Southport

Matkaopas
Southport johon kuuluu vanha arkkitehtuuri

Tämä Luoteis-Englannin rannikkokaupunki hurmaa rannoillaan ja runsaalla luonnollaan sekä tarjoaa viihdettä koko perheelle.

Vaikka paikka tunnetaan parhaiten rannoistaan, matka Southportiin on hyvä idea pilviselläkin säällä. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat vuosittainen ilmailunäytös, sisävesipuisto sekä historiallinen museokylä.

Turismin suuren merkityksen huomaa palveluasenteesta ja runsaasta vapaa-ajan tarjonnasta. Southport kehittyi aikoinaan kalastajakylästä hienostuneeksi rantakohteeksi. Kanavaverkosto mahdollisti helpon vierailun eri puolilta Englantia, ja kylästä tuli hyvin suosittu vapaa-ajan matkustuskohde.

Tutustuminen kaupunkiin on kätevää aloittaa kuuluisasta maamerkistä nimeltä Southport Pier. Tämä huveja tarjoava rantalaituri on Ison-Britannian toisiksi pisin, ja se on täydellinen paikka kävelyille ja auringonlaskun ihailulle. Paviljongin liikkeissä kiertelemisen ja sen kahvilassa levähtämisen jälkeen on hyvä suunnata Ainsdale Beachille, jonka hiekalla koko perhe voi rentoutua.

Mikäli taas huvipuistoelämykset kutsuvat, kannattaa ottaa kohteeksi Pleasureland. Ajelu vuoristoradalla tai näköalojen katselu puistoa ympäröivältä junaradalta sopii perheen pienimmille. Kaikkina vuodenaikoina on myös mahdollista käydä Splash Worldissa, ja tämän sisävesipuiston vetonaula ovat värikkäät liukumäet.

Southport Model Railway Villagessa on esillä pienoismalleja kylän tärkeimmistä maamerkeistä, ja se on suosittu nähtävyys ympäri vuoden. Tiettyinä vuodenaikoina voit käydä tutkimassa suurilla maa-alueilla varustettua kartanoa Meols Hallia.

Lentäen kannattaa tulla Liverpool John Lennonin lentokentälle tai Manchesterin lentokentälle. Matkusta Southportiin sitten autolla, sillä rannikolle pääsee parhaiten ajamalla.

Olivatpa suunnitelmissasi huvipuistoelämykset tai rantaelämä, viikonloppumatka Southportiin on täydellinen valinta rentoon vapaa-ajan viettoon.

Discover neighborhoods in Southport

Scarisbrick Hotel
Scarisbrick Hotel
3 out of 5
Hinta on 53 € per yö ajalle 18. lokak. viiva 18. lokak.
Little Theatre Southport ja Splash World (huvipuisto) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Southport Pier (historiallinen satama) ja ...
2.8/5 (926 arvostelua)
"The hotel is a period property so the decoration is very traditional and maybe a tad old and worn, but for the price you pay you expect it. The bedroom needs updating but it was clean and sanitised. Gwen you pay £50 you can’t expect everything to be top notch. For the price good value for money. ..."

Arvosteltu 29.7.2021

Scarisbrick Hotel
The Vincent Hotel
The Vincent Hotel
4 out of 5
Hinta on 151 € per yö ajalle 5. lokak. viiva 5. lokak.
Southport Pier (historiallinen satama), Floral Hall ja Southport Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. ...
4.4/5Excellent! (440 arvostelua)
"Rooms were of a high standard with a funky Japanese bath. Shame there was no English breakfast"

Arvosteltu 31.8.2021

The Vincent Hotel
Bliss Hotel Southport
Bliss Hotel Southport
4 out of 5
Hinta on 123 € per yö ajalle 26. syysk. viiva 26. syysk.
Southport Pier (historiallinen satama) ja Splash World (huvipuisto) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. ...
4.5/5Wonderful! (758 arvostelua)
"Clean and comfortable, good breakfast included, excellent location"

Arvosteltu 2.9.2021

Bliss Hotel Southport
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Beach House - Penthouse 3 Bed Apartment
Beach House - Penthouse 3 Bed Apartment
3.5 out of 5
Hinta on 165 € per yö ajalle 3. lokak. viiva 3. lokak.
Taylor's Bank ja Splash World (huvipuisto) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Southport Pier (historiallinen satama) ja Little Theatre ...
4/5Very Good! (1 arvostelu)
Lovely stay
"Good clean rooms, free wifi, large kitchen, spacious living room. Need to climb 2 flights of stairs. Best shower is in the en-suite."

Arvosteltu 23.8.2021

Beach House - Penthouse 3 Bed Apartment
Southport Holiday Park
Southport Holiday Park
2 out of 5
Ainsdale Beach ja Taylor's Bank ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta huoneistohotellista. Southportin ...
2.6/5 (221 arvostelua)
"Nice individual chalets, quite spacious open plan and a good base"

Arvosteltu 27.7.2021

Southport Holiday Park
The Shelbourne Apartments
The Shelbourne Apartments
4 out of 5
Splash World (huvipuisto), Southport Pier (historiallinen satama) ja Little Theatre Southport sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. ...
4.9/5Exceptional! (54 arvostelua)
"Great location, nice owner. Some problems with Internet-connection, but those were fixed quickly."

Arvosteltu 12.7.2015

The Shelbourne Apartments
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Southport

Kohteen Southport lähellä sijaitsevat kaupungit