Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Skinnarvikin puisto

Tältä kauniilta, Tukholman keskustan korkeimmalla kohdalla sijaitsevalta puistolta avautuu mahtava maisema Ruotsin pääkaupungin ylle.

Skinnarviksparkenin hurmaavassa puistossa sijaitsee Skinnarviksbergenin pieni vuori, jonka laelta avautuu upeat näkymät Tukholmaan. Ota eväät matkaan ja nautiskele maisemista piknikin lomassa. Varaa aikaa kuitenkin myös puistokävelylle eväiden syömisen jälkeen. Et halua unohtaa kameraasi, sillä puiston laelta saa otettua henkeäsalpaavia panoraamakuvia kaupungin siluetista.

Puisto on saanut nimensä sen alueella aikanaan sijainneista nahkureista eli skinnareista. Sijainti oli nahkureille täydellinen, sillä puisto sijaitsee tarpeeksi kaukana keskustasta, jotta prosessin hajut eivät päässeet haittamaan muuta väestöä, mutta kuitenkin tarpeeksi lähellä nahan parkitsemisprosessiin tarvittavia vesivarantoja. Skinnarsvik muutettiin kaupunkipuistoksi 1930-luvulla. Puiston laitamilla sijaitsevat edelleen nahkureiden vanhat asuintalot. Monet taloista ovat säilyneet tähän päivään saakka.

Skinnarvikin puisto on tärkeä osa Tukholman luonnonmaisemaa. Kapua puiston pienen vuoren, Skinnarviksbergetin, laelle ja saat nähdä, miltä Tukholma näyttää 53 metrin korkeudesta. Maiseman etualalla avautuu Riddarfjärdenin lahti, jonka takaa pilkahtelevat Tukholman pastellinsävyiset rakennukset. Voit yrittää bongata maisemasta kaupungin tunnettuja maamerkkejä, kuten Tukholman kaupungintalon tai Högalidin kirkon.

Kesäisin voit nauttia kevyestä lounaasta puiston hurmaavassa ulkoilmakahvilassa. Lapset saavat leikkiä puiston sisäänkäynnin lähistöllä sijaitsevalla pienellä leikkikentällä, jossa on liukumäki ja hiekkalaatikko. Käy katsomassa Arne Jonesin veistämää modernia Progression-veistosta. Tämä hienovarainen, ruostumasta teräksestä tehty veistos kimaltelee auringonvalossa ja näyttää leijuvan ilmassa.

Pakene kaupungin vilinää ja lähde kävelylle tähän rauhalliseen puistoon aurinkoisena päivänä, tai tule nauttimaan puiston ihastuttavasta ilmapiiristä lounaan ja hyvän kirjan parissa. Puiston kauniit maisemat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Talvella saat nähdä, kuinka puisto hautautuu pehmeään lumipeitteeseen. Syksyllä taas pääset ihastelemaan lehtien väriloistoa.

Skinnarvikin puisto sijaitsee Södermalmin trendikkäässä kaupunginosassa. Pääset puistoon metrolla Tukholman keskustasta. Jää pois joko Skinnarsviksbergetin tai Skinnarviksparkenin asemalla.

Älä jää paitsi Tukholman vaikuttavimmista näkymistä, jotka näet vain tämän puiston kauniilta vuorelta.


Alueen Skinnarvikin puisto opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 533 majoitusliikettä kohteen Skinnarvikin puisto lähellä
Clarion Hotel Stockholm 91 €
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Ringvaegen 98, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vitabergsparkenin puisto ja Globen sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tele2 Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Skanstullin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Waterfront Hotel 103 €
  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Radisson Blu Waterfront Hotel

  Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   At Six 154 €
   At Six

   At Six

   Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Downtown Camper by Scandic 90 €
    Downtown Camper by Scandic

    Downtown Camper by Scandic

    Brunkebergstorg 9, Tukholma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Gamla Stan 74 €
     Scandic Gamla Stan

     Scandic Gamla Stan

     Lilla Nygatan 25, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Clarion Hotel Sign 105 €
      Clarion Hotel Sign

      Clarion Hotel Sign

      Östra Järnvägsgatan 35, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Norra Bantorget, Casino Cosmopol Stockholm ja Strindbergs Intima Teater sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Oscarsteattern ja Drottninggatan ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hötorgetin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja T-Centralenin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Scandic Continental 74 €
       Scandic Continental

       Scandic Continental

       Vasagatan 22, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus), Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Sheraton Stockholm Hotel 127 €
        Sheraton Stockholm Hotel

        Sheraton Stockholm Hotel

        Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ruotsin kuninkaallinen taideakatemia, Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.