Gaten silta

4/5(6 arvostelua)

Autot ajavat siltaa pitkin ja laivat seilaavat sen alta, mutta paras tapa nähdä tämä kuuluisa silta on ylittää se jalkaisin.

Pier 39
Kuva majoitusliikkeestä Pier 39

Pier 39

4/5(5 arvostelua)

Tämä rannan turistikohde on tunnettu hauskoista huvipuistolaitteistaan, kekseliäistä performanssitaiteilijoistaan ja monista matkamuistomyymälöistään, mutta pisimmän korren vetävät kuitenkin laiturin vieressä köllöttelevät merileijonat.

Alcatrazin saari
Kuva majoitusliikkeestä Alcatrazin saari

Alcatrazin saari

4.5/5(4 arvostelua)

Lähde pahamaineiselle vankilasaarelle, jota kutsutaan myös nimellä ”The Rock”, ja ota selvää, mihin tämän hylätyn vankilan maine julmana ja pelottavana paikkana perustuu.

Golden Gaten puisto
Kuva majoitusliikkeestä Golden Gaten puisto

Golden Gaten puisto

4/5(7 arvostelua)

Tämä keskellä San Franciscoa sijaitseva suosittu puisto on erinomainen paikka rentoutua puiden, kukkien ja luonnonvaraisten eläinten keskellä.

San Franciscon lahti
Kuva majoitusliikkeestä San Franciscon lahti

San Franciscon lahti

4/5(3 arvostelua)

Tutki luontoa kohteessa San Franciscon lahti, joka on kohteessa San Francisco sijaitseva suosittu viheralue. Varmista, että sinulla on hieman aikaa vierailla alueen kaupoissa.

Muut kaupunginosat kohteessa San Francisco

Cow Hollow johon kuuluu kyltit ja katunäkymät

Cow Hollow

4/5Very Good!(1 aluearvostelu)

Upeista rantanäköaloista ja suosituista kaupoista tunnettu Cow Hollow tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, esimerkkeinä Van Ness Avenue ja Union Street.

Cow Hollow
Marina District johon kuuluu vanha arkkitehtuuri sekä pieni ryhmä ihmisiä

Marina District

Upeista rantanäköaloista ja suosituista kaupoista tunnettu Marina District tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, esimerkkeinä Palace of Fine Arts ja Fort Mason.

Marina District
Nob Hill featuring kaupunki ja katunäkymät

Nob Hill

3/5(1 aluearvostelu)

Van Ness Avenue ja Grace Cathedral ovat suosittuja nähtävyyksiä kohteessa Nob Hill, joka tunnetaan suosituista kaupoista. Washington St & Leavenworth St Stop ja Washington St & Jones St Stop varmistavat, että lähiseudun nähtävyyksiin on myös helppoa tutustua.

Nob Hill
Tenderloin, San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat

Tenderloin

Tenderloin tunnetaan suosituista kaupoista, ja sen lisäksi voit vierailla erilaisissa kohteissa, joihin kuuluu Asian Art Museum of San Francisco ja Golden Gate Theatre (teatteri). Läheinen Market St & Taylor St Stop takaa sen, että alueella liikkuminen on vaivatonta.

Tenderloin
Civic Center

Civic Center

Ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista tunnettu Civic Center tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten San Franciscon kaupungintalo ja Civic Center Plaza. Lisäksi lähellä sijaitsevat Market St & Van Ness Ave Stop ja Van Ness Station takaavat, että kaupunkiin on vaivatonta tutustua.

Civic Center
Fishermans Wharf joka esittää venesatama ja kaupunki

Fisherman's Wharf

Suosituista kaupoista tunnettu Fisherman's Wharf tarjoaa myös muuta nähtävää, kuten Ghirardelli Square (ostoskeskus), ja läheiset Jones St and Beach St Stop ja Jefferson St & Taylor St Stop takaavat, että San Francisco ei taatusti jää tuntemattomaksi.

Fisherman's Wharf