Sirkka

Matkaopas

Levitunturin kupeessa on Sirkan kylä, joka on kasvanut uneliaasta pikkupaikasta ympäri vuoden toimivaksi laskettelu- ja vaelluskeskukseksi Lapin sydänmailla.

Kittilän kuntaan kuuluva Sirkka on ehkä monille tuntematon, mutta kun mainitaan Levi, ajatukset siirtyvät lumisille laskettelurinteille. Varaa talviaikaan matka Sirkkaan, jossa on loistavat mahdollisuudet talviurheiluun suksilla, lumilaudalla tai vaikka potkukelkalla edeten. Lähde Levin rinteille viilettämään alas tunturia valitsemalla joko vaativia mustia reittejä tai armeliaita sinisiä rinteitä. Valinnanvaraa on yhteensä 43 rinteen verran.

Sirkkaan voit huoletta lähteä koko perheen voimin, sillä myös aloitteleville pikkulaskijoille on sopivia laskupaikkoja Levin Lastenmaassa. Tarjolla on myös Leevilandia, jossa on ohjattua, hauskaa tekemistä lapsille. Rinteiden kupeessa on mahdollisuus päivähoitopalveluihin, jos haluat lähteä itseksesi vaikeammille laskettelureiteille. Sirkassa järjestät itsellesi helposti rentouttavan loman, johon kuuluu niin hauskaa yhdessäoloa kuin eri perheenjäsenille suunnattua omaa ohjelmaa.

Suuntaa Sirkkaan laskettelemaan myös siinä tapauksessa, jos lumilaudalla temppuilu on sinusta hauskinta mahdollista hupia. Snow Parkissa on niin pressejä, reilejä kuin boxeja jokaisen lautailijan tarpeisiin. Vuokraa lauta tai muut talviurheiluvälineet suoraan Zero Pointin tai South Pointin vuokraamoista.

Sirkka on aivan tunturin kupeessa, joten varaa majoitus sieltä ja varmista hyvien palvelujen läheisyys omalla reissullasi. Rinteille pääset helposti, kun hyppäät Sirkan kylän läpi kulkevaan Ski Bussiin. Varaa loma Sirkkaan lokakuun ja toukokuun välisenä aikana, jos haluat matkustaa Lappiin rinnekauden aikana. Alueella on hyvät majoitus- ja shoppailumahdollisuudeet, ja lisäksi Hullu Poro Areenalla pääset kuuntelemaan huippuartisteja.

Lappi tarjoaa muutakin kuin talviurheilua, joten etsi halpoja matkoja Sirkkaan kesällä tai syksyllä ennen rinnekauden alkua. Levitunturin eteläpuolella Activity Parkissa riittää tekemistä myös kesällä. Laske vauhdikasta kesäkelkkarataa, kiipeile Seikkailupuiston mäntyjen runkoihin viritetyillä radoilla tai nouse korkeuksiin Gondoli2000-näköalahissillä. Lapsille hupia löytyy liikenne- ja leikkipuistosta sekä Seikkailupuiston omalta radalta.

Lapin lyhyen kesän aikana pääset kokemaan Sirkan ympäristössä upeita luontoelämyksiä Levin luontopoluilla patikoiden tai pidemmillä tunturivaelluksilla. Levitunturin rinteillä on useita merkittyjä polkuja, kuten Huippupolku ja Suurnoita Päiviön polku, joiden varrella olevissa kylteissä on kerrottu paikallisesta luonnosta ja historiasta. Haastetta saat lähtemällä pidemmälle vaellukselle Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon vieville poluille. Lapin luonto näyttää itsestään uuden puolen syksyn ruskan koittaessa, joten voit suunnata Sirkkaan ja Leville mihin vuodenaikaan tahansa.

Levitunturi houkuttelee täydestä syystä matkailijoita ympäri vuoden, joten suuntaa sinäkin Sirkkaan esimerkiksi Kittilän lentokentän tai Kolarin juna-aseman kautta. Levillä yhdistät lomaasi hauskoja hetkiä rinteessä ja rentouttavaa vaellusta luonnossa sekä elämyksiä hyvien palvelujen ääressä.

