Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Skansen

Tutustu Ruotsin maalaisperinteisiin ja näe lähes 300 eri eläinlajia eläintarhassa ja akvaariossa, jotka ovat osa tätä maailman vanhimpiin lukeutuvaa ulkoilmamuseota.

Skansenilla voit tutustua jopa 500 vuotta vanhoihin maalaisperinteisiin ja maaseutuyhteisöjen elämään Ruotsissa, nähdä Skandinavian villieläimistöä sekä osallistua joulu- ja juhannusjuhliin. Artur Hazelius osti 150 vanhaa ruotsalaista rakennusta vuosina 1833–1901 ja siirrätti ne Tukholmaan Djurgårdenin saarelle. Tämä vuonna 1891 avattu ulkoilmamuseo on yksi maailman vanhimmista.

Museon 150 rakennusta edustavat ruotsalaisen yhteiskunnan vaiheita aina 1500-luvulta 1900-luvulle. Käy 1700-luvulta peräisin olevassa puukirkossa, lasinpuhallus- ja savipajoissa, leipomossa sekä perinteisissä maatilan rakennuksissa. Kuuntele perinneasuihin pukeutuneiden kertojien tarinoita maaseutuelämästä ja näe esityksiä satojen vuosien takaiseen elämään kuuluneista arkiaskareista.

Museon eläintarhassa voit nähdä noin 75 eri pohjoismaista eläinlajia. Niiden joukossa on esimerkiksi ruskeakarhuja, susia, hirviä, hevosia ja lampaita. Lisäksi Skansenin akvaariossa voit nähdä lähes 200 erilaista eksoottista eläinlajia, kuten käärmeitä, krokotiilejä, paviaaneja ja papukaijoja.

Skansenilla järjestetään myös kulttuuritapahtumia. Nauti elävästä musiikista, tarinankerronnasta ja juhannussalon ympärillä tanssimisesta perinteisillä juhannusjuhlilla. Museon alueella järjestetään myös joulumarkkinat. Osta käsitöitä ja koristeita ja maistele juhlakauden ruokia ja juomia. Nuorimmat kävijät voivat osallistua kuusijuhlaan ja tehdä itse joulukoristeita työpajoissa.

Maistele ruotsalaisia perinneruokia museon kahviloissa ja ravintoloissa. Voit käydä kahvituvissa ja 1700-luvun tyyliä mukaillen rakennetussa krouvissa. Maista smörgåsbordin eli kylmiä ja lämpimiä lihoja, graavattuja ja savustettuja kaloja sekä juustoja ja salaatteja sisältävän ruotsalaisen voileipäpöydän antimia.

Djurgårdenissa sijaitsevalle Skansenille on kaupungin keskustasta vain 30 minuutin kävelymatka. Bussilla ja raitiovaunulla pääset museoalueen sisäänkäynnin eteen kaupungin keskustasta. Voit myös saapua Djurgårdenin saarelle vanhankaupungin rannasta lautalla. Alueella on rajoitetusti maksullisia pysäköintipaikkoja.

Skansen on avoinna joka päivä. Tarkista yksittäisten rakennusten ja ravintoloiden aukioloajat ja sisäänpääsymaksut museon verkkosivuilta.


Alueen Skansen opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 547 majoitusliikettä kohteen Skansen lähellä
Pop House Hotel 56 €
Pop House Hotel

Pop House Hotel

Djurgardsvagen 68, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Skansen ja Vasa-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 3 kilometrin päässä. Liljevalchs/Gröna Lundin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Skansenin raitiovaunupysäkki 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Elite Hotel Marina Tower 113 €
  Elite Hotel Marina Tower

  Elite Hotel Marina Tower

  Saltsjoqvarns Kaj 25, Nacka, Stockholm
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Tukholman raitiovaunumuseo, ABBA-museo ja Gröna Lundin huvipuisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lahtea sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Vasa-museo ja Skansen ovat myös 3 kilometrin päässä. Henriksdal Saltsjöbananin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sickla Udden raitiovaunupysäkki on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Hasselbacken 52 €
   Hotel Hasselbacken

   Hotel Hasselbacken

   Hazeliusbacken 20, Tukholma, Stockholm
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Cirkus ja ABBA-museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Skansen ja Vasa-museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liljevalchs/Gröna Lundin raitiovaunupysäkki ja Skansenin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    At Six 164 €
    At Six

    At Six

    Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Clarion Hotel Stockholm 90 €
     Clarion Hotel Stockholm

     Clarion Hotel Stockholm

     Ringvaegen 98, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vitabergsparkenin puisto ja Globen sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tele2 Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Skanstullin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Sheraton Stockholm Hotel 123 €
      Sheraton Stockholm Hotel

      Sheraton Stockholm Hotel

      Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ruotsin kuninkaallinen taideakatemia, Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Downtown Camper by Scandic 130 €
       Downtown Camper by Scandic

       Downtown Camper by Scandic

       Brunkebergstorg 9, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Diplomat 185 €
        Hotel Diplomat

        Hotel Diplomat

        Strandvagen 7c, Tukholma
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kuninkaallinen hovitalli ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Vasa-museo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Styrmansgatanin raitiovaunupysäkki ja Nybroplanin raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.