Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Södra Teatern

Suuntaa Södra Teaternin historialliseen kulttuurikeskukseen, jossa voit nauttia erinomaisista musiikkiesityksistä ja upeista kaupunkimaisemista.

Vieraile Södra Teaternissa, jossa voit kokea upeita musiikkiesityksiä ja nauttia korkealuokkaisesta ateriasta kauniissa ympäristössä. Seuraa esitystä jollain teatterin seitsemästä esiintymislavasta, joilla järjestetään tapahtumia aina lukutilaisuuksista klubi-iltoihin. Nauti ruokaa tai juomaa yhdessä teatterin baareista tai rakennuksen ravintolassa. Useimmista baareista ja ravintolasta avautuvat myös upeat näköalat naapurialueille.

Alun perin vuonna 1852 valmistunut Södra Teatern on Tukholman vanhin yksityisessä omistuksessa oleva teatterirakennus. Huomaat rakennuksen omalaatuisen julkisivun, jonka ikkunoissa on punaiset kehykset ja yläpuolella teatterin nimi valtavin kultaisin kirjaimin.

Södra Teaternissa järjestetään teatteriesityksiä, festivaaleja, poliittisia keskusteluja, kabaree-esityksiä sekä monia muita tapahtumia, joista useimmat keskittyvät musiikkiin. Vuosien mittaan teatterissa on esiintynyt Red Hot Chili Peppersin, Gogol Bordellon ja Coldplayn kaltaisia yhtyeitä. Vieraile teatterin pääsalissa ihailemassa sen punasamettisia tuoleja, kultaisia yksityiskohtia ja kauniisti kaiverrettuja parvekkeita. Rakennuksessa on tämän lisäksi kuusi pienempää näyttämöä.

Lisäksi Södra Teaternissa on ravintola ja viisi baaria, joissa niin esiintyjät kuin yleisökin voivat tutustua toisiinsa ennen ja jälkeen esityksen. Vieraile teatterin ravintolassa, Mosebacke Etablissementissa, aterioimassa tai siemailemassa samppanjaa Champagnebarenissa, joka on yksi Tukholman korkeimmalla sijaitsevista julkisista terasseista. Älä myöskään unohda Södra Barista avautuvia maisemia, jotka ulottuvat kaupungintalolta Skeppsholmeniin ja saaristoon asti. Kesäisin Mosebacken terassi on yksi koko alueen suosituimmista kokoontumispaikoista.

Varaa etukäteen paikkasi lauantain tai sunnuntain jazzbrunssista Mosebacke Etablissementissa. Aterioi ravintolan terassilla ja nauti samalla upeista näköaloista satamaan, vanhaankaupunkiin, Skeppsholmeniin ja Djurgårdeniin. Nauti herkullista paikallista ruokaa samalla kun kuuntelet jazzmusiikkia.

Södra Teatern sijaitsee Södermalmilla Mosebacken aukion vieressä. Pääset paikalle kätevästi bussilla tai metrolla. Tarkista Södra Teaternin kotisivuilta, millaisia tapahtumia teatterissa järjestetään vierailusi aikana.

Koe kulttuurintäyteinen iltapäivä Södra Teaternissa!


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 548 majoitusliikettä kohteen Södra Teatern lähellä
Clarion Hotel Stockholm 90 €
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Ringvaegen 98, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vitabergsparkenin puisto ja Globen sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tele2 Arena ovat myös 3 kilometrin päässä. Skanstullin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  At Six 154 €
  At Six

  At Six

  Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Gamla Stan 104 €
   Scandic Gamla Stan

   Scandic Gamla Stan

   Lilla Nygatan 25, Tukholma
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Scandic Sjöfartshotellet 106 €
    Scandic Sjöfartshotellet

    Scandic Sjöfartshotellet

    Katarinavägen 26, Tukholma
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Mosebacke torg ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ovat myös 3 kilometrin päässä. Slussenin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Medborgarplatsenin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Malmen 92 €
     Scandic Malmen

     Scandic Malmen

     Götgatan 49-51, Tukholma
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Medborgarplatsen ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Globen ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 3 kilometrin päässä. Medborgarplatsenin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Downtown Camper by Scandic 129 €
      Downtown Camper by Scandic

      Downtown Camper by Scandic

      Brunkebergstorg 9, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Waterfront Hotel 103 €
       Radisson Blu Waterfront Hotel

       Radisson Blu Waterfront Hotel

       Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman konserttitalo (Konserthuset) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hobo 77 €
        Hobo

        Hobo

        Brunkebergstorg 4, Tukholma, Stockholms Laen
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Ruotsin kuninkaallinen ooppera, NK-tavaratalo (Nordiska Kompaniet) ja Tukholman keskiaikamuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.