Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

La Boqueria -tori

Tämä Barcelonan tärkein kulinaaristen herkkujen tori värikkäine ruokakojuineen ja tapasbaareineen tarjoaa jokaiselle aistille jotakin. 

Haistele, maistele ja katsele La Boqueria -ruokatorin valtavien toripöytien herkullisia antimia. Tarjolla on kaikkea mahdollista trooppisista hedelmistä, oliiveista ja merenelävistä leipomotuotteisiin, tapasbaareihin ja ruoanlaittotunteihin. Tämä eksoottinen tori on ehdoton nähtävyys kaikille ruoasta kiinnostuneille.

Tässä paikassa on toiminut tori jo 1300-luvulla, jolloin paikalliset maanviljelijät pystyttivät pöytänsä avoimelle torille Barcelonan vanhan kaupunginmuuriin eteen ja myivät hedelmiään ja vihanneksiaan. Monet nykyisistä kauppiaista ovat torin perustamiseen osallistuneiden perheiden jälkeläisiä.Ruokatori on tänä päivänä yksi Barcelonan suosituimmista nähtävyyksistä.

Kun astut sisään torin valtavasta rautaportista, vastaasi tulvivat värikkäiden hedelmä- ja vihannespöytien täyteläiset tuoksut. Osta sekoitus trooppisia hedelmiä tai vasta puristettua tuoremehua ja jatka sitten matkaasi torin kujille, jotka jatkuvat silmänkantamattomiin. Ihastele pikkutarkasti aseteltuja oliivivalikoimia, värikkäitä chilirivejä ja maalaisjuustoja. Leivonnaisten tuoksut saavat veden herahtamaan kielelle, ja lihapöytien suolatut lihat ja kalatiskien merenelävät odottavat ostajiaan.

Erityisen vilkasta on lounasaikaan, kun paikalliset ja turistit saapuvat aterioimaan torin moniin tapasbaareihin. Maista tuoretta keitettyä chorizo-makkaraa, merellisiä tapaksia, pitsaa suoraan leivinuunista tai monia muita paikallisherkkuja. Jutusteluhetket kokkien ja tarjoilijoiden kanssa ovat yhtä ikimuistoisia kuin heidän tarjoilemansa ruoka.

Todelliset ruokafanaatikot ovat tervetulleita La Boquerian ruoanlaittotunneille ja työpajoihin, joita järjestetään sekä aikuisille että lapsille. Lisätietoja on torin virallisilla verkkosivuilla.

La Boqueria -tori sijaitsee puolessavälissä Barcelonan tunnettua puiden reunustamaa kävelykatua Las Ramblasia. Torilta on 10 minuutin kävelymatka Plaça de Catalunya- ja Plaça del Portal de la Pau -aukioille. Bussi ja metro pysähtyvät lähelle torin pääsisäänkäyntiä.

Tori on avoinna muina päivinä paitsi sunnuntaina. Yritä saapua ennen klo 14:ää, jolloin torilla on kiireisintä. Käy torilla lauantaina, jolloin monet kauppiaat myyvät tuotteitaan alennuksella.


Alueen Sant Josep de la Boquerian markkinat opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 758 majoitusliikettä kohteen Sant Josep de la Boquerian markkinat lähellä
Barceló Raval 146 €
Barceló Raval

Barceló Raval

Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Gato del Raval ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan nykytaiteen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Barcelona Universal 138 €
  Hotel Barcelona Universal

  Hotel Barcelona Universal

  Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Colón Barcelona 220 €
   Hotel Colón Barcelona

   Hotel Colón Barcelona

   Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas 125 €
    Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

    Leonardo Hotel Barcelona Las Ramblas

    8 10 12 Calle Junta De Comerc, Barcelona, Barcelona
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sant Josep de la Boquerian markkinat ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Güellin palatsi ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Drassanesin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Arc la Rambla 113 €
     Arc la Rambla

     Arc la Rambla

     La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Teatre Principal (teatteri), Centre d’Art Santa Monica (taidekeskus) ja Güellin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel SERHS Rivoli Rambla 120 €
      Hotel SERHS Rivoli Rambla

      Hotel SERHS Rivoli Rambla

      La Rambla 128, Barcelona, Barcelona
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Teatre Poliorama, La Rambla ja Plaça de Catalunya sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Passeig de Gracia ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaça Catalunyan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel 1898 185 €
       Hotel 1898

       Hotel 1898

       La Rambla, 109; (entrance on the street, Pintor Fortuny), Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Teatre Poliorama ja La Rambla sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Plaça de Catalunya ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaça Catalunyan asema ja Liceun asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Barbara 77 €
        Hotel Barbara

        Hotel Barbara

        Carrer Marques de Barbera, 22, Barcelona, Barcelona
          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         Rambla del Raval, La Rambla ja Güellin palatsi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Liceu-oopperatalo ja Sant Josep de la Boquerian markkinat ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Drassanesin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.