Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Södra Teatern

Suuntaa Södra Teaternin historialliseen kulttuurikeskukseen, jossa voit nauttia erinomaisista musiikkiesityksistä ja upeista kaupunkimaisemista.

Vieraile Södra Teaternissa, jossa voit kokea upeita musiikkiesityksiä ja nauttia korkealuokkaisesta ateriasta kauniissa ympäristössä. Seuraa esitystä jollain teatterin seitsemästä esiintymislavasta, joilla järjestetään tapahtumia aina lukutilaisuuksista klubi-iltoihin. Nauti ruokaa tai juomaa yhdessä teatterin baareista tai rakennuksen ravintolassa. Useimmista baareista ja ravintolasta avautuvat myös upeat näköalat naapurialueille.

Alun perin vuonna 1852 valmistunut Södra Teatern on Tukholman vanhin yksityisessä omistuksessa oleva teatterirakennus. Huomaat rakennuksen omalaatuisen julkisivun, jonka ikkunoissa on punaiset kehykset ja yläpuolella teatterin nimi valtavin kultaisin kirjaimin.

Södra Teaternissa järjestetään teatteriesityksiä, festivaaleja, poliittisia keskusteluja, kabaree-esityksiä sekä monia muita tapahtumia, joista useimmat keskittyvät musiikkiin. Vuosien mittaan teatterissa on esiintynyt Red Hot Chili Peppersin, Gogol Bordellon ja Coldplayn kaltaisia yhtyeitä. Vieraile teatterin pääsalissa ihailemassa sen punasamettisia tuoleja, kultaisia yksityiskohtia ja kauniisti kaiverrettuja parvekkeita. Rakennuksessa on tämän lisäksi kuusi pienempää näyttämöä.

Lisäksi Södra Teaternissa on ravintola ja viisi baaria, joissa niin esiintyjät kuin yleisökin voivat tutustua toisiinsa ennen ja jälkeen esityksen. Vieraile teatterin ravintolassa, Mosebacke Etablissementissa, aterioimassa tai siemailemassa samppanjaa Champagnebarenissa, joka on yksi Tukholman korkeimmalla sijaitsevista julkisista terasseista. Älä myöskään unohda Södra Barista avautuvia maisemia, jotka ulottuvat kaupungintalolta Skeppsholmeniin ja saaristoon asti. Kesäisin Mosebacken terassi on yksi koko alueen suosituimmista kokoontumispaikoista.

Varaa etukäteen paikkasi lauantain tai sunnuntain jazzbrunssista Mosebacke Etablissementissa. Aterioi ravintolan terassilla ja nauti samalla upeista näköaloista satamaan, vanhaankaupunkiin, Skeppsholmeniin ja Djurgårdeniin. Nauti herkullista paikallista ruokaa samalla kun kuuntelet jazzmusiikkia.

Södra Teatern sijaitsee Södermalmilla Mosebacken aukion vieressä. Pääset paikalle kätevästi bussilla tai metrolla. Tarkista Södra Teaternin kotisivuilta, millaisia tapahtumia teatterissa järjestetään vierailusi aikana.

Koe kulttuurintäyteinen iltapäivä Södra Teaternissa!


Alueen Södra Teatern opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 474 majoitusliikettä kohteen Södra Teatern lähellä
Radisson Blu Waterfront Hotel 113 €
Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

Nils Ericsons Plan 4, Tukholma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Stockholm Waterfront -kongressikeskus ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tukholman keskusasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Downtown Camper by Scandic 125 €
  Downtown Camper by Scandic

  Downtown Camper by Scandic

  Brunkebergstorg 9, Tukholma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Drottninggatan ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm 103 €
   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

   Vasagatan 1, Tukholma
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Drottninggatan ja Stockholm Waterfront -kongressikeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. T-Centralenin metroasema ja Tukholman päärautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Sheraton Stockholm Hotel 105 €
    Sheraton Stockholm Hotel

    Sheraton Stockholm Hotel

    Tegelbacken 6, BOX 195, Tukholma
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Drottninggatan, Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tukholman keskusasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja T-Centralenin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     At Six 161 €
     At Six

     At Six

     Brunkebergstorg 6, Tukholma, Stockholms Laen
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ruotsin kuninkaallinen ooppera ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Stureplan ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sergels Torgin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kungsträdgårdenin raitiovaunupysäkki 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Stockholm Slussen 96 €
      Hilton Stockholm Slussen

      Hilton Stockholm Slussen

      Guldgränd 8, Tukholma
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tukholman kaupunginmuseo (Stockholms stadsmuseum), Tukholman kuninkaanlinna ja Fotografiskan valokuvataiteen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 2 kilometrin päässä. Slussenin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Gamla stanin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       First Hotel Reisen 109 €
       First Hotel Reisen

       First Hotel Reisen

       Skeppsbron 12, Tukholma
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Nobel-museo, Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ruotsin kansallismuseo ja Vasa-museo ovat myös 3 kilometrin päässä. Gamla stanin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kungsträdgårdenin T-Bana-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Rival 107 €
        Hotel Rival

        Hotel Rival

        Mariatorget 3, Box 175 25, Tukholma
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mariatorget, Tukholman kuninkaanlinna ja Fotografiskan valokuvataiteen museo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 2 kilometrin päässä. Mariatorgetin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Slussenin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.