Santa Barbara

Matkaopas
Santa Barbara joka esittää teatterinäkymät, yökuvat ja kyltit
Amerikan omalla Rivieralla on historiallista savitiiliarkkitehtuuria, useita taidegallerioita, viininvalmistamoja ja kauniita hiekkarantoja.

Santa Barbara tunnetaan kalliista hotelleistaan, suurista kartanoistaan ja trendikkäistä putiikeistaan, mutta siellä on myös kauniita hiekkarantoja, monia museoita ja kaupungin historiaa juhlistavia festivaaleja.

Matkalla Santa Barbarassa täytyy ehdottomasti käydä kuvankauniilla hiekkarannoilla. Makaa pehmoisella hiekalla kirjan kanssa tai nappaa surffilauta mukaan ja suuntaa aalloille. Surffausolosuhteet ovat ihanteelliset aloittelijoille, mutta toisinaan aallot yltyvät haastamaan kaikentasoiset lainelautailijat.

Vanhalla Santa Barbaran lähetysasemalla voit ihailla fransiskaanien espanjalaista arkkitehtuuria. Asemalla on vanhoja lähetyssaarnaajien esineitä ja dokumentteja, edelleen toiminnassa oleva kappeli sekä vaikuttavat, hyvin hoidetut tilukset. Lisää vanhaa arkkitehtuuria tarjoavat savitiilinen Rafael Gonzalezin talo sekä Santa Barbara County Courthouse. Oikeustalon kellotornista on erinomainen näköala lähiympäristöön. Historian harrastajat ilahtuvat myös Presidio of Santa Barbarasta, joka on espanjalaisten linnake 1780-luvulta.

Historical Museumin näyttelyt kertovat, miten Santa Barbarasta on tullut nykyisenkaltainen kaupunki. Museum of Natural History puolestaan esittelee kasvien ja eläinten evoluutiota paikallistasolla ja laajemminkin.

Taiteen ystäville loma Santa Barbarassa tarjoaa paljon. Santa Barbara Museum of Artissa on laajat kokoelmat eurooppalaista, amerikkalaista ja aasialaista taidetta. Siellä on usein maailmaluokan vaihtuvia näyttelyitä. Uudempia teoksia esittelee Contemporary Arts Forum. Se on taiteilijoiden ylläpitämä ja rahoittama taidegalleria, jossa on esillä alueen laadukkaimpia töitä.

Jos haluat tutustua toisenlaisiin paikallistuotteisiin, käy kierroksella alueen viininvalmistamoissa.

Santa Barbarassa on todellista kokoaan suuremman kaupungin hienostuneisuutta, mutta silti herttainen ja ystävällinen ilmapiiri. Koska loma Santa Barbarassa tarjoaa niin kiehtovaa historiaa, monenmoisia kulttuuriaktiviteetteja kuin erinomaisia hiekkarantojakin, on helppoa nähdä, miksi kaupunkiin saapuu vierailijoita kaikkialta maailmasta.

Discover neighborhoods in Santa Barbara

Avania Inn of Santa Barbara
Avania Inn of Santa Barbara
2.5 out of 5
128 Castillo St, Santa Barbara, CA, 93101
Hinta on 166 € per yö ajalle 1. jouluk. viiva 2. jouluk.
166 €
per yö
1. jouluk.–2. jouluk.
Yövy tässä motellissa kohteessa Santa Barbara. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan ...
4,2/5 Excellent! (804 arvostelua)
"Very kind staff! Rooms were great!"

Arvosteltu 26.11.2022

Avania Inn of Santa Barbara
Hilton Santa Barbara Beachfront Resort
Hilton Santa Barbara Beachfront Resort
4 out of 5
633 E Cabrillo Blvd, Santa Barbara, CA, 93103
Hinta on 193 € per yö ajalle 7. jouluk. viiva 8. jouluk.
193 €
per yö
7. jouluk.–8. jouluk.
Yövy tässä 4 tähden rannalla sijaitsevassa hotellissa kohteessa Santa Barbara. Nauti 2 ravintolasta, täyden palvelun kylpylästä ja aamiaisesta. Asiakkaamme kehuvat ...
3,9/5 Good! (1 038 arvostelua)
"Safety and next to the beach"

Arvosteltu 22.11.2022

Hilton Santa Barbara Beachfront Resort
Hyatt Place Santa Barbara
Hyatt Place Santa Barbara
3.5 out of 5
4111 State Street, Santa Barbara, CA, 93110
Hinta on 178 € per yö ajalle 1. jouluk. viiva 2. jouluk.
178 €
per yö
1. jouluk.–2. jouluk.
Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Santa Barbara. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja kuntokeskuksesta. ...
4/5 Very Good! (760 arvostelua)
Great spot
"We had to stop for the night and found this spot right off the freeway but not super close to it. It’s clean, the people are friendly, and there’s a good restaurant right next door. They offer breakfast in the morning and even had a little bar where you could get beer and wine. We’re going to remember ..."

Arvosteltu 27.11.2022

Hyatt Place Santa Barbara
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Tide Pool Villas
Tide Pool Villas
4.5 out of 5
26 Chapala St, Santa Barbara, CA, 93101
Yövy tässä 4,5 tähden ylellisessä huoneistohotellissa kohteessa Santa Barbara. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. ...
5/5 Exceptional! (2 arvostelua)
"We loved the location. But checking in is not on the property. But across the street with no clue as to what building that may be. Also one window did not have a curtain. Had to use a towel to block out the lights at night."

Arvosteltu 6.10.2022

Tide Pool Villas
AGAVE INN HOTEL
AGAVE INN HOTEL
Santa Barbara, CA
Yövy tässä hotellissa kohteessa Santa Barbara. Nauti Wi-Fi-yhteydestä, 1 makuuhuoneesta ja ilmastoinnista. Lähellä sijaitsee Santa Barbara Golf Club ja Earl ...
4/5 Very Good! (1 arvostelu)
Clean room, super comfortable bed, very nice bathroom.
"Great little Inn for a one to two day stay. Awesome bed, not many decorations like the listing but staff was friendly and very helpful."

Arvosteltu 6.4.2021

AGAVE INN HOTEL
Mariposa- kaksio; makea pako jonka Beach!  uusittu kauneus
Mariposa- kaksio; makea pako jonka Beach! uusittu kauneus
Santa Barbara, CA
Yövy tässä huoneistossa kohteessa Santa Barbara. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, rannasta ja paikan päällä olevasta pysäköinnistä. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan ...
4,8/5 Exceptional! (109 arvostelua)
Everything was good
"I would definitely Stat Gere again."

Arvosteltu 24.11.2022

Mariposa- kaksio; makea pako jonka Beach! uusittu kauneus
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Kohteen Santa Barbara lähellä sijaitsevat kaupungit