Södertälje matkavinkit

Matkaopas
Kuvan toimittaja: Expedia
Hyvin säilyneiden puutalojen, lähellä sijaitsevan Mälarenin ja monien jännittävien museoiden ansiosta Södertäljen-matka on ikimuistoinen kokemus.

Södertälje on Ruotsin 16. suurin kaupunki, jossa riittää runsaasti tekemistä. Muistele menneitä tutustumalla historiallisiin puutaloihin tai nauti viehättävästä luonnosta Keski-Ruotsissa sijaitsevan Södertäljen upeassa ympäristössä.

Yövy mukavassa hotellissa Södertäljessä, vietä päiväsi viihdyttävistä aktiviteeteista nauttien ja syö iltaisin kaupungin fine dining‑ravintoloissa. Södertäljen-kaupunkilomalla voit myös käydä monissa museoissa, joissa voit perehtyä tarkemmin Ruotsiin ja sen kiehtovaan historiaan.

Södertälje oli jo 1500-luvulla kaupankäynnistään tunnettu satamakaupunki, ja kaupungissa on yhä yksi Ruotsin suurimmista kauppasatamista. Suurin osa Södertäljen rakennuksista rakennettiin puusta siksi, että rahan tuhlaamista tiilen kaltaisiin kalliisiin rakennusmateriaaleihin pidettiin aikoinaan turhana yksinkertaista kauppakaupunkia varten. Lähde opastetulle risteilylle maailman vanhimmalla hiilivoimalla toimivalla potkurialuksella, höyrylaiva S/S Ejdernillä. Kesällä risteilyt lähtevät Borgmästaruddenilta. Uskaliaat matkailijat voivat osallistua hapansilakkaristeilylle ja maistaa voimakkaanhajuista ruotsalaista hapansilakkaa.

Vieraile lastesi kanssa Tom Tits Experiment-tiedetalossa, jossa koko perhe voi syventää tietämystään tieteestä ja teknologiasta. Tutustu 1700-luvulla rakennettuun Tullgarnin linnaan, joka on kuninkaallisten kesäasunto, ja nauti sen kauniista sisustuksesta ja rauhallisista puutarhoista. Matkusta ajassa taaksepäin Torekällbergetin ulkoilmamuseossa, jossa on useita 1800-luvun miljöössä sijaitsevia vanhoja asuinrakennuksia, kahviloita, puutarhoja ja eläinaitauksia. Lähde ostoksille Södertäljen keskustaan tai käy kaupungin ostoskeskuksissa, joita ovat Telgehuset, Kringland ja Lunagallerian.

Södertäljeen on helppo tulla, sillä se sijaitsee lähellä moottoritietä, ja kaupungissa on rautatieasema. Voit ajaa Södertäljeen pohjoisesta tai etelästä kaupungissa yhdistyviä E4- ja E20-moottoriteitä pitkin. Voit myös matkustaa Södertäljeen junalla suurimmasta osasta Ruotsin suurempia kaupunkeja tai säännöllisesti kulkevalla paikallisjunalla Tukholmasta.

Vietä viikonloppuloma Södertäljessä tai tee kaupunkiin päiväretki Tukholmasta. Södertälje on täydellinen paikka mahtavalle Ruotsin-lomalle.

Discover neighborhoods in Södertälje

Södertälje joka esittää luonnonvaraiset kukat

Centrala Södertälje

4/5(2 arvostelua alueesta)

Jos vietät aikaa kohteessa Centrala Södertälje, Tom Tits Experiment ja Torekällbergetin ulkoilmamuseo ovat näkemisen arvoisia nähtävyyksiä.

Centrala Södertälje
Quality Hotel Park Södertälje City
Quality Hotel Park Södertälje City