Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

St. James Park

Tässä Lontoon ytimessä sijaitsevassa kuninkaallisten puistojen verkostoon kuuluvassa puistossa voit viettää iltapäivän keskellä kuninkaallista loistoa ja nauttia vaikkapa piknikeväitä nurmella.

Pysähdy St. James’s Parkiin nähtävyyksissä kiertelysi lomassa ja koe Lontoon letkeämpi puoli. Tämä 23 hehtaarin kokoinen viheralue sijaitsee kävelymatkan päässä Lontoon rakastetuimmista kuninkaallisista rakennuksista, kuten Buckinghamin palatsista, Westminsterin palatsista ja St. Jamesin palatsista.

Lontoo saa kiittää monarkiaa kauniista puistoistaan. Aiemmin yksityisinä kuninkaallisina metsästys- ja ratsastusmaina toimineet maat kuuluvat nykyään Lontoon kuninkaallisten puistojen verkostoon ja ovat avoinna kaikille. St. James’s Park on Lontoon ”vihreät keuhkot” muodostavasta kahdeksasta puistosta vanhin.

Katseltuasi Buckinghamin palatsin vahdinvaihtoa voit poiketa läheisen Queen's Gardens -puiston Victoria Memorial -muistomerkille. Puisto alkaa heti palatsin luota, ja sen toisella reunalla kulkee The Mall ja toisella Birdcage Walk.

Kesäisinä arkipäivinä voit istahtaa nurmikolle toimistotyöntekijöiden joukkoon kuuntelemaan ilmaiskonsertteja. Voit myös vuokrata kansituolin ja katsella James's Park Lake -järven pelikaaneja ja vesilintuja. Järven kaksi saarta ovat tärkeä suojelualue, jolla elää tikkoja, pöllöjä ja punarintoja.

Tutustu puiston puiden reunustamiin kävelyteihin jalkaisin tai polkupyörällä ja virkistäydy sen jälkeen jossakin alueen useista kahviloista tai pubeista.

Jos vierailet kaupungissa kesäkuussa, älä jätä väliin Horse Guards Parade -paraatikentällä järjestettävää Trooping the Colour -seremoniaa. Tämän vuotuisen, kuningattaren syntymäpäivää juhlistavan seremonian aikana kuningatar tarkistaa henkilökohtaisesti henkivartioston joukot. Kesäkuussa voit nähdä myös kuninkaallisen laivaston esittämän mahtavan Beating Retreat -musiikkispektaakkelin.

St. James’s Park sijaitsee City of Westminsterissä. Se on avoinna joka päivä ympäri vuoden. Puisto sijaitsee kävelymatkan päässä monista muista nähtävyyksistä, kuten kolmesta palatsista, Churchill Museumista, Cabinet War Rooms -museosta, Admiralty Arch -rakennuksesta ja Institute of Contemporary Artsista. Lähin metroasema on St. James’s Park.


Alueen St. James Park opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 16 408 majoitusliikettä kohteen St. James Park lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 149 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 146 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sea Containers London 160 €
   Sea Containers London

   Sea Containers London

   20 Upper Ground, Lontoo, Englanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tate Modern ja Coca-Cola London Eye sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. The Shard ja Big Ben ovat myös 2 kilometrin päässä. Southwarkin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Blackfriarsin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Rubens At The Palace 210 €
    The Rubens At The Palace

    The Rubens At The Palace

    39 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Buckinghamin palatsi ja St. James Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Chesterfield Mayfair 258 €
     The Chesterfield Mayfair

     The Chesterfield Mayfair

     35 Charles Street, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bond Street ja Royal Academy of Arts (taideakatemia) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Green Park ja Hyde Park Corner (historiallinen alue) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Green Parkin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bond Streetin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      St. James' Court, A Taj Hotel, London 178 €
      St. James' Court, A Taj Hotel, London

      St. James' Court, A Taj Hotel, London

      54 Buckingham Gate, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Buckinghamin palatsi, Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. James Park ja Westminster Abbey ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. St. James's Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Victorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       St Giles London - A St Giles Hotel 93 €
       St Giles London - A St Giles Hotel

       St Giles London - A St Giles Hotel

       Bedford Avenue, Lontoo, Englanti
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Oxford Street ja British Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Russell Square ja Queen's Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tottenham Court Roadin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Goodge Streetin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Ritz London 616 €
        The Ritz London

        The Ritz London

        150 Piccadilly, Lontoo, Englanti
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Piccadilly Circus ja Buckinghamin palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Hyde Park ja British Museum ovat myös 2 kilometrin päässä. Green Parkin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Piccadilly Circusin metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.