Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tanskan kansallismuseo

Tutustu viikinkien ja kuninkaallisten historiaan ja Tanskan kansakunnan kulttuuriin tässä mukaansatempaavassa ja ilmaisessa kulttuurimuseossa.

Kiehtovassa Tanskan kansallismuseossa voit oppia lisää Tanskassa jääkauden aikana asuneista porojenmetsästäjistä, tarkastella keskiaikaisia vaatteita ja kuunnella tarinoita säälimättömistä tanskalaisista merten sotureista – viikingeistä. Ilmainen museo on tarkoitettu sekä aikuisille että lapsille, joten museossa on runsaasti nähtävää ja tehtävää koko perheelle. 

Tanskan kansallismuseo on maan suurin kulttuurihistorian keskus, joka kertoo tarinoita tanskalaisen sivilisaation varhaisimmista vaiheista alkaen. Tanskan kansallismuseossa on esillä esineitä, valokuvia ja maalauksia, jotka ovat peräisin yli 14 000 vuoden takaa. 

Aloita vierailu ensimmäisestä kerroksesta, jossa on esitelty kronologisesti Tanskan varhaishistoriaa. Näe, miten alueen ensimmäiset ihmiset elivät. Opi, miten näiden ihmisten perintö on säilynyt aikojen saatossa, sillä metsästys ja kalastus ovat olleet pitkään tärkeä osa tanskalaisten elämää. 

Kun olet saanut täydellisen katsauksen tästä ajanjaksosta, siirry viikinkinäyttelyyn, joka on museon kohokohta. Tanskalla on ollut aina vahvat siteet mereen, ja viikingit hallitsivat aikoinaan vesialueita Tanskan, Englannin ja Manner-Euroopan välillä. Opi lisää viikinkien hurjista taisteluista ja laivoista, joilla viikingit asuivat viettäessään kuukausia merillä. 

Sen jälkeen voit siirtyä tarkastelemaan Tanskan lähihistorian tapahtumia. Interaktiiviset näyttelyt viihdyttävät nuorempaa yleisöä, ja myös lapsille on tarjolla opettavainen leikkialue. Kaikki museon tiedot ovat englanniksi ja tanskaksi.

Tanskan kansallismuseo sijaitsee Kööpenhaminan ydinkeskustassa lyhyen kävelymatkan päässä kaikista keskustan hotelleista. Polkupyörille on maksuton pysäköinti museon ulkopuolella, ja autoille on lähiseudulla mittarillisia kadunvarsipysäköintipaikkoja. Kööpenhaminan keskusrautatieasema on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Tanskan kansallismuseo on avoinna kaikkina muina päivinä paitsi maanantaisin. Museoon ei ole pääsymaksua.


Alueen Tanskan kansallismuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 307 majoitusliikettä kohteen Tanskan kansallismuseo lähellä
Copenhagen Admiral Hotel 91 €
Copenhagen Admiral Hotel

Copenhagen Admiral Hotel

Toldbodgade 24-28, Copenhagen
   
  4,3
  /5 (4 685 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Ekologinen/kestävän kehityksen mukainen hotelli, jonka lähellä on Tanskan kuninkaallinen teatteri, Nyhavn ja Kööpenhaminan oopperatalo. Lähistöllä sijaitsee myös Amalienborgin linna ja Pieni merenneito -patsas.

  Urban House Copenhagen by MEININGER 49 €
  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Urban House Copenhagen by MEININGER

  Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
    
   4,1
   /5 (3 037 arvostelua)
   2.0 kautta 5.0

   Øksnehallen, Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Strøget ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Vesterportin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Ascot Hotel 81 €
   Ascot Hotel

   Ascot Hotel

   Studiestræde 61, Copenhagen
     
    3,7
    /5 (5 786 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Pumpehuset, Kööpenhaminan Tivoli ja Rådhuspladsen sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Strøget ja Kööpenhaminan yliopisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vesterportin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Kööpenhaminan päärautatieasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Kong Arthur 84 €
    Hotel Kong Arthur

    Hotel Kong Arthur

    Nørre Søgade 11, Copenhagen
      
     4,2
     /5 (2 296 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Työläismuseo (Arbejdermuseet) ja Kasvitieteellinen puutarha ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Kööpenhaminan yliopisto ja Rundetårn ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Nørreportin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nørreportin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Danmark 87 €
     Hotel Danmark

     Hotel Danmark

     Vester Voldgade 89, Copenhagen
       
      4,2
      /5 (859 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ja Dansk Design Center sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kööpenhaminan Tivoli ja Nyhavn ovat myös 10 kilometrin päässä.

      CABINN City Hotel 74 €
      CABINN City Hotel

      CABINN City Hotel

      Mitchellsgade 14, Copenhagen
        
       3,7
       /5 (4 859 arvostelua)
       2.0 kautta 5.0

       Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rådhuspladsen ja Strøget ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kööpenhaminan päärautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Tivoli Hotel 115 €
       Tivoli Hotel

       Tivoli Hotel

       Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen
         
        4,1
        /5 (5 894 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Ny Carlsberg Glyptotekin museo, Kööpenhaminan Tivoli ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rådhuspladsen ja Strøget ovat myös 2 kilometrin päässä. Dybbølsbron asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vesterportin asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Copenhagen Marriott Hotel 123 €
        Copenhagen Marriott Hotel

        Copenhagen Marriott Hotel

        Kalvebod Brygge 5, Copenhagen
          
         4,3
         /5 (1 956 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Tanskan kuninkaallinen kirjasto, Kööpenhaminan Tivoli ja Nyhavn ovat 10 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Kööpenhaminan oopperatalo ja Tanskan kansallismuseo (Nationaalmuseet) ovat myös 10 kilometrin päässä.