Liverpool matkavinkit

Matkaopas
Museum of Liverpool johon kuuluu moderni arkkitehtuuri
Tiivis pohjoinen kaupunki on Englannin parhaita kulttuurikohteita, koska sillä on rikas merenkulkuhistoria, kaupungissa on erilaisia jännittäviä museoita ja se on synnyttänyt muutamia Ison-Britannian parhaimpiin lukeutuvia bändejä.

Pohjoinen englantilaiskaupunki Liverpool oli ennen maailman vilkkaimpia satamia, mutta nykyisin se on kulttuurin keskittymä. Liverpoolin kaupungilla on kiehtova viktoriaaninen historia ja perinne suosittujen brittimuusikoiden tuottamisessa. Suuri osa Liverpoolin historiallisesta satama-alueesta nimettiin vuonna 2004 Unescon maailmanperintökohteeksi, ja vuonna 2008 kaupunki toimi Euroopan kulttuuripääkaupunkina.

Albert Dock on kaupungin kulttuurin sydän. Ennen tällä satama-alueella valmistettiin maailman suurimpiin lukeutuvia laivoja, mutta nykyään se on ravintoloiden, baarien ja kulttuuri-instituutioiden keskittymä. Maista ravintolassa veden äärellä scousea, Pohjois-Englannille tyypillistä lihapataa. Merseyside Maritime Museum kertoo kaupungin merenkulun historiasta. Jokirannassa on muutamia kaupungin tunnetuimpia rakennuksia, kuten jylhä Royal Liver Building.

Liverpoolista lähtöisin olevista yhtyeistä tunnetuin on ehdottomasti Beatles, joka on osa kaupungin rikasta musiikkikulttuuria. Beatles Story ‑museo esittelee yhtyeen nousua maailman huipulle, ja Liverpool Empire Theatressa voit käydä kuuntelemassa keikkoja samassa salissa, jossa Beatleskin aikanaan aloitteli.

Liverpoolilaiset ovat urheiluhulluja, ja jos saavut kaupunkiin kylmään talviaikaan, näet varmasti kaikkialla ihmisiä kietoutuneina ylpeinä suosikkijoukkueensa kannatushuiviin. Matkalla Liverpoolissa voit nähdä Liverpool Football Clubin kamppailevan vastustajiaan vastaan historiallisella Anfield Road Stadiumilla tai amatööriotteluita Sefton Parkissa. Rentouttava ja vehmas Sefton Park on vain yksi kuvankauniin kaupungin monista viheralueista.

Loma Liverpoolissa vetoaa laajasti erilaisiin ihmisiin ja kaikenlaisiin matkabudjetteihin. Olitpa sitten innostunut urheilusta, musiikista tai historiasta, tämä kotoinen pohjoinen kaupunki tarjoaa kullekin sopivan puolen. Liverpooliin pääsee lentäen taikka bussilla tai junalla Manner-Euroopasta. Erilainen vaihtoehto on matkustaa kaupungin merenkulkuhistoriaa kunnioittaen laivalla Albert Dockille.

Matkaopas: Liverpool

Discover neighborhoods in Liverpool

The Shankly Hotel Suites
The Shankly Hotel Suites
3.5 out of 5
60 Victoria street, Liverpool, England, L1 6JD
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 76 € per yö ajalle 26. maalisk. viiva 27. maalisk.
76 €
per yö
26. maalisk.–27. maalisk.
Yövy tässä 3,5 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Liverpool. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kattoterassista ja aamiaisesta. Asiakkaamme ...
8/10 Very Good! (430 arvostelua)
Nice hotel for groups
"Lovely room, we got a free upgrade at check in, would definitely return"

Arvosteltu 20.3.2023

The Shankly Hotel Suites
The Shankly Hotel
The Shankly Hotel
4 out of 5
Millenium House, 60 Victoria Street, Liverpool, England, L1 6JD
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 99 € per yö ajalle 26. maalisk. viiva 27. maalisk.
99 €
per yö
26. maalisk.–27. maalisk.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Liverpool. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, kattoterassista ja aamiaisesta. Asiakkaamme ...
8,2/10 Very Good! (1 002 arvostelua)
George and Barb
"Room was the biggest i have ever stayed in, staff very friendly fantastic location"

Arvosteltu 21.3.2023

The Shankly Hotel
Titanic Hotel Liverpool
Titanic Hotel Liverpool
4 out of 5
Stanley Dock, Regent Road, Liverpool, England, L3 0AN
Hinta on 96 € per yö ajalle 20. huhtik. viiva 21. huhtik.
96 €
per yö
20. huhtik.–21. huhtik.
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa hotellissa kohteessa Liverpool. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja ympärivuorokautisesta huonepalvelusta. ...
9,2/10 Wonderful! (1 006 arvostelua)
Outstanding
"First class, as I have come to expect from this hotel. Thoroughly enjoyable and highly recommended"

Arvosteltu 21.3.2023

Titanic Hotel Liverpool
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
3.5 out of 5
25 Drury Lane, Corn Exchange, Liverpool, England, L2 0PH
Yövy tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa kohteessa Liverpool. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja kuntokeskuksesta. Asiakkaamme kehuvat majoituspaikan ...
8,8/10 Excellent! (998 arvostelua)
"siisteydessä olisi hieman parannettavaa huoneissa."

Arvosteltu 9.1.2020

Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
Quest Liverpool City Centre
Quest Liverpool City Centre
4 out of 5
72 Church St., Liverpool, England, L1 3AY
Yövy tässä 4 tähden liikematkustukseen soveltuvassa huoneistohotellissa kohteessa Liverpool. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, aamiaisesta ja kuntokeskuksesta. ...
9,2/10 Wonderful! (434 arvostelua)
Fantastic customer service
"Hotel is in a fantastic location within walking distance of everything you need. Hotel is imaculate. Reception staff were beyond helpful and friendly. They sorted any queries or issues we had super quickly. The rooms are very warm, there is air con but just worth noting its toasty in there! Would ..."

Arvosteltu 20.3.2023

Quest Liverpool City Centre
PREMIER SUITES Liverpool
PREMIER SUITES Liverpool
4 out of 5
7 Hatton Garden, Liverpool, England, L3 2FE
Yövy tässä 4 tähden huoneistossa kohteessa Liverpool. Nauti ilmaisesta Wi-Fi-yhteydestä, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja pyykinpesutiloista. Asiakkaamme ...
8,6/10 Excellent! (381 arvostelua)
Relocated
"Meidät uudelleen sijoitettiin toiseen paikkaan, koska premier suitesilla ei ollut tilaa, sillä heidän asukkaat olivat päättäneet jäädä pitemmäksi aikaa, joten siinä mielessä oli pettymys, koska uusi paikka, jonka he varasivat ei vastannut sitä, mitä tilattiin....kylmä ja meluisa, saneerattu ..."

Arvosteltu 30.4.2018

PREMIER SUITES Liverpool
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet

Kohteen Liverpool lähellä sijaitsevat kaupungit