COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Sirkka
Matkaopas

Levitunturin kupeessa on Sirkan kylä, joka on kasvanut uneliaasta pikkupaikasta ympäri vuoden toimivaksi laskettelu- ja vaelluskeskukseksi Lapin sydänmailla.

Kittilän kuntaan kuuluva Sirkka on ehkä monille tuntematon, mutta kun mainitaan Levi, ajatukset siirtyvät lumisille laskettelurinteille. Varaa talviaikaan matka Sirkkaan, jossa on loistavat mahdollisuudet talviurheiluun suksilla, lumilaudalla tai vaikka potkukelkalla edeten. Lähde Levin rinteille viilettämään alas tunturia valitsemalla joko vaativia mustia reittejä tai armeliaita sinisiä rinteitä. Valinnanvaraa on yhteensä 43 rinteen verran.

Sirkkaan voit huoletta lähteä koko perheen voimin, sillä myös aloitteleville pikkulaskijoille on sopivia laskupaikkoja Levin Lastenmaassa. Tarjolla on myös Leevilandia, jossa on ohjattua, hauskaa tekemistä lapsille. Rinteiden kupeessa on mahdollisuus päivähoitopalveluihin, jos haluat lähteä itseksesi vaikeammille laskettelureiteille. Sirkassa järjestät itsellesi helposti rentouttavan loman, johon kuuluu niin hauskaa yhdessäoloa kuin eri perheenjäsenille suunnattua omaa ohjelmaa.

Suuntaa Sirkkaan laskettelemaan myös siinä tapauksessa, jos lumilaudalla temppuilu on sinusta hauskinta mahdollista hupia. Snow Parkissa on niin pressejä, reilejä kuin boxeja jokaisen lautailijan tarpeisiin. Vuokraa lauta tai muut talviurheiluvälineet suoraan Zero Pointin tai South Pointin vuokraamoista.

Sirkka on aivan tunturin kupeessa, joten varaa majoitus sieltä ja varmista hyvien palvelujen läheisyys omalla reissullasi. Rinteille pääset helposti, kun hyppäät Sirkan kylän läpi kulkevaan Ski Bussiin. Varaa loma Sirkkaan lokakuun ja toukokuun välisenä aikana, jos haluat matkustaa Lappiin rinnekauden aikana. Alueella on hyvät majoitus- ja shoppailumahdollisuudeet, ja lisäksi Hullu Poro Areenalla pääset kuuntelemaan huippuartisteja.

Lappi tarjoaa muutakin kuin talviurheilua, joten etsi halpoja matkoja Sirkkaan kesällä tai syksyllä ennen rinnekauden alkua. Levitunturin eteläpuolella Activity Parkissa riittää tekemistä myös kesällä. Laske vauhdikasta kesäkelkkarataa, kiipeile Seikkailupuiston mäntyjen runkoihin viritetyillä radoilla tai nouse korkeuksiin Gondoli2000-näköalahissillä. Lapsille hupia löytyy liikenne- ja leikkipuistosta sekä Seikkailupuiston omalta radalta.

Lapin lyhyen kesän aikana pääset kokemaan Sirkan ympäristössä upeita luontoelämyksiä Levin luontopoluilla patikoiden tai pidemmillä tunturivaelluksilla. Levitunturin rinteillä on useita merkittyjä polkuja, kuten Huippupolku ja Suurnoita Päiviön polku, joiden varrella olevissa kylteissä on kerrottu paikallisesta luonnosta ja historiasta. Haastetta saat lähtemällä pidemmälle vaellukselle Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon vieville poluille. Lapin luonto näyttää itsestään uuden puolen syksyn ruskan koittaessa, joten voit suunnata Sirkkaan ja Leville mihin vuodenaikaan tahansa.

Levitunturi houkuttelee täydestä syystä matkailijoita ympäri vuoden, joten suuntaa sinäkin Sirkkaan esimerkiksi Kittilän lentokentän tai Kolarin juna-aseman kautta. Levillä yhdistät lomaasi hauskoja hetkiä rinteessä ja rentouttavaa vaellusta luonnossa sekä elämyksiä hyvien palvelujen ääressä.

Levilehto Apartments
Levilehto Apartments
3 out of 5
Levintie 1625, Kittilä
Hinta on 55 € per yö ajalle 16. kesäk. viiva 16. kesäk.
Levi on 0,1 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 18,7 kilometrin päässä tästä huoneistolomakeskuksesta. Kittilän kotiseutumuseo ja Jerisjärvi ovat myös ...
4.6/5Wonderful! (27 arvostelua)
Pitkä viikonloppu
"Vastaanoton palvelu erittäin ystävällistä ja hyvää."

Arvosteltu 12.2.2021

Levilehto Apartments
Levi Hotel Spa
Levi Hotel Spa
4 out of 5
Levintie 1590, Kittilä
Hinta on 87 € per yö ajalle 16. kesäk. viiva 16. kesäk.
Levi on 0,1 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,4 kilometrin päässä.
4.1/5Very Good! (472 arvostelua)
"Hyvä varustelu jääkaappi, mikro ja kahvi- sekä vedenkeitin. Muuten liian kuuma. 24 sisällä."

Arvosteltu 26.1.2021

Levi Hotel Spa
Hotel Levi Panorama & Levi Chalet Apartments
Hotel Levi Panorama & Levi Chalet Apartments
3.5 out of 5
Tunturitie 205, Kittilä
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 92 € per yö ajalle 16. kesäk. viiva 16. kesäk.
Levi on 0,1 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Taidemuseo Einari Junttila sijaitsee 18,5 kilometrin ...
4.4/5Wonderful! (420 arvostelua)
"Take away aamupalalla olisi voinut olla olla vähän täyttävämpää ruokaa esim nakkeja ja kananmunia sekä myslejä"

Arvosteltu 16.3.2021

Hotel Levi Panorama & Levi Chalet Apartments
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Levi Suites Levi Gold
Levi Suites Levi Gold
4 out of 5
Torikuja 3, Kittilä
Hinta on 91 € per yö ajalle 16. kesäk. viiva 16. kesäk.
Levi on 0,1 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista.
4.3/5Excellent! (70 arvostelua)
Talviloma kaksistaan
"Sijainti täys 10, mutta jos haluaa saada hiljaisen majoituksen niin tämä ei ole ehkä paras vaihtoehto. Keilausäänet alakerrasta kuului tosi selkeästi huoneistoon klo 22 asti. Asunto oli oikein kiva ja kompakti, kaikki tarvittava löytyi asunnosta. Sängyt olisi hyvä uusia, molemmissa sängyissä keskellä ..."

Arvosteltu 16.2.2021

Levi Suites Levi Gold
Levi Suites Unna Mànnu
Levi Suites Unna Mànnu
4.5 out of 5
Mariankuja 6, Kittilä
Hinta on 130 € per yö ajalle 16. kesäk. viiva 16. kesäk.
Levi on 0,1 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Lähistöllä on myös ladut ja hiihtokoulu.
4.4/5Excellent! (45 arvostelua)
Huippu matka leville
"Kivaa oli :)"

Arvosteltu 13.1.2021

Levi Suites Unna Mànnu
Levikaira 12
Levikaira 12
3.5 out of 5
Martinmutka 4, Kittilä
Hinta on 190 € per yö ajalle 20. kesäk. viiva 20. kesäk.
Levi on 0,9 kilometrin ja Taidemuseo Einari Junttila on 19,3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kittilän kotiseutumuseo ja Jerisjärvi ovat myös 40 ...
Levikaira 12
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Sirkka

Kohteen Sirkka lähellä sijaitsevat kaupungit