Lapland Hotels Sirkantähti
Lapland Hotels Sirkantähti
3 out of 5
Levintie 1630, Kittila, 99130
Hinta on 75 € per yö ajalle 16. kesäk. viiva 17. kesäk.
Yövy tässä 3 tähden hotellissa kohteessa Kittilä. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. Lähellä sijaitsee Levi, ...
3,9/5 Very Good! (214 arvostelua)
"Kapeat sängyt"

Arvosteltu 19.7.2021

Lapland Hotels Sirkantähti
Levi Hotel Spa
Levi Hotel Spa
4 out of 5
Levintie 1590, Kittila, 99130
Hinta on 106 € per yö ajalle 26. toukok. viiva 27. toukok.
Yövy tässä 4 tähden kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Kittilä. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja ilmaisesta pysäköinnistä. ...
4,1/5 Very Good! (485 arvostelua)
"Yleisesti hyvä kokemus. Ohjeistus infoon ja huoneisiin rakennusten ulkopuolella oli hämmentävä ja turhaa aikaa meni etsiessä."

Arvosteltu 15.10.2021

Levi Hotel Spa
Break Sokos Hotel Levi
Break Sokos Hotel Levi
4 out of 5
Tähtitie 5, Kittila, 99130
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 129 € per yö ajalle 6. kesäk. viiva 7. kesäk.
Yövy tässä 4 tähden perheille sopivassa hotellissa kohteessa Kittilä. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja huonepalvelusta. Asiakkaamme ...
4,3/5 Excellent! (305 arvostelua)
Hyvä hotelli pariskunnille
"Mukava viikonloppu saunallisessa huoneessa. Aavistuksen kuuma helteiden aikaan - ilmaistointia olisi kaivattu. Palvelualtis henkilökunta. Maittava aamupala"

Arvosteltu 7.7.2021

Break Sokos Hotel Levi
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Levilehto Apartments
Levilehto Apartments
3 out of 5
Levintie 1625, Kittila, 99130
Hinta on 60 € per yö ajalle 25. toukok. viiva 26. toukok.
Yövy tässä 3 tähden loma-asunnossa kohteessa Kittilä. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja saunasta. Lähellä sijaitsee Levi, joka on ...
4,6/5 Wonderful! (39 arvostelua)
Pieni kompakti yksiö
"Hyvä yöpymispaikka muutamaksi päiväksi. Ahdas kolmelle mutta kaksi sopi aivan hyvin Sijainti loistava."

Arvosteltu 14.2.2022

Levilehto Apartments
Levi Suites Unna Mànnu
Levi Suites Unna Mànnu
4.5 out of 5
Mariankuja 6, Kittila, 99130
Hinta on 158 € per yö ajalle 1. kesäk. viiva 2. kesäk.
Yövy tässä 4,5 tähden ylellisessä huoneistossa kohteessa Kittilä. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja hiihtokuljetuksista. ...
4,4/5 Excellent! (56 arvostelua)
Kavereiden kanssa lomalla
"Huoneiston sijainti oli loistava. Keittiön varustelu oli hyvä ja hyvästä saunasta plussaa. Miinuksena kuitenkin huoneiston vaatimaton siisteys, sillä joka paikassa oli pölyä. Lisäksi kylpyhuoneen viemäri haisi erittäin pahalta koko majoittumisen ajan."

Arvosteltu 4.2.2022

Levi Suites Unna Mànnu
Levi Suites Levin Klubi
Levi Suites Levin Klubi
3.5 out of 5
Golfväylä 7, Kittila, 99130
Yövy tässä 3,5 tähden hiihtoon sopivassa huoneistossa kohteessa Kittilä. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja saunasta. Asiakkaamme ...
4,4/5 Wonderful! (70 arvostelua)
Ulkoilijan ihannemajoitus
"Erinomainen sijainti sekä kesä- että talviaktiviteetteja ajatellen. Jos ravintolat tms kiinnostavat enemmän siinä mielessä kaukana."

Arvosteltu 13.9.2021

Levi Suites Levin Klubi
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Sirkka

Kohteen Sirkka lähellä sijaitsevat kaupungit