Södertälje matkavinkit

Matkaopas
Södertälje johon kuuluu uinti ja järvi tai vesikuoppa sekä pieni ryhmä ihmisiä
Hyvin säilyneiden puutalojen, lähellä sijaitsevan Mälarenin ja monien jännittävien museoiden ansiosta Södertäljen-matka on ikimuistoinen kokemus.

Södertälje on Ruotsin 16. suurin kaupunki, jossa riittää runsaasti tekemistä. Muistele menneitä tutustumalla historiallisiin puutaloihin tai nauti viehättävästä luonnosta Keski-Ruotsissa sijaitsevan Södertäljen upeassa ympäristössä.

Yövy mukavassa hotellissa Södertäljessä, vietä päiväsi viihdyttävistä aktiviteeteista nauttien ja syö iltaisin kaupungin fine dining‑ravintoloissa. Södertäljen-kaupunkilomalla voit myös käydä monissa museoissa, joissa voit perehtyä tarkemmin Ruotsiin ja sen kiehtovaan historiaan.

Södertälje oli jo 1500-luvulla kaupankäynnistään tunnettu satamakaupunki, ja kaupungissa on yhä yksi Ruotsin suurimmista kauppasatamista. Suurin osa Södertäljen rakennuksista rakennettiin puusta siksi, että rahan tuhlaamista tiilen kaltaisiin kalliisiin rakennusmateriaaleihin pidettiin aikoinaan turhana yksinkertaista kauppakaupunkia varten. Lähde opastetulle risteilylle maailman vanhimmalla hiilivoimalla toimivalla potkurialuksella, höyrylaiva S/S Ejdernillä. Kesällä risteilyt lähtevät Borgmästaruddenilta. Uskaliaat matkailijat voivat osallistua hapansilakkaristeilylle ja maistaa voimakkaanhajuista ruotsalaista hapansilakkaa.

Vieraile lastesi kanssa Tom Tits Experiment-tiedetalossa, jossa koko perhe voi syventää tietämystään tieteestä ja teknologiasta. Tutustu 1700-luvulla rakennettuun Tullgarnin linnaan, joka on kuninkaallisten kesäasunto, ja nauti sen kauniista sisustuksesta ja rauhallisista puutarhoista. Matkusta ajassa taaksepäin Torekällbergetin ulkoilmamuseossa, jossa on useita 1800-luvun miljöössä sijaitsevia vanhoja asuinrakennuksia, kahviloita, puutarhoja ja eläinaitauksia. Lähde ostoksille Södertäljen keskustaan tai käy kaupungin ostoskeskuksissa, joita ovat Telgehuset, Kringland ja Lunagallerian.

Södertäljeen on helppo tulla, sillä se sijaitsee lähellä moottoritietä, ja kaupungissa on rautatieasema. Voit ajaa Södertäljeen pohjoisesta tai etelästä kaupungissa yhdistyviä E4- ja E20-moottoriteitä pitkin. Voit myös matkustaa Södertäljeen junalla suurimmasta osasta Ruotsin suurempia kaupunkeja tai säännöllisesti kulkevalla paikallisjunalla Tukholmasta.

Vietä viikonloppuloma Södertäljessä tai tee kaupunkiin päiväretki Tukholmasta. Södertälje on täydellinen paikka mahtavalle Ruotsin-lomalle.

Discover neighborhoods in Södertälje

Clarion Hotel Stockholm
Clarion Hotel Stockholm
4 out of 5
Ringvaegen 98, Stockholm, 104 60
Hinta on 90 € per yö ajalle 3. maalisk. viiva 4. maalisk.
90 €
per yö
3. maalisk.–4. maalisk.
Yövy tässä 4 tähden kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Tukholma. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja 2 ravintolasta. Asiakkaamme ...
4,2/5 Excellent! (2 500 arvostelua)
"Good quality"

Arvosteltu 5.1.2023

Clarion Hotel Stockholm
Ad Astra by Elite
Ad Astra by Elite
Västra Mälarehamnen 9, Sodertalje, Södertälje, 15136
Hinta on 166 € per yö ajalle 19. helmik. viiva 20. helmik.
166 €
per yö
19. helmik.–20. helmik.
Yövy tässä kylpylälomalle soveltuvassa hotellissa kohteessa Södertälje. Nauti ilmaisesta aamiaisesta, ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä ja 2 ulkouima-altaasta. Lähellä ...
4,6/5 Exceptional! (11 arvostelua)
Bra
"Bra"

Arvosteltu 26.1.2023

Ad Astra by Elite
Radisson Blu Waterfront Hotel
Radisson Blu Waterfront Hotel
4 out of 5
Nils Ericsons Plan 4, Stockholm, 111 64
Hinta on 132 € per yö ajalle 25. helmik. viiva 26. helmik.
132 €
per yö
25. helmik.–26. helmik.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Tukholma. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, 2 baarista/loungesta ja aamiaisesta. Asiakkaamme ...
4,4/5 Wonderful! (1 352 arvostelua)
Nice stay
"Got the room really early, which was very nice, very good customer service at the counter. The take away breakfast was expensive and poor, and no coffee available :( And at that time of the morning the costumer service didn’t quite work either."

Arvosteltu 26.11.2022

Radisson Blu Waterfront Hotel
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Chefens Hotell
Chefens Hotell
3 out of 5
Stockholmsvägen 10A, Sodertalje, Södertälje, 152 40
Yövy tässä 3 tähden liikematkustukseen soveltuvassa huoneistossa kohteessa Södertälje. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ...
4/5 Very Good! (64 arvostelua)
Prisvärt
"Hyrde en egen studiolägenhet. + Billigt + Fräscht - Opersonligt - Inga fönster / Instängt - Toaletten var otroligt dåligt byggt så man fick knappt plats med en vägg framför näsan. Dåligt påfyllt med toapapper och pappershanddukar. För priset är jag överlag nöjd 👍"

Arvosteltu 18.11.2022

Chefens Hotell
Amazing Home in Södertälje With 3 Bedrooms and Wifi
Amazing Home in Södertälje With 3 Bedrooms and Wifi
Fållnäs Gård, Sodertalje, Stockholm County, 151 52
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Södertälje. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja grilleistä. Lähellä sijaitsee Södertäljen golfkerho ...
Amazing Home in Södertälje With 3 Bedrooms and Wifi
Nice Home in Södertälje With Wifi
Nice Home in Södertälje With Wifi
Tärnstigen 2, Sodertalje, Stockholm County, 152 54
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Södertälje. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, ilmaisesta pysäköinnistä ja terassista. Lähellä sijaitsee Tom Tits Experiment ...
Nice Home in Södertälje With Wifi
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Aktiviteetit

Kohteen Södertälje lähellä sijaitsevat kaupungit