COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Liverpool

Matkaopas
Royal Liver Building johon kuuluu vanha arkkitehtuuri ja kaupunki

Tiivis pohjoinen kaupunki on Englannin parhaita kulttuurikohteita, koska sillä on rikas merenkulkuhistoria, kaupungissa on erilaisia jännittäviä museoita ja se on synnyttänyt muutamia Ison-Britannian parhaimpiin lukeutuvia bändejä.

Pohjoinen englantilaiskaupunki Liverpool oli ennen maailman vilkkaimpia satamia, mutta nykyisin se on kulttuurin keskittymä. Liverpoolin kaupungilla on kiehtova viktoriaaninen historia ja perinne suosittujen brittimuusikoiden tuottamisessa. Suuri osa Liverpoolin historiallisesta satama-alueesta nimettiin vuonna 2004 Unescon maailmanperintökohteeksi, ja vuonna 2008 kaupunki toimi Euroopan kulttuuripääkaupunkina.

Albert Dock on kaupungin kulttuurin sydän. Ennen tällä satama-alueella valmistettiin maailman suurimpiin lukeutuvia laivoja, mutta nykyään se on ravintoloiden, baarien ja kulttuuri-instituutioiden keskittymä. Maista ravintolassa veden äärellä scousea, Pohjois-Englannille tyypillistä lihapataa. Merseyside Maritime Museum kertoo kaupungin merenkulun historiasta. Jokirannassa on muutamia kaupungin tunnetuimpia rakennuksia, kuten jylhä Royal Liver Building.

Liverpoolista lähtöisin olevista yhtyeistä tunnetuin on ehdottomasti Beatles, joka on osa kaupungin rikasta musiikkikulttuuria. Beatles Story ‑museo esittelee yhtyeen nousua maailman huipulle, ja Liverpool Empire Theatressa voit käydä kuuntelemassa keikkoja samassa salissa, jossa Beatleskin aikanaan aloitteli.

Liverpoolilaiset ovat urheiluhulluja, ja jos saavut kaupunkiin kylmään talviaikaan, näet varmasti kaikkialla ihmisiä kietoutuneina ylpeinä suosikkijoukkueensa kannatushuiviin. Matkalla Liverpoolissa voit nähdä Liverpool Football Clubin kamppailevan vastustajiaan vastaan historiallisella Anfield Road Stadiumilla tai amatööriotteluita Sefton Parkissa. Rentouttava ja vehmas Sefton Park on vain yksi kuvankauniin kaupungin monista viheralueista.

Loma Liverpoolissa vetoaa laajasti erilaisiin ihmisiin ja kaikenlaisiin matkabudjetteihin. Olitpa sitten innostunut urheilusta, musiikista tai historiasta, tämä kotoinen pohjoinen kaupunki tarjoaa kullekin sopivan puolen. Liverpooliin pääsee lentäen taikka bussilla tai junalla Manner-Euroopasta. Erilainen vaihtoehto on matkustaa kaupungin merenkulkuhistoriaa kunnioittaen laivalla Albert Dockille.

Matkaopas: Liverpool

Discover neighborhoods in Liverpool

Pullman Liverpool
Pullman Liverpool
4 out of 5
Monarchs Quay, Liverpool, Englanti
Täysin hyvitettävä
Hinta on 69 € per yö ajalle 19. elok. viiva 19. elok.
ACC Liverpool, Beatles Story ja Albert Dock sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tate Liverpool ...
4.6/5Exceptional! (956 arvostelua)
"Great location, very nice hotel and staff. Price / quality ratio quite good at least now (sun-mon stay)."

Arvosteltu 7.10.2019

Pullman Liverpool
Jurys Inn Liverpool
Jurys Inn Liverpool
4 out of 5
No. 31 Keel Wharf, Liverpool, Englanti
Hinta on 70 € per yö ajalle 5. elok. viiva 5. elok.
ACC Liverpool, M&S Bank Arena ja Beatles Story sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Albert Dock ...
4.3/5Excellent! (951 arvostelua)
"Very happy with the hotel, contemporary design, awesome location. Totally recommend it. Thanks 😊"

Arvosteltu 24.7.2021

Jurys Inn Liverpool
The Shankly Hotel
The Shankly Hotel
4 out of 5
Millenium House, 60 Victoria Street, Liverpool, Englanti
Hinta on 156 € per yö ajalle 2. elok. viiva 2. elok.
Royal Court Theatre (teatteri) ja Cavern Club sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Liverpool Empire Theatre ja Liverpool ONE ovat myös ...
4.3/5Excellent! (783 arvostelua)
Liverpool!
"Upeassa hotellissa mukavat pari päivää. sijainti täydellinen, kaikki lähellä. Nähtävillä osa Liverpool FC:n historiaa Bill Shankleyn kokoelmien muodossa."

Arvosteltu 15.4.2016

The Shankly Hotel
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
3.5 out of 5
25 Drury Lane, Corn Exchange, Liverpool, Englanti
Hinta on 73 € per yö ajalle 30. elok. viiva 30. elok.
Liverpool ONE, Beatles Story ja Albert Dock sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. World Museum Liverpool (museo) ja Tate Liverpool ...
4.5/5Wonderful! (835 arvostelua)
"siisteydessä olisi hieman parannettavaa huoneissa."

Arvosteltu 9.1.2020

Staycity Aparthotels Liverpool Waterfront
Cove Paradise Street
Cove Paradise Street
3 out of 5
39 Paradise St, Liverpool, Englanti
Hinta on 105 € per yö ajalle 22. elok. viiva 22. elok.
Cavern Quarter, Liverpool ONE ja Cavern Club sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Beatles Story ja Concert Square ovat myös ...
5/5Exceptional! (12 arvostelua)
"Facilities excellent, apartments good size"

Arvosteltu 27.7.2021

Cove Paradise Street
Quest Liverpool City Centre
Quest Liverpool City Centre
4 out of 5
72 Church St., Liverpool, Englanti
Hinta on 78 € per yö ajalle 15. elok. viiva 15. elok.
Liverpool Playhouse (teatteri= ja Concert Square sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Cavern Club ja Liverpool ONE ovat myös ...
4.6/5Exceptional! (106 arvostelua)
"I stayed there for 3 days with my family in dec 2019 It’s clean & has great location in the heart of the Centre The employees are very friendly and helpful We forgot an item & they helped us to find it & sent it back to us to london by postal service the only problem is the car can’t drop you beside ..."

Arvosteltu 23.7.2021

Quest Liverpool City Centre
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Liverpool

Kohteen Liverpool lähellä sijaitsevat kaupungit