Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

St. James Park

Tässä Lontoon ytimessä sijaitsevassa kuninkaallisten puistojen verkostoon kuuluvassa puistossa voit viettää iltapäivän keskellä kuninkaallista loistoa ja nauttia vaikkapa piknikeväitä nurmella.

Pysähdy St. James’s Parkiin nähtävyyksissä kiertelysi lomassa ja koe Lontoon letkeämpi puoli. Tämä 23 hehtaarin kokoinen viheralue sijaitsee kävelymatkan päässä Lontoon rakastetuimmista kuninkaallisista rakennuksista, kuten Buckinghamin palatsista, Westminsterin palatsista ja St. Jamesin palatsista.

Lontoo saa kiittää monarkiaa kauniista puistoistaan. Aiemmin yksityisinä kuninkaallisina metsästys- ja ratsastusmaina toimineet maat kuuluvat nykyään Lontoon kuninkaallisten puistojen verkostoon ja ovat avoinna kaikille. St. James’s Park on Lontoon ”vihreät keuhkot” muodostavasta kahdeksasta puistosta vanhin.

Katseltuasi Buckinghamin palatsin vahdinvaihtoa voit poiketa läheisen Queen's Gardens -puiston Victoria Memorial -muistomerkille. Puisto alkaa heti palatsin luota, ja sen toisella reunalla kulkee The Mall ja toisella Birdcage Walk.

Kesäisinä arkipäivinä voit istahtaa nurmikolle toimistotyöntekijöiden joukkoon kuuntelemaan ilmaiskonsertteja. Voit myös vuokrata kansituolin ja katsella James's Park Lake -järven pelikaaneja ja vesilintuja. Järven kaksi saarta ovat tärkeä suojelualue, jolla elää tikkoja, pöllöjä ja punarintoja.

Tutustu puiston puiden reunustamiin kävelyteihin jalkaisin tai polkupyörällä ja virkistäydy sen jälkeen jossakin alueen useista kahviloista tai pubeista.

Jos vierailet kaupungissa kesäkuussa, älä jätä väliin Horse Guards Parade -paraatikentällä järjestettävää Trooping the Colour -seremoniaa. Tämän vuotuisen, kuningattaren syntymäpäivää juhlistavan seremonian aikana kuningatar tarkistaa henkilökohtaisesti henkivartioston joukot. Kesäkuussa voit nähdä myös kuninkaallisen laivaston esittämän mahtavan Beating Retreat -musiikkispektaakkelin.

St. James’s Park sijaitsee City of Westminsterissä. Se on avoinna joka päivä ympäri vuoden. Puisto sijaitsee kävelymatkan päässä monista muista nähtävyyksistä, kuten kolmesta palatsista, Churchill Museumista, Cabinet War Rooms -museosta, Admiralty Arch -rakennuksesta ja Institute of Contemporary Artsista. Lähin metroasema on St. James’s Park.


Alueen St. James Park opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 17 074 majoitusliikettä kohteen St. James Park lähellä
Park Plaza Westminster Bridge London 185 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Lambeth Northin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Strand Palace Hotel 189 €
  The Strand Palace Hotel

  The Strand Palace Hotel

  372 The Strand, Lontoo, Englanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Covent Garden Market, Piccadilly Circus ja London Dungeon sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Big Ben ja Buckinghamin palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Charing Crossin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Covent Gardenin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   St. James' Court, A Taj Hotel, London 230 €
   St. James' Court, A Taj Hotel, London

   St. James' Court, A Taj Hotel, London

   54 Buckingham Gate, Lontoo, Englanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Buckinghamin palatsi, Victoria Palace Theatre ja Apollo Victoria Theatre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. St. James Park ja Westminster Abbey ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. St. James's Parkin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Victorian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Grosvenor Hotel 227 €
    The Grosvenor Hotel

    The Grosvenor Hotel

    101 Buckingham Palace Road, Lontoo, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Apollo Victoria Theatre ja Victoria Palace Theatre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Buckinghamin palatsi ja Green Park ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Victorian metroasema ja London Victorian asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Marlin Waterloo 147 €
     Marlin Waterloo

     Marlin Waterloo

     111 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Imperial War Museum (museo), Westminster Bridge ja Sea Life London Aquarium sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Coca-Cola London Eye ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Waterloon metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Plaza London Waterloo 157 €
      Park Plaza London Waterloo

      Park Plaza London Waterloo

      6 Hercules Road, Lontoo, Englanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Florence Nightingale -museo, Imperial War Museum (museo) ja The Vaults sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Southbank Centre Book Market ja Lambeth Palace (historiallinen rakennus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Lambeth Northin metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Waterloon metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster 169 €
       DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

       DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster

       30 John Islip Street, Westminster, Lontoo, Englanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tate Britain ja Parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Westminster Abbey ja Big Ben ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Pimlicon metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westminsterin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Park Plaza County Hall London 167 €
        Park Plaza County Hall London

        Park Plaza County Hall London

        1 Addington Street, Lontoo, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Southbank Centre Book Market ja Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Jubilee Gardens ja The Vaults ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Waterloon metroasema ja Lambeth Northin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